Ahoj
mám trošku zvláštni problém který mi ,ale hodně pije krev
Můj přítel mě oslovuje Kačeno vůbec mi neříka mým jménem jmenuji se Zuzana. A když mluví o svých kamarádkach tak to je jen Pavlínka, Janička, Kristýnka. V tom okamžiku mu mám chut vyškrábat oči a nacpat mu pusu do mixéru. Jedná se o to ,že se mi nelíbi ,že mi nedokáže říct Zuzanko a o ostatním nedokáže říct třeba Jano.Mám ho nakopat do zadku když nepomohlo to ,že jsem mu řekla ,že mě to vadí!! Pohádal se semnou , že jim tak říkat bude a ještě se chtěl semnou rozejít!!
@sonicicinka Budu to asi muset udělat aby se mu rozsvítilo.)
Teda popravde se ti nedivim, ze se ti to nelibi...:D Me kdyby muj manzel rikal reba Bozeno taky bych radila..:DZaplat buh ma pro me jiny prezdivky o moc krasnejsi...mozna by pomohlo kdybys mu zacala rikat treba Zdepane nebo tak...:D aby videl jaky to je...:D
@sonicicinka To je dobrá rada:D Bude to Bartoloměj Pry se mu Kačena líbi:D Nevím jak mi řekne Kačeno a za par minut začne vykládat o tom že Petulka z práce si koupila štěnátko ,tak mám chut zajít do obchodu se zbraněma
už to po těch 6 měsícich něják nedávam
A pred tim ti rikal jak???Doufam ze nebude chtit aby ses treba nechala na Kacenu prejmenovat...:D Teda pochopila bych kdyby z tvyho jmena udelal prezdivku ale tohleeee...:D Ja teda razim teorii ze na jak kdo na me tak ja na nej...:D Bartolomej a v praci Pavlik, Honzik a treba Miska..::D no spis bych se bala aby se z toho nestalo neco co ani jeden nechcete...podle me bys mu to mela rict durazneji...
Začala jsem svému kamarádovi na kterého žárli říkat Honzíčku a už se vzteká No od začátku mi říka Kačeno a nějak jsem to tolerovala ,že ho to přejde ,ale fakt mě spíš štve to ,že ja jsem Kačena a každa cizí ženská Mařenka vlez doprdelka jeden
Fakt jsem se sním pohádala kdyby mi aspon říkal Zuzko ,
Zuzano.Vím ,že někteří muži neumí říkat zdrobnělé jména a ani ja si na to nijak nepotrpím ,ale když vím ,že každé říka hezky proč ne mě a pořád tvrdí jak mě miluje
Zdá se to jako blbost ,ale jak to umí hezky kazit vztah to ji
Tohle je nejbizarnejsi dikuze ever
Tak pokud už jsi mu to řekla a stále ti říká Kačeno ( přesto že nejsi ani Kateřina) tak bych mu zacela říkat idiote, třeba mu to dojde
Diskuze je 6 let stará.
A me by zajimalo,jak to dopadlo.
Mě taky. Vsadím se, že už spolu nejsou
Ahoojky pokud nepomohlo to, zes mu to rekla, pak ho nakopej do zadnice, treba mu to dojde...:D