Vánoce 2016 - kupujeme postupně, aby nás to nezruinovalo

eimmy
19. zář 2016

ahoj holky,
zakládám tuto diskusi s předstihem vám že vánoce jsou až za 3 měsíce, ale asi málo která z nás skočí 20.12. do obchodu a nakoupí vše najednou, já musím nakupovat postupně....

proto zde ráda uvidím maminky co jsou na tom stejně a potřebují inspiraci 🙂 tak šup sem

mám 5 letou dcerku a nic mě nenapadá nemáte typy???

caverina
19. zář 2016

@eimmy tak tohle si rikam kazdy rok.....a jak to dopada?....v prosinci litam jak silena🙂

lucie7411
19. zář 2016

Já už mám pro dceru vše nakoupené 🙂 dcera má 11 let, tak pro 5letou neporadím 🙂

veverka83
19. zář 2016

Jsem na tom stejne. Mam tri detatka, ale 5-ti leta vubec netusi, co by si prala. To bude jeste orisek..

mariti
19. zář 2016

@eimmy kupodivu - už taky začínám nakupovat. Letos překvapivě brzo, na mě tedy. V Tescomě mají krásné dětské nádobí a různé vychytávky, třeba formu na pečení ve tvaru pejska, motýlka atd. A na slevomatu te´d mají krásné dřevěné puzzle, ale to je spíš pro 3-leté než 5-leté. Mě se osvědčilo prostě jít do města a vždy se mi něco zalíbí. Ale zas tam nemůžu chodit moc často, to by mě zruinovalo... .-)

chnapyy
19. zář 2016

já jsem naší 5 leté koupila šaty Elsy,kufřík na pastelky a omalovánky,pokladničku se zámkem,knížku,šminky takový ty dětský,omalovánky,hrneček,oblečení.Ještě pořídím nějaký fixy třeba na sklo,ráda maluje.Pak ten kouzelnej písek,možná nějakou barbínu.Nějakej děda třeba lego a ještě dokoupím albi knížku

victress
20. zář 2016

já mám prozatím korálky, ty ona miluje v jakémkoliv množství, potom dřevěné vkládací hodiny, dřevěnou písmenkovou posunovačku, hru Dobble Kids, Človíčku nezlob se, snažím se nekupovat blbiny, protože ty dostane od babiček 😝

lacenova
20. zář 2016

tak já taky postupně nakupuji ,už mám skoro vyřešené vánoce jen pro miminko naše co se mi teď narodí v říjnu koupím nějakou maličkost a sinovci a mám hotovo , tak co má ráda vaše dcera ,třeba oblečení nějakou hračku ,naší dceři jsem koupila kočárek nějaké oblečení a panenku 🙂mí je 2.5 let

hanci23
20. zář 2016

Já od července marodím, tak z nudy nakupuji vánoční dárky na internetu už od srpna. Už mám pro tchýni, tchána, babičku, dědy, neteře a synovce. Naštěstí jsme asi před dvěma lety zrušili dárky mezi sourozenci, protože to bych se nedoplatila 🙂
Ale jako každý rok netuším, co pro moje rodiče. Samozřejmě, že co potřebují si koupí a za ta léta spolu mají všechno. Nemáte někdo tip? 🙂

lacenova
20. zář 2016

@hanci23 co třeba kalendáře ,nebo že si rádi staví puzzle ,nechat si udělat foto puzzle ?pokud je to baví a mají na to trpělivost 🙂 kalendáře dělám každí rok co máme dceru a bude další přírůstek a mají z toho větší radost že se můžou pochlubit

hanci23
20. zář 2016

@eimmy Neteř, 4 roky, si v poslední době oblíbila společenské hry, např. BrainBoxy od Albi.
https://eshop.albi.cz/pro-deti/
Vloni dostala k Vánocům hru Rozhýbej svůj jazýček, je to logopedická hra, děti si u toho skvěle procvičí mluvení a neteř taky hodně bavila.
http://stolni-hry.heureka.cz/bonaparte-rozhybej...

hanci23
20. zář 2016

@lacenova O nějakém fotodárku jsem přemýšlela, ale mám pocit, že by to dopadlo jako s hrnky s fotkou nás všech 4 sourozenců, vystavili si je ve skříňce a nikdy z nich nepili 🙂 Navíc já děti nemám, tak na kalendář nemám vhodné fotky. Ale děkuji za tip! 🙂

hanci23
20. zář 2016

@eimmy Jo a u neteře taky teď hodně letí Barbie, každý kdo přijde na návštěvu je musí svlékat, oblékat, jít s nimi na maškarní, k vodě, na svatbu atd. 🙂 A je úplně jedno, jestli na návštěvu přijde chlap nebo ženská, každý se musí zúčastnit 😀

lacenova
20. zář 2016

není zač tak až budeš mít děti tak to půjde líp 🙂

simkrk
20. zář 2016

My cekame miminko takze tedka finance sli do vybavicky ado zarizeni 🙂 ale pristi mesic urco skaknu snad i pro darky :D termim mam 23.12. Takze se chci vyhnout tlacenicim a bezohlednych lidi v obchodech :/ :D akorat jaksi nemam zadne napady :D

lacenova
20. zář 2016

@simkrk pěkný dáreček na vánoce já mam termín teď v říjnu 22 .tak tlačenici se vyhnout úplně souhlasím ,neboj určitě ti něco bude líbit a oni budou spokojený 🙂

simkrk
20. zář 2016

@lacenova to teda 🙂 a ke vsemu ma jeste tatka,segra a mamka narozeniny :D vubec nevim co vymyslet :( :D svagri mi rekli ze si s vanocema nemame lamat hlavu ze darecek jim dame :D 🙂 ale preci jenom jim chcem neco kouoit,ale tech napadu moc nemam :/

lacenova
20. zář 2016

@simkrk a co třeba mají nejraději a nějak to vymyslet aby se jím to líbilo by jsi mohla dát mamce třeba puzzle narození miminka pokud je má po vánocích ,jo narozeniny má moje dcera po vánocích hned v lednu 😀

lolinka_1
20. zář 2016

tak já loni nakoupila dárečky, které si slečna tehdy čtyřletá přála v říjnu a před vánocema na říjnová přání úplně zapomněla a chtěla úplně něco jiného. Takže letos budu kupovat až začátkem prosince, stejně většinu věcí pro ní kupuji na internetu, takže se do obchodu moc nedostanu 😀 ale teď aktálně ráda fotí, krade mi můj foťák a překvapivě jí to i docela jde, takže přemýšlíme, že jí koupíme foťák, ale žádný dětský, dostane když tak normální, protože ty pro děti hezkou fotku prostě neudělají.

simkrk
20. zář 2016

@lacenova oni to maj vsechno pred vanocema 😞 :D :D

lacenova
20. zář 2016

tak to je škoda ,no tak asi nějakou poukázku atd.. pokud to půjde to je už na tobě 😉

lacenova
20. zář 2016

@simkrk tak to je škoda ,no tak asi nějakou poukázku atd.. pokud to půjde to je už na tobě 😉

andysebesta
20. zář 2016

Já jsem asi od přírody prdla a nakupuju už zase postupně od ledna\unora.když jsem byla mala a tak do 18ti let,mamka ze me úplně sdílela😁.proudila jsem Vanocema hoooodne brzo.pak se starala o pečení a tak.lezla jsem tím na nervy.pak se v mém životě hodně změnilo.už Vánoce zase tak rada nemám,ale nakupování postupně mi zůstalo.a když jsem to tak okoukla,letos Jezisek nadeli hlavně hry.pro různý věk,ale zvládnou to oba starší.a v pokračování bude další pohádková knížka,nejspíš pastelky(máme velkou spotřebu)a tak.kluci si přejí vesměs pracovní sesity a různé spise papirenske.tak se to točí hodně okolo.plus něco,co se líbí mamince a tatinkovi☺

neyki
20. zář 2016

Co vybrat holčičce zlaté náušničky?

neyki
20. zář 2016
lucka_angel
20. zář 2016

naše 4 letá si přeje záchod a umyvadélko od baby born pro miminko...jinak máme už povlečení,vílí a svítící polštářek, zrcátko a hřeben s elsou a kufřík na tajnůstky...ještě se chystám na nějakou knížku a hru....už druhým rokem nakupuji babičkám a dědečkům ozdoby se jmény - vloni dostala babi 12 ozdob se jmény vnoučat a pravnoučat a letos dostane jiná babi ozdoby s jejich jmény =) jinak se chystám na knížky a parfémy spíš té dospělé části =) manžel si přeje elektrický zubní kartáček a činky =) a syn (4 roky) nějaké traktory a stroje od bruderu a lego stavbu =)

freddyq
21. zář 2016
Uživatel freddyq je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od freddyq.

@eimmy Ahoj, já jeste nenakoupila, ale mám už představu, co to bude.

pro holčičku zkus LEGO, kluci moji jsou z toho nadseni, ale sousedka rikala, ze i holky jsou nadsene. Zkus třeba princezny nebo klasické LEGO https://www.veselekostky.cz/lego-princezny/

Případně většího super měkkého plyšáka 🙂

lolinka_1
21. zář 2016

u nás lego moc nezafungovalo, ale frčíme v playmobilu http://www.playmosvet.cz/oddeleni/25381/playmob...

petulka22
3. lis 2016

@lucka_angel S ozdobama super nápad.🙂 Můžu se zeptat odkud jste nakupovali?

lucka_angel
3. lis 2016

@petulka22 kupovala jsem už po třetí a vždy na lyradecor.cz, pokaždé dorazily v pořádku a jsou krásné =)

petulka22
3. lis 2016

@lucka_angel Moc děkuji.🙂