Vánoční dárky, co komu budete kupovat?

kini2525
31. říj 2016

Ahoj holky,tak Vánoce se nám pomalu blíží a já se chci zeptat,jestli nemáte nějaké tipy co komu budete kupovat 😉 ja jsem vždy ztracená :( a tentokrát bych dárky nechtěla nechávat až na poslední chvíli 😉

mulgrew
1. lis 2016

Ahoj, u deti frčí logické hry,takže tech už několik mám,pak dostanou batuzky do skolky a kuličkovou dráhu,ja se jako každy rok musím mrknout,zda roman vanek nevydal dalsí kuchařku a už jsem si darovala vzdělávací kurz 🙂

sara84
1. lis 2016

U nas se berou vanoce skromne, deti dostanou 2 darky a rodine okolo symbolicke. Starsi dostane kolo( z bazaru) a lod na baterky a mozna nejake obleceni s obrazkem 🙂 maly dostane lego kulickovku a auticka. Manzel si preje aku vrtaku. Babi a deda dostanou listky do divadla a kosmetiku. Bracha se zenou CD a ramecek na fotky. Tchyne penezenku, tchan netusim :( a synovecek kulickovou drahu. A tot vse 🙂

kini2525
autor
1. lis 2016

Jee super,vy už to máte tak vymyšlené ;) taky nějaké tipy mám,ale ještě musím doladit detaily,děkuji za inspiraci ;)

sikasi
14. lis 2016

Ja jsem koupila letos skvělé darky na fleru. Jedna paní tam prodáva skvěla přánička (vanoční i jiná) na kterých je přídělaná krásná originální lžička. Je to takové přání s darečkem. Fakt super. Koupila jsem to pro kolegyňky z práce i pro kamárádky a prarodiče. Je to za super cenu a ke kafíčku praktické a vzpomínkové.

irrenn
15. lis 2016

Ahojky,

můj tip na dárek - humorná kniha Deník praštěné 4cátnice od Yvonne Hassl - už dlouho jsem se tak nezasmála (a to od začátku knihy až do konce), na fleru ji dokonce prodávají i s dárkem, žel já ji mám z jednoho knižního eshopu dráž a bez dárku

jolisha
15. říj 2019

Vím, že je to stará diskuze, ale docela by mě zajímalo i tento rok, co budete kupovat na Vánoce