Slavíte Valentýna a jak?
Souhlasim s Kim...je to americka ptakovina a kdyz uz slavit den zamilovanych ,tak myslim,ze kveten a polibek pod rozkvetlou vetvickou je mnohem lepsi 😉
Neslavíme, spíš si ho jen tak nenápadně připomeneme - já manželovi třeba na chleba k svačině vykrájím ze sýru srdíčka jako dneska, on mi přinese něco, co ráda mlsám (doufám, že tvarohový Smajlíky 😉 ).
tak my ho tedy slavíme a nepřijde nám to jako ptákovina.Těšíme se na to,že se navzájem překvapíme nějakou maličkostí.Já jsem si dnes vzala dovolenu,manžel o tom neví a uvařím mu nějaký dobrý oběd. No a v sobotu si uděláme hezký den kdy půjdeme do kina, na večeři a zatancovat si salsu 🙂
neslavíme,sladkosti a jiné pozornosti si dáváme celý rok...třeba dostávám poměrně často od manžela kytičky 😵 prostě se máme rádi celý rok 😉
Tak já bych ho třeba ráda slavila,né nějakýma darama,ale spíš jak píše třeba berunka,ale bohužel,přítel bydlí 200 km od nás a nemá čas ☹
ja jsem dostala hnedka tedka rano pranicko a kyticku a asi jeste neco dobryho vecer dostanu, ja pro manzela mam !jen! dcerusku
Já kupuju mojemu chlapovi valentýnský přáníčko a jeho oblíbený bonbóny a on mě na oplátku pozve na večeři 🙂
My to taky neslavíme nějak přehnaně a nemyslím si,že je to jen o tom,že dnes je teda Valentýn tak se donutíme a něco si dáme.Je to o nápadu a hlavně o tom,že chete toho druhého něčím překvapit.Rozhodně se máme rádi taky celý rok.Takže ty řeči,že se to neslaví prptpže se milujeme po celý rok mi přijdou trochu zcestné.
my máme dnes s přítelem výročí seznámení,takže spíše slavíme výročí,ale vždy dostanu 2 dárečky 😀 k Valentýnovi kytičku a k výročí večeře a dárek.Tak se dnes moooooc těším 🙂 Jinak bychom asi Valentýna neslavili,ale určitě bychom si dali nějakou maličkost. 🙂
my ho slavime a neprijde mi to jako nejaka kravina.Vanoce taky slavite kazda predpokladam a tak si myslim,ze i Valentyn stoji za to ho slavit.Samozrejme,ze se mame radi i my cely rok,ale proc si to dnes nepripomenout?Je to jiste prijemna vec.
ninja_přesně moje řeč 🙂
My teda Valentýna s manželem neslavíme, ale rozhodně nevidím důvod, proč si v tento den nepopřát, nebo nedát nějakou drobnost, prostě něčím překvapi, my to sice většinou neděláme, ale chápu a podporuju ty lidičky, kteří to dělají, vždyť na tom není nic špatného 😉
My se máme taky rádi po celý rok, ale proč nevyužít každé příležitosti udělat si navíc nějakou radost... něčím se překvapit 😉 ... jako já dnes ráno...ačkoliv jsem noční můra a ráno mě probudit dříve než v osm je zázrak... natáhla jsem si tajně budíka a vzbudila se o půl hodinky dříve než jde manžílek do práce... (mimochodem to bylo v 5:00 😖 😀 )... hádejte co jsme tu půlhodinku dělali 😀 😀 😀 ... no a už se těším čím překvapí dnes on mě 😉
Jasně že je to americkej svátek a reklamní bubliny kolem toho jsou šílený... ale šílený jsou přece už vánoční masáže v hypermarketech... a budu kvůli tomu rošit vánoce??? Myslím že zde platí: Jaký si to uděláš, takový to máš! 😀
mi Valentýna nějak přehnaně neslavíme, já mám pro manžela jeho oblíbené bonbóny a já dostanu asi nějakou kytičku, které stejně jinak dostávám celý rok i když nic neslavíme 🙂
musím se pochlubit, právě jsem našla první zoubek, nádherný valentýnský dáreček 🙂 to bude táta koukat 😀 😀
Neslavíme... souhlasim s Kim a Konoupek 😉
Zevina, tak to ti musí tatínek dát na šaty. 😉
Taky me to nebere! Dnesni den slavime, protoze jeden z 2 nejdulezitejsich muzu meho zivota ma narozeniny a sice muj tatinek! A tento svatek nesnasim, protoze tatkovi se proste neda sehnat treba normalni prani k narozeninam. Vsude se na me vali srdce, plysaci, cokoladicky, vsechno rude... 😒 I kdyz abych neremcala... tady v Nemecku to nikdo nijak nehroti 😵 Zadne kycovite vyzdoby, jen jsou v papirnictvich stojany s valentynkami. Spise se tu ted resi fasank 😅
Souhlas s Gedren. Neslavíme výročí seznamení ani svatby, nedáváme si dárky na vánoce. Vlastně jen k narozeninám nějaké drobnosti. Květiny a dárky od muže dostávám během celého roku. A když už něco na povel, tak se jdeme na jaře projít na Petřín 😝
Pridavam hlas k neslavicim. Pro nas je to americky komercni svatek ktery pro nas nema zadny vyznam. Presne jak vetsina z vas, radost si delame kdykoliv kdy chceme...
taky neslavíme 😉
taktez neslavime, mame prilezitost kazdy mesic 22. (ten den jsme se brali 😀 ) takze si nasi lasku pripominame takhle...
lenkanemeckova,
třeba tě překvapí úplně tím stejným 😀 🙂
mě by bylo moooc smutno, kdybych k vánocům nedostala žádný dárek...nebo k narozeninám...ale to se naštěstí nestane...ale proti gustu.... 😉
Teda docela mě zaráží, že je tu převaha neslavících, když jsem jako první ráno reagovala s tím, že neslavíme, myslela jsem, že budu převálcovaná tím, že každý slaví, kupuje si přáníčka a jiný ptákovinky...a koukám, že je tu víc "stojících nohama na zemi" nechci se dotkonout těch slavících!!!!!!!!!!!Pro NINJU: Vánoce taky neslavíme, nesnáším dělat něco na povel 😵 Jediné, co dodržujeme je již ten zmiňovaný 1.máj pod rozkvetlou třešní 😀
kim, neboj taky jsem byla hned po ranu v praci tazana kam s manzelem jdeme slavit valentyna (asi kam jdeme na vecu nebo tak?) tak jsem jim sdelila, ze Valentyna neresime a byl klid. Ale taky nic proti slavicim...ja jim to fakt neberu 😉
jita ale já dostávám pod stromeček dárky 😉 s mužem většinou zainvestujeme do něčeho společného jako je pultový mrazák, PC atd.
Gedren já zírám, že existuje taky někdo jako my 😀 Pro ostatní jsme trochu exoti 😀
Neslavíme, to že se máme rádi si dokazujeme po celý rok a nepotřebujeme k tomu tenhle den 😉