Tak sem si precetla letak retezce Kaufland a nestacim se divit..to neni ani mozne..Vanoce zacinaji uz v zari neli v srpnu ,jak jinak jde o prachy ..tohle prece neni k vanocum fer..kdyz si predstavim,ze letim koupit mikulase a certy a pritom je 14.9tak me klepne..nejvyhodnejsi cena na adventni kalendare atd,v tesku dokonce je balici papir vanocni 😲 jak se ma clovek vubec na jeziska tesit kdyz ho masiruji takhle dopredu a mezitim jsou preci dusicky a nejakej pitomej halloween 😅 to zase bude plnej kram santa klausu a deti narvane v cervenem oblecku a vyfocene na prani k vanocum.z toho teda bliju kdyz to vidim..jako mezi nama ja mam koupene darky pro malou uz ted 😀 slo vicemene o vyprodej hracek kde jsem ji nakoupila 4kusy o 70%slevnene takze to mi prislo jako fajn akce a proste sem to schovala,ale jinak ani nevim kam sem dala girlandy a banky a vubec nevim jakej stromek letos chci a schvalne se pujdu kuknout do OBI tam to taky zacina brzo 😀 a co vy?uz pecete?nakupujete mouku a zdobite vence?? 😀 😀
ja nechci aby to zaclo v zari 😝
tak si toho nevšímej, nezbedo
a je to 🙂
no jasně že už v kauflandu mají vánoce co by jsi chtěla já se dívím že to tam nedají už od léta potřebujou aby lidi co nejvíce nakupovali.no jasně už mám upečíno 12 druhu hahaha 😀 a ty už máš určitě ozdobenej stromeček co apíí 😀 😀 😀
proč nechceš příští rok to prej bude už od června hahaha 😀
jestli nejakej satan klaus prileti oknem nebo kominem nebo kudy lita driv nez 24.12.tak ho strelim brokovnici do bricha....
no tak to se má na co těšit teda 😀
sakra, já zas nemám brokovnici... 😀
tak to aby jsi si jí šel už koupit už je na čase nobody 😀
nobody..kdyz na to prijde tak ho muzes treba bodnout vidlema do bricha,to taky celkem pomaha..🙂
😀 😀 😀
jo a kde by nobo vzal ty vidle 😀
copak u nich na vesnici nemaji vidle??? 😀
tady vesnice není 😀
zas nějaká provokace 😀
že by manžílek?
vesnice je i u nas 😀
no to teda nevím jestli tam mají vidle 😀
píšu, že tady .... neeee 7 km bokem 😀
co manža dělá? 😀
nobody jaká provokace 😝
kdyz uz nevis cobi widle koupis v obi 😀
nensy, normální provokace ..standart 😀
tak to je taky pravda no tak vidíš nobody aspon víš kam pro ně 😀
no já aspoň vím, koho tím napichnu 😀
no Santa to nebude 😝
jo a koho napichnes? 😝
jednoho člověka, co jde na rajčata 😀 😝 🤐 😕 😔
no tak to by mě teda nobo taky zajímalo koho tím chceš napíchnout 😝
coze nobo??
do kauflandu nechodim, zbytek ignoruji do doby, nez je prosinec..
hahaha nobody tak to teda není moc vtipný 😒
a jak se ti to dari ignorovat?
nensy, mě zrovna nic jinýho nenapadlo
jo, máš pravdu, není to moc vtipný, je to takový trapný a blbý
beru zpátky
😉 měj se
u mě začaly 25. prosince, protože jsem našel dárek, který jsem zapomněl dát 😀
jenom ať jsou