Vánoční dárek pro manžela/partnera/přítele. Podělíte se o nápady?

ezpevak
16. zář 2020

Ahojky, poraďte, podělte se o nápady, jaký dárky jste dali nebo připravujete pro svou polovičku k Vánocům?

veunka17
16. zář 2020

Vloni jsem dala manboxeo, předtím akuvrtacku, letos mám objednaný nový dres ale asi ještě něco vymyslim 🤔

petulejan
16. zář 2020

U nás vedou vždy hodinky a oblečení. Jinak nic nemá smysl kupovat. K tomu má ještě o čtyři dny později narozeniny,takže něco pro mě 🙈

dandaa
16. zář 2020

Dostane nové nože, už o nich mluví dlouho a opět košile do práce, těch má velkou spotřebu

andyskarsgard
16. zář 2020

Já koupila jeho oblíbené trička, a pak komixy, chcu mu ještě koupit kuchařku. 😂

jipe
16. zář 2020

obligátně nápln do diáře, jinak ještě netuším

gracinka7
16. zář 2020

Gril na raclette, laserový metr, skládačku traktoru a ještě něco mám v seznamu, ale teď si zrovna nemůžu vzpomenout.

piggy123
16. zář 2020

Já mu dávám každý rok dálniční známku na auto, protože on na ni každý rok zapomíná 😂 Dále trenky na spaní, nějaké oblečení, voňavku (Hugo Boss Bottled nebo Dior Homme jsou vážně top 👍 )

michaela666
16. zář 2020

Většinou dávám manželovi nějaké vybavení ke koníčku nebo něco dobrého k snědku. Loni to byl velký ochutnávkový balík sušeného masa z celého světa. Letos jsem měla vyhlídnutý manboxeo. Nedávno přišel sám s tím, abychom si užili poslední vánoce ve dvou a vykašlali se na všechny velké přípravy, pečení a shánění dárků. Dost prožívám, aby bylo všechno perfektní. Nejhezčí dárek dostane stejně začátkem ledna a to ničím nepřekonám. 🙂

terezfr
16. zář 2020

Prut na ryby. Moc ho chce🙂

nicol22
16. zář 2020

U nás frčí lego. Jak u syna, tak u manžela. Akorát ty manželovy jsou podstatně dražší. 😂

zmrzlinka
16. zář 2020

Budu kupovat dřevěný motýlek a kšandy k tomu.Synovi stejný,aby spolu ladili.Pristi rok nás čekají dvě společenské události ,tak to vyuzijou.
Dále voňavku od Bandi.A nějaký kvalitní rum.Nevim jestli nepůjdu do manboxeo ,ať je nějaká sranda.
A možná ještě nějaké trika nebo košile.

veunka17
16. zář 2020

@michaela666
@zmrzlinka
Holky, loni jsem manboxeo kupovala a manžel byl nadšený 😊

maci299
17. zář 2020

@gracinka7 Kde jste koupila skládačku traktoru,prosím?

gracinka7
17. zář 2020

@maci299 na stránkách Zetoru. https://eshop.zetor.cz/

herbinaaa
17. zář 2020

dostane parfem, značkovou brašnu na notebook,poukaz n ajízdu s ferrari a erotickou bdsm sadu (což bude i dárek pro mě)

vicinity
17. zář 2020

Sekeru, pyžamo a PS5.