Vánoční dárky. Měly úspěch?

amerix
25. pro 2023

Ahojky holky a kluci. 🙂

Jak u Vás včera dopadly vánoční dárky? Pochlubte se, co jste od svých dětí, poloviček, rodičů dostali? 🙂 Já za sebe muím říct, že partner asi vykradl drogerii, pak 2 hezké šperky, nějaké věci do kuchyně a pak jsme spolu nakupovali. 🙂

zuzkasim
25. pro 2023

Dostala jsem spíš drobnosti, moc hezké, z toho i pár věcí, co jsem si přála, jeden zážitkový relax pro sebe a jeden zážitek pro všechny dohromady. Moc hezké. Děti dostaly snad vše, co si přály (jsou velké, rozumné a přání mají v reálných možnostech), něco málo navíc. Za mě důležité, že jsme to zvládli v pohodě a radosti i přes to, že to bylo poprvé, co jsem Vánoce s mužem strávili odděleně. Děti měly pozornost prarodičů a včera i bratrance a sestřenice, takže myslím, že ani ony tím vůbec nijak nestrádaly. Já byla včera ráno trochu rozlítostněná, děti mi chyběly, přes den to v rámci příprav přešlo🙂

klokanka31
25. pro 2023

@amerix Dárky super, o skoro všem jsem teda věděla...Ale co mě fakt dojalo, tak od našich vánoční puzzle. Vůbec jsem to nečekala 😊

amerix
autor
25. pro 2023

@zuzkasim To je důležité, hlavně jde o to, že jsou všichni spolu Relax je samozřejmě velmi důležitý. Já jsem bohužel těhotná, tak už nikam teď necestuji.🙂

gdpr
25. pro 2023

S mužom si nedávame hmotné darčeky ale tento rok ma veľmi prekvapil - rezervoval nám s deťmi na týždeň chatu v Alpach, kde strávime aj nový rok a potom len pre nás 2 pobyt na 3noci v Dubaji (už mesiac som ho otravovala, že chcem ísť niekde do tepla 🤣) ❤️ deti z darčekov mali radosť, cez rok veľmi nedostávajú len maličkosti takže stále sa tešia na nejaké sviatky aj keď v budúcnosti aj ich budeme viesť k tomu aby si viac vážili nehmotné veci najmä keď už budú mať vek nato aby si sami kúpili, čo chcú. A od zvyšku rodiny som dostala len také maličkosti, ktoré tiež potešili - kozmetiku, poukážku do kníhkupectva, poukážku yoggies (pre 🐶), knihu, sviečku...

zuzkasim
25. pro 2023

@amerix Nemusí to být cestování, dostala jsem poukaz na masáž, ta se dá určitě najít i pro těhotné🙂 Nebo jestli by sis raději užila kosmetiku, ke konci těhotenství bys možná uvítala pedikúru... Já dřív na zážitkové dárky nebyla zvyklá, teď si to užívám.

krisstina93
25. pro 2023

Já dostala 3 knížky, které jsem chtěla a meč, takže sem spokojena :D

95newmommy2020
25. pro 2023

Já dostala žehličku, parní tyčovej vysavač, řetízek s přívěskem z bílého zlata.
Těhotenské tílko od tchyně (nejsem těhu) 😂 Ale chudák to nepoznala, bylo to anglicky. Pak nějaký voňavky a značkové osušky TH od švagrové, i z cenovkou, což je strašný, protože dávat takový prachy za osušky je zločin.

jaja01k
25. pro 2023

Od manžela jsem dostala jako každý rok noční košilku, od mamky kalhoty a kabelku. Děti ještě věří na Ježíška, ale letos poprvé nám tajně propašovali pod stromeček dárečky, které koupili. Já jsem dostala kartáč na vlasy 🙂

kakamila12
25. pro 2023

@krisstina93 Meč? 😀

krisstina93
25. pro 2023

@kakamila12 Jojo do moji sbírky :D

dura175
25. pro 2023

Dostala jsem kosmetiku, kterou jsem si přála, multifunkční misku na přípravu salátů, bonsaj a lego. Z toho lega jsem rozpačitá, manžel dostal taky, tak jsme se rozhodli jej schovat jako investiční (děti nemáme). U našich dostanu kosmetiku a nějaké pochutiny. Osobně dárky neprožívám, nejraději mám, když si pošlu přímo odkazy nebo si řeknu o konkrétní věc, překvapení nemusím.

lis6
25. pro 2023

Dostala jsem zásnubní prstýnek, no úspěch to mělo 🥰

chumlee71
25. pro 2023

@amerix vánoční dárky byly super,jen mladší dítě dostalo teploty a u štědrovečerní večeře se 🤮 a dnes to chytlo druhé dítě. Takže si děti ani neužívají dárky co si tak přály a my též ne. Jinak jsem dostala vše co jsem si přála a plus něco navíc 😉

22hanah
Autor odpověď smazal
Zobraz
22hanah
Autor odpověď smazal
Zobraz
22hanah
Autor odpověď smazal
Zobraz
martinka_33
25. pro 2023

@gdpr jsi muj člověk 😉 Cestovatelské dárky si nechám líbit kdykoliv 😁

amerix
autor
25. pro 2023

Holky, udělaly jste mi moc velkou radost, jak jste to tu rozjely. Mám ráda pozitivní diskuse a tohle je přesně to, co moc ráda čtu... 🙂

petlep
26. pro 2023
petlep
26. pro 2023

Já byla dost spokojena

alice180
26. pro 2023

My si s partnerem navzájem dali úplně stejnou věc 😀

boban
26. pro 2023

Já jsem dostala kabelku, batoh, bundu o těchto dárcích jsem věděla.
Pak jsem dostala 3 parfémy - Giorgio Armani, Tom Tailor a Calvin Klein
Pak ještě zrcátko a větráček na léto do práce 👏 byla jsem moc spokojená.
Od kluků jsem dostala sprchové gely, vánoční světýlka sněhuláky, sněžítko a válečky na oblečení 🤣
Společně pro všechny máme lístky na festival v květnu 😉

lvl16
26. pro 2023

U nás všech veliká spokojenost 🙂. Dostala jsem krásnou kabelku, lego HP a pak jako překvápko hru na xbox. Manžel měl největší radost z lega a obrazu a syn z bunkru od chcibunkr. Dceruška 6m nejvíc ocenila papír a stužky :D. Bylo to krásný 🥰.

vianem
27. pro 2023

Já jsem toho dostala opravdu hodně. A opět překvapil. Největší radost mi udělal welness víno víkend v Mikulově. Ostatní dárky super ale tohle TOP

petlep
27. pro 2023

Navíc miluju Londýn, fakt je to moje srdcovka. A k narozeninám těsně před Štědrým dnem jsem dostala prodlouženy pobyt v Londýně, to mi málem vhrkly slzy do očí.🙂

zlatik1
27. pro 2023

@amerix já jsme spokojená ..byli konečně pro mě klidne svátky .. všechno si tak pěkně sedlo ... Děti dostali vše co chtěli i to co nechtěli,ale potřebovali .. já jsem dostala parfémy a kosmetiku.. největší dárek jsme si dali již před.. novou sedačku do obýváku

me_druhe_ja
27. pro 2023

Já bych si nejvíc přála dostat nějakou chůvu a mít každý týden pravidelně třeba 3 hodiny pro sebe. 😀 to se nestalo. 😀
Ale dostala jsem návštěvu kadeřnice i s barvou v dražším salonu, to jsem si přála, byla jsem už před Vánoci. A pod stromečkem jsem nic nechtěla, ale prej že musím, tak symbolicky kosmetiku, co používám. 🙂
Taky bych si přála jeden víkend volný s partnerem, ale to nevím, kdy se podaří.
Děti byly myslim spokojeny, ještě jsme ani všechno nezahráli 😀

xnikolan
27. pro 2023

@alice180 to se nám povedlo s manželem vloni 😂

petaov
27. pro 2023

Všichni dostali to, co si přáli, takže spokojenost.

oveckaluky
27. pro 2023

Naprosto spokojená. 🙂 3 nová miminka do sbírky, z toho jedno, co jsem chtěla do dvojčat, jedno, že kterého jsem úplně unešená, a jedno sice obyčejné, ale od dcery.💖 A na jeden z nejhezčích dárků právě koukáme. 💖