Ahoj,z různých stran slýchávam různé názory ohledně vlivu přepracování nebo nadměrné pracovní zátěže na zdravý vývoj miminka.Jakou máte zkušenost? Víte o nějakých studiích,které se tím zabývaly a jaké jsou výsledky?Muze mít kancelarska prace denně 12hod i více negativní dopad na zdraví dítěte ve třetím trimestru těhotenství?Nemám deprese,ani nepociťuji stres,jen pracuji s vyšším nasazením,abych stihla do odchodu na MD dokončit projekty.Energii také kupodivu (a naštěstí) mám,zdravou stravu dodržuji i nějaký ten pohyb (denne chodim 7-10km).
Ahoj, já doteď dělala 15 hodinové směny, ovšem ne v kanceláři, ale v kavárně - celý den na nohou a samé pobíhání (pro každý kus nádobí po schodech). U mě je vše v pořádku.
Ahoj, ja pracovala nad12 hodin bezne ( pozor spravne tehule nesmi podle Zak. Pr.) a v pohode. A to jsem se nalitala, od Pc do vyroby a zpet. Mela jsem perne narocnou praci psychicky a byla zodpovedna za nekolik stredisek. A mela jsem toho spousty na bedrech od reklamaci, pres kvalitu vyroby, projekty atd. A to jsem ve 28tt skoncila na neschopence kvuli zdr. problemum (vysoky tlak, necitlivost pohybu) a klepu tuk tuk mala zatim v poradku a doufam ze tak bude. Zdravi je to nejdulezitejsi. Musis ty jak se citis odhadnout situaci. Pokud mas sily a jsi fyzicky i psychicky v pohode, neni problem.