Sedím tu a čekám 🙂 a napadá mě, jak to chodí jinde 🙂
Muž ráno odchází v 7:30 -7:45 s dítětem do školky a pak jede rovnou do práce, tam je zhruba za hodinu po odchodu z domu. Poslední půlrok to vypadá tak, že se odhadem 1x týdně vrací v 18 h, 2x týdně v 19:30 a 2x týdně v 21 hodin. 😕 Z práce jezdí rovnou domů, jen jednou týdně se stavuje v obchodě pro jídlo.
Jak je to u vás?
Ahoj🙂 tak u nas chodi do prace na osmou a vraci se mezi pul sestou a sestou.... 🙂
@janca_dobi tak to je taky hezký. 😒 mně teď volal, že přijede za chvíli (protože má hlad), ale večer musí prý ještě cca1,5 hodiny pracovat.
@lenka5731 🙂 ...u nás odchází MM ráno v 7.30 a vrací se po půlnoci, když má "volno" odchází ráno stejně a vracívá se po 15h.celé dny je doma 2x sobotu a neděli v měsíci...ovšem, nesmí se něco podělat 😝 ...je živnostník, má s bratrem restauraci a pracují sami.
dovolenou má 10 dní za rok, tu si berou v létě, na střídačku, tudíž je10 dní doma, ale následně 10 dní v kuse v práci, počas roku jsou doma navíc jen 24. a 25.12., zbytek dělají....pátky svátky ☹ .
přemýšlím o zavěšení fotky na lednici, aby děti nezapomněly jak tatínek vypadá 😝 😅 .
ja zapomnela doplnit, ze ma vikendove melouchy, ted je zrovna na hlidacce, zitra jde taky....vetsinou jednou za vikend, tento bohuzel 2X
Manžel vstává jak kdy ( mezi druhou a pátou ), a vrací se též jak kdy - někdy je doma už ve čtyři, jindy přijede v devět... "Nejlepší" jsou dny, kdy vyráží ve tři ráno, a vrátí se po desáté večer...
no a můj drahouš pracuje krátký/dlouhý... takže tak 🙂 když je v práci, chodí domů cca v 01:00 a když já vstávám a jdu do práce, tak on spinká...
Ahojky, tak manžel vstává někdy s námi okolem 7 nekdy dřív, frčí do práce, pak přijde třebas kolem 4 dá nám pusu a zase jede fuč a vrací se většinou když už malá spí nebo jde spát... O víkendech ani nemluvím... Prostě jsem na to tak nějak sama...🙂 ale co je to jeho boj, mně to jak dítka rostou neunikne 😵
Ale zase he fakt, že si můžeme dovolit finančně dost věcí. Holt je to vše vyvážené zase něčím jiným... Hlavní je, že jsme spokojení a když je možnost a vyjde mu čas tak ho trávíme společně.
teda holky,jak to tak ctu...zlaty skolstvi 😀 😀 😀
Tak u nás je to tak, že manža odchází přes zimu v 6:30, přes léto v 5:30. V zimě jezdí domůl dřív, i po 15h, max. půl 4, někdy nejde do práce vůbec. V létě jsou stavby tudíž návrat někdy dýl, ale většinou do půl 4, max. ve 4 je doma. Párkrát přišel v 19h, ale fakt vyjímečně. O víkendu je přes zimu doma, v létě chodí někdy do práce, pokud to jde, tak jen na dopolede. Takže u nás pohoda 😉
@lenka5731 🙂...tak já MM v noci akorát slyším, protože nosí z práce nákup...a děti spí, ráno MM
malou přebalí a převleče, polaškuje s malým a zase jde 😝 .nebo bere malého sebou do školky....což je pro mě super 😉
někdy mám dojem, že už mi z toho hrábne, být s malochama pořád sama, ale co už...člověk si zvykne na všechno 😔 .ale zase...když už je doma, tak se dětem věnuje, to ano 😉 .na to opravdu stěžovat nemůžu a dokonce! to vypadá tak, že i při tady tomhle všem se dostanu na hodinu týdně na cvíčo 😀 ...a to se těšíííím jako malá 😀 ..
u nás jsme totiž s jiným hlídáním na nule ☹ ...takže budu vehemenně větrat hlavu na balónech 😀 .
tak muj manzel odjizdi v 6.00hod a vraci se v 15.00 😵 Pondeli az patek.....a je mi po nem smutno,jeste ze nechodi az vecer 😀
U nás vstává o půl 6 a doma je mezi 15.00-15.30hod,ale to je spíš přes zimu,v létě odchod stejný ale návrat nejdéle v 17.30hod i když teda pak jsou na montáži tak i přišel někdy v 19.00hod,ale to je minimum.Víkendy volné 🙂
@zdeniii 🙂 ...to je přesně to co si říkám...kdyby to bylo alespoň finančně vyvážené, člověk to pojme jinak, jenže u nás bohužel zasáhly povodně a stále se z toho všichni hrabou a jiné věci způsobené neznalostí?či vím já....no to je jedno... tady to nebudu rozepisovat 😅 ...prostě jsme rádi že jsme rádi....éra zlatého dolu z hospody je opravdu utopie 😝 ...kdyby MM pracoval ve fabrice, byla bych raději...měl by " své jisté", dovolenou 3 týdny a byl by o 50% víc s námi ☹ .
ale to už jsem se rozohnila a vím, že to nikoho nezajímá 😀 .
@lenka5731 tak já znám z okolí taky muže co jsou doma pořád a pomáhají s dětmi, ale zase právě třrbas nemají moc penízků, a nebo zase že doma nejsou skoro vůbec... holt je to všude jiné a každému vyhovuje něco jiného.
Zatím to takhle zvládám a manžel jezdí s malou aspoń jednou týdně na plavání, tak mají čas pro sebe a já v pátek chodím tančit tak mám den pro sebe taky 🙂 plus ve středu mi chodí mamka odpoledne tak jsme si s manželem třeba zašli na večeři abychom se taky ještě poznali 😀
Každopáně taky bych byla ráda, kdyby muž byl doma častěji, ale což 🙂 takovéhleho jsem si ho brala 🙂 s mnoho práce i koníčky 🙂)
Je pravda že někd yje to na hlavu 🙂 a asi ještě bude až se narodí prcek 🙂)
já mám manžela celý týden mimo domov,v pondělí odjíždí v 6h, v pátek přijíždí mezi 19-20h (to už děti spí)Je doma jen o víkendu.
Pracuje na směny..a tento rok šest dní v týdnu 😝
tak ja mam chlapa doma jednou tydne na vikend a kdyz prijede tak obcas dela jeste v garazi auta nekdy i nonstop
Hlavní je aby člověk byl spokojený 🙂 ideální to stejně nebude nikdy 🙂)
tak u nás manžel odjíždí po půl šesté a vrací se domů kolem půl sedmé ☹ , někdy má i sobotu pracovní a občas výjezd od pondělka do čtvrtka takže nic moc, ale když je doma tak se snaží se malému i mě věnovat co nejvíc 🙂
@zdeniii 🙂 ....jj, je to tak 😉 .někteří lidé mají velmi zkreslené představy 🙄
...ale tak co...zase, abych se nerouhala 😀 ...z ruky do huby nežijeme, střechu nad hlavou taky máme, ale hlavně....zatím jsme všichni zdtraví...tak co víc chtít 😉 🙂 .a MM je skvělý taťka a hlavně hodný chlap, jsem ráda, že ho mám 😵 .
@zdeniii 🙂 ...ale to nevíš...zase by jsi měla tisíc svých zájmů, určitě by jsi neseděla doma jak se říká na zadečku 😉 😀 .
hmmm....život bez dětí si už nějak neumím představit 😅 ...co já bych jenom dělala? s tolikým časem na spánek a další 😀 .
já se přiznám jsem dnes trošku (víc) naměkko, zítra má malá rok a já dnes pořád vzpomínám na to, jak byla ještě u mě v bříšku a jak to rychle uteklo 😨 🙂 .
zkrátka buďme rádi za to co máme 😉 😵 .
Tak můj muž posledních několik měsíců, co pomáhá kamarádovi v autodílně, odjíždí okolo deváté ráno a domů se vrací různě, někdy v sedm, někdy v deset, někdy v půlnoci a někdy i déle. Jednou "jeli" i nonstop. 😠 A pak má ještě jednu práci, většinou 2x v týdnu a to odjíždí v sedm ráno a končí ve čtyři.