Dobrý večer všem.
Chtěla bych se zeptat...používám hormonální antikoncepci teď dva týdny a zajímalo by mě jestli když se do mě při nechranenem sexu přítel udělá tak jestli mohu otěhotnět?
Předem děkuji těm co mi odpoví 🙂
pravděpodobné to moc není, nicméně pokud není tvým cílem otěhotnět, což když bereš antikoncepci asi fakt není, nechala bych proběhnout jeden cyklus antikoncepce, než bych se na ni plně spolehla 😉
@esufi s timto souhlasim, nech prvni cyklus probehnout a pouzijte navic napriklad kondom... Pak uz bych se nebala... Pokud budes uzivat vzdy vcas, v rizikovem obdobi jako je zvraceni, prujem, antibiotika se budes chranit i jinak, je spolehlivost vice nez 99% vety o tom, ze to nekteri chlapi prorvou... A co jako... Antiko brani v dozravani vajicek, dale v jejich uvolneni, tedy ovulaci s antiko nemas, meni prostredi pochvy tak, aby se spermie nemohly radne hybat a doplavat pripadne k vajicku, brala jsem antiko 11 let vyzkouseny 2,ani neznam nikoho osobne, kdo by otehotnel pres antiko, pokud byl zodpovedny a v rizikovych obdobich se chranil i jinak...
Brala jsem ji 8let a nikdy se nic nestalo. Používali jsme jen mojí ha
Většinou ne, uvádí se spolehlivost 95%, pak záleží jak je kdo plodný, muži kteří mají více dětí to prostě prorvou, brání antibiotik, některých bylinných čajů, detoxikace.