Ahojky holky a kluci. 🙂
Jak u Vás včera dopadly vánoční dárky? Pochlubte se, co jste od svých dětí, poloviček, rodičů dostali? 🙂 Já za sebe muím říct, že partner asi vykradl drogerii, pak 2 hezké šperky, nějaké věci do kuchyně a pak jsme spolu nakupovali. 🙂
@amerix Dárky super, o skoro všem jsem teda věděla...Ale co mě fakt dojalo, tak od našich vánoční puzzle. Vůbec jsem to nečekala 😊
S mužom si nedávame hmotné darčeky ale tento rok ma veľmi prekvapil - rezervoval nám s deťmi na týždeň chatu v Alpach, kde strávime aj nový rok a potom len pre nás 2 pobyt na 3noci v Dubaji (už mesiac som ho otravovala, že chcem ísť niekde do tepla 🤣) ❤️ deti z darčekov mali radosť, cez rok veľmi nedostávajú len maličkosti takže stále sa tešia na nejaké sviatky aj keď v budúcnosti aj ich budeme viesť k tomu aby si viac vážili nehmotné veci najmä keď už budú mať vek nato aby si sami kúpili, čo chcú. A od zvyšku rodiny som dostala len také maličkosti, ktoré tiež potešili - kozmetiku, poukážku do kníhkupectva, poukážku yoggies (pre 🐶), knihu, sviečku...
Já dostala 3 knížky, které jsem chtěla a meč, takže sem spokojena :D
Já dostala žehličku, parní tyčovej vysavač, řetízek s přívěskem z bílého zlata.
Těhotenské tílko od tchyně (nejsem těhu) 😂 Ale chudák to nepoznala, bylo to anglicky. Pak nějaký voňavky a značkové osušky TH od švagrové, i z cenovkou, což je strašný, protože dávat takový prachy za osušky je zločin.
Od manžela jsem dostala jako každý rok noční košilku, od mamky kalhoty a kabelku. Děti ještě věří na Ježíška, ale letos poprvé nám tajně propašovali pod stromeček dárečky, které koupili. Já jsem dostala kartáč na vlasy 🙂
@krisstina93 Meč? 😀
@kakamila12 Jojo do moji sbírky :D
Dostala jsem kosmetiku, kterou jsem si přála, multifunkční misku na přípravu salátů, bonsaj a lego. Z toho lega jsem rozpačitá, manžel dostal taky, tak jsme se rozhodli jej schovat jako investiční (děti nemáme). U našich dostanu kosmetiku a nějaké pochutiny. Osobně dárky neprožívám, nejraději mám, když si pošlu přímo odkazy nebo si řeknu o konkrétní věc, překvapení nemusím.
Dostala jsem zásnubní prstýnek, no úspěch to mělo 🥰
@gdpr jsi muj člověk 😉 Cestovatelské dárky si nechám líbit kdykoliv 😁
Holky, udělaly jste mi moc velkou radost, jak jste to tu rozjely. Mám ráda pozitivní diskuse a tohle je přesně to, co moc ráda čtu... 🙂
Já byla dost spokojena
My si s partnerem navzájem dali úplně stejnou věc 😀
Já jsem dostala kabelku, batoh, bundu o těchto dárcích jsem věděla.
Pak jsem dostala 3 parfémy - Giorgio Armani, Tom Tailor a Calvin Klein
Pak ještě zrcátko a větráček na léto do práce 👏 byla jsem moc spokojená.
Od kluků jsem dostala sprchové gely, vánoční světýlka sněhuláky, sněžítko a válečky na oblečení 🤣
Společně pro všechny máme lístky na festival v květnu 😉
U nás všech veliká spokojenost 🙂. Dostala jsem krásnou kabelku, lego HP a pak jako překvápko hru na xbox. Manžel měl největší radost z lega a obrazu a syn z bunkru od chcibunkr. Dceruška 6m nejvíc ocenila papír a stužky :D. Bylo to krásný 🥰.
Já jsem toho dostala opravdu hodně. A opět překvapil. Největší radost mi udělal welness víno víkend v Mikulově. Ostatní dárky super ale tohle TOP
Navíc miluju Londýn, fakt je to moje srdcovka. A k narozeninám těsně před Štědrým dnem jsem dostala prodlouženy pobyt v Londýně, to mi málem vhrkly slzy do očí.🙂
Já bych si nejvíc přála dostat nějakou chůvu a mít každý týden pravidelně třeba 3 hodiny pro sebe. 😀 to se nestalo. 😀
Ale dostala jsem návštěvu kadeřnice i s barvou v dražším salonu, to jsem si přála, byla jsem už před Vánoci. A pod stromečkem jsem nic nechtěla, ale prej že musím, tak symbolicky kosmetiku, co používám. 🙂
Taky bych si přála jeden víkend volný s partnerem, ale to nevím, kdy se podaří.
Děti byly myslim spokojeny, ještě jsme ani všechno nezahráli 😀
Všichni dostali to, co si přáli, takže spokojenost.
Dostala jsem spíš drobnosti, moc hezké, z toho i pár věcí, co jsem si přála, jeden zážitkový relax pro sebe a jeden zážitek pro všechny dohromady. Moc hezké. Děti dostaly snad vše, co si přály (jsou velké, rozumné a přání mají v reálných možnostech), něco málo navíc. Za mě důležité, že jsme to zvládli v pohodě a radosti i přes to, že to bylo poprvé, co jsem Vánoce s mužem strávili odděleně. Děti měly pozornost prarodičů a včera i bratrance a sestřenice, takže myslím, že ani ony tím vůbec nijak nestrádaly. Já byla včera ráno trochu rozlítostněná, děti mi chyběly, přes den to v rámci příprav přešlo🙂