Vakuové pytle. Jaké vybrat?

alex97
9. čer 2022

Maminky, potřebuji vědět jak uskladnit oblečení po dceři na půdu.. Máme tam komín takže se tam hodně práší a padá mour..🤔 Asi vakuové pytle nějaký typ? Na Nějaké velké i malé ale nějaký cenové přijatelné? Děkuji za typ 🙂🙃
A kolik se tak cca vejde do pytle oblečení? 🤔 Děkuji ❤️

intonace
9. čer 2022

Dobrý den. Já kupovala v Evě. Cenu teď nevím,ale nebylo to nic hrozného. Do velkého vaku,80x70 myslím,jsem dala dvě přikrývky a dva polštáře. Menší jsem ještě nezkoušela.

intonace
Autor odpověď smazal
Zobraz
intonace
Autor odpověď smazal
Zobraz
tami91
9. čer 2022

@alex97 já kupovala tyhle, dobrá cena, super velikosti a hlavně se nevyfukuji 🙏

https://www.mall.cz/vakuove-pytle/westside-sada...

dasipe
9. čer 2022

@tami91 a sme u toho! Už jsi odnesla ten pytel z ložnice? 😂

alex97
autor
9. čer 2022

@intonace děkuji zkusím

alex97
autor
9. čer 2022

@tami91 děkuji

tami91
9. čer 2022

@dasipe zkus hádat 😅😅

michaela666
9. čer 2022

Vakuové pytle z Rossmannu moc nevydrží nebo jsem natrefila na 5 špatných kusů. Vydržely nám na půdě týden a pak jsem si všimla, že už nejsou bez vzduchu. Tak ať nejsi naštvaná jako já.

dasipe
9. čer 2022

@tami91 chápu... 😂 Prostě bydlí s váma 😂 ještě že za něj nemusíš platit popelnice a nájem 😂😂😂

curliess
9. čer 2022

@tami91 máme ty stejné, fakt jsou super, drží, nenafukují se, dobrá velikost

danvitka
9. čer 2022

Jysk. Mají vice velikostí na výběr a docela vydrží.

lotosek
11. čer 2022

@tami91 Mám ty stejné a všechny se mi nafukují, do hodiny jsou nafouklé, a to si dávám pozor, aby byly všude dobře dotažené a zapečetěné.

tami91
11. čer 2022

@lotosek A nemáte je třeba precpane? Mě opravdu drží všechny už pár týdnů, vzduch nenasaly ani trochu. Pak bych zkusila reklamovat 🤷🏼‍♀️

comadreja
5. dub 2024

@tami91
@curliess Máte někdo prosím zkušenost, jak moc zmačkané z toho oblečení je, jestli se to hodí i na péřové bundy, kabáty a vlněné svetry (co se nedá moc vyžehlit)? Děkuji, jinak mám z Jysku a zkouším, vypadá, že drží dobře.