Jelikož jsem neustálá začátečnice v hubnutí rozhodla jsem se založit diskusi,abychom jsme se mohli navzájem podpořit.Přidáte se ? 🙂
@nuali mám velkou motivaci, chtěli bychom si pořídit mimčo,ale dr.řek,že to chce nějaké kilo dolů
@misutkakosutka Aha tak to jo 🙂 Já už mám mimčo doma, po porodu mi nic nezůstalo, ale když vidím, jak to krásně jde "samo" dolů, tak to chci ještě podpořit, ať má malej pěknou mámu 🙂
Také bych chtěla začít ale furt si říkám zítra ale od ledna už začnu.Chtěla bych poradit nějakou detoxikacni kuru?děkuji a snad nebude vadit vloženy dotaz
tak se můžeme hecnout vid🙂 jmenuju se Míša a jsem z Plzně 🙂
@teriszek kdepak, čím víc nás bude tím líp 🙂 co se týče detoxikace tak v tom moc zkušenost nemám 🙂
Nejsem nějak tlustá, ale ty poslední 3kg i víc by to chtělo dat dolu, a hlavně vycvičit povolené břicho..tak se tu budu inspirovat
Ahoj dámy, to se k vám přidám. Malé je 7 týdnů. Takže šestinedělí je za námi. Zbylo mi 6 kg než před porodem, ale dolů by to chtělo tak 10 ke spokojenosti, no upřímně by nevadilo 12, ale 10 mi bude stačit 😀 Ať nejsem troškař. Ale upřímně to nechám také na nový rok, teď si ještě dáme dlabance. Vždyť jsou svátky 🙂 Takže se ráda přidávám. Zahlédla jsem nedávno část zajímavého dílu Jste to co jíte, nebo jak se to jmenuje. Bylo to o mamince na mateřské a cvičení bylo vlastně jen chození s kočárkem. I tak paní hubla, zkusím to najít celé a dát sem odkaz. ;)
Ahoj, mně se na podzim podařilo shodit 7kg, ale celý prosinec to stojí a mám v plánu začít od 2.1. zase naplno a ještě nějakých 5kg dát pryč.
@teriszek Zkoušela jsem detox od Mačingové, ale nedokončila a shozená kila byla hned zpět. Za sebe nedoporučuju. Opravdu se při tom téměř zázračně hubne, ale je tam málo proteinů a sacharidy téměř žádně, takže je to pak s jojo efektem, pokud nehodláte držet dietu celý život.
Ahoj holky 🙂 Mužu se přidat?Jsem sice 5 měsíců po porodu,ale do jara bych ráda dala pár kil dolů,pak k narozkám vyrazím na velké nákupy 😀 A´t má Maxík pěknou mámu 🙂Potřebuju hecnout
@petulik81 Teď jsem se opravdu pobavila 😀 Omlouvám se, že to nesouvisí s původním příspěvkem, ale nedá mi to, abych nenapsala. Jsem 5 měsíců po porodu a mám doma malého Maxíka 😀
@svetlus_pepca to že jsem napsala ? 😲 😀
tak to vám závidím, já potřebuji shodit těch 15 kilo ☹ no musím 🙂
Jednou už jsem zhubla na velikost 34. Tentokrát aspoň na 36. Vím, co na mě platí, jen se k tomu dokopat. Ale jdu do toho.
@petulik81 Ale ne, jako že já jsem také pět měsíců po porodu a mám doma Maxíka 😀
@svetlus_pepca ježíš já jsem blba 😀 😀 😀 ,tak to je dobrý, kdy se narodil?Můj Maxik 20.7.
Přidávám se 🙂 Ráda bych se v příštím roce pokusila o mimi, ale také potřebuju něco shodit. A také jsem věčný začátečník 🙂
Já taky zkoušela mačingovou ale zničilo mi to žalutek a příbrala zpátky a ještě pár kil navíc plus těhotenství 17 kg ☹
Zdravim vas holky 🙂, ja jsem uz rok a pul po porodu a porad mam 7 kg nahore :/, nejak mi stale chutna sladke a hlavne se vecer v klidu najim, kdyz mala usne. Vim, ze je to blbe a musim to zmenit.
@pajiinka123 takže taky ještě nemáš mimčo?🙂 tak to máme velkou motivaci 🙂
tak našla jsem si 30 denní výzvu na břicho a zadek a nevím jestli bych neměla místo toho zkusit Jill...co cvičíte vy?🙂
Ahoj holky, tak já se k vám přidám. Jsem 5 měsíců po porodu, potřebovala bych shodit tak 14 kilo, něco už jsem měla před porodem, něco zůstalo po něm. Mám v plánu začít s Jill 30day shred a zaměřit se na zdravější jídla, to už kvůli malému, ať si hned ze startu neudělá špatné návyky. Tak doufám, že nám to předsevzetí všem vydrří a zvládneme to 🙂
Ahoj, taky bych se přidala. Jsem tři měsíce po druhém porodu, mám navíc asi 7kg a celkem bych potřebovala dát dolů 10kg. Mám ted velikost 40 a vůbec se v tom necítím dobře...ale jsem po císaři, takže s nějakým velkým cvičením ještě musím počkat. Zkusím to nejdřív vzít přes změnu jídelníčku.
Ahoj holky,ja se taky pridavam...i kdyz uz nejsem uplny zacatecnik, zacala sem uz letos v lednu, ale od zari necvicim, mela jsem zdravotni problemy, operace a tak od ledna uz muzu zacit znovu cvicit. Od ledna mam dole 15kg, ale jeste 3-4 chci.
Ahojky holky, tak jsem dneska začala pokukovat po informacích, jak na to jít zdravě a trvale... Možná by vás tohle mohlo také zajímat:
http://www.ceskatelevize.cz/specialy/hydepark/1...
podívala jsem se na to teď při žehlení plen. Pak myslím je ještě rozdíl v tom, zda jsme po porodu a kojíme atd a jak dlouhou dobu. Ten díl Jste to, co jíte, hledám marně.
Krásný den
Hurá, tak jsem to našla... Ale není to pro kojící, ale zase pro nesportovně založenou dobrý 🙂
@mihis pravidelna strava, ja konkretne 4x denne(doporucovanych 5x denne mi nevyhovovalo), vynechani sladkeho a tucneho, jednou za cas si klidne dam kousek cokolady..a hlavne pravidelne pohyb, zezacatku denne cviceni s jillian, pozdeji 5-6x tydne bud jillian, nebo neco od boba nebo shauna T. Opravdu staci 20-25 minut denne cvicit, kdyz clovek jede na plno a neflaka stravu.
@misutkakosutka ahoj, taky jdu do toho a musím... navíc manžel bude doma a tak bude hlídat dcery a ja muzu cvicit.... dej odkaz na tu výzvu a jill budu cvicit...
před druhym cvicenim jsem cvicila a bylo to fajne.. telo hublo a slo to pěkně dolů a byla postava zpevněná..takže ja budu cvičit jill a jíst nějak jinak... a tím budou jíst jinak všichni,, nebudu vařit dvě jídla...
jinak jsme po dvouch dcerách a šestinedělí mam skoro za sebou a jdu do toho,, navíc mám tady ve vesnici malou tělocvičnu a budu chodit.. jen co bude manžel pracovat doma... budu doma každý den a tak já můžu chodit....
Ahoj 🙂 Jsem na tom stejně, ale jednou to musíme dokázat! Držím palce