Už nedokážu při sexu dosáhnout orgasmu. Co dělat?

6. bře 2023

Ahoj, tohle mě trápí už delší dobu, tak snad mi tu někdo podaří 🙂 . V posteli se mi podařilo dosáhnout orgasmu pouze s jedním partnerem a to s mým úplně prvním (takže naposled v 18 letech, teď mám 23). Jinak ten orgasmus jsem s ním měla pravidelně, každý sex. Sice pouze v jedné poloze, ale přeci jen... S druhým ex jsem byla ve vztahu skoro rok a s ním jsem orgasmu neměla ani jednou, ať už se snažil pusou, prstama, celkově dlouhou předehrou. Teď mám přítele třetího, se kterým jsem sice krátce, ale též se zatím nezadařilo :/ A to na něj chuť mám v jednou kuse... Chlapů jsem měla v posteli víc - nějaké dlouhodobější známosti a taky jsem s nimi nikdy nedosáhla orgasmu. Akorát s jedním jsem měla mokrý orgasmus, ale to podle něj není pravý orgasmus, jelikož stačí správná technika rukou

Když se dělám sama, nikdy s tím nemám problém. Hormony mám taky v normě.. Začíná mě to pěkně štvát a jsem z toho zoufalá. V mém druhém vztahu mi to bylo celkem často vyčítáno a párkrát jsme se kvůli tomu i pohádali.

Kamarádka si z toho dělá srandu, že si budu muset najít chlapa se stejnými poměry jako měl můj první, jinak mám asi smůlu. Což beru samozřejmě s humorem, ale občas mě napadne, jestli to vážně nemůže být velikostí.

lencaa11
6. bře 2023

Co třeba nějaké bylinky ,maců ,nebo hračku a přijít na to co vás vzrušuje

levandule_k
6. bře 2023

Tak zkus nějaké cviky na pánevní dno, posilovat a uvolňovat to tam dole. Zkus nějakou terapii, jestli nemáš blok, potlačené trauma, jestli nejsi zacyklená, v minulosti to nešlo, tak se to s tebou táhne. Zkus si přečíst něco o tantře. Já mám rozečteno Tantra pro každého Cesta od sexu k duši, S. Soluna. Vyčítat někomu, že nemá orgasmus je fakt debilita, to se akorát zablokuješ a pak ho nemáš.

odula
Autor odpověď smazal
Zobraz
tinaprofi
6. bře 2023

Ja si hlavne myslim, ze by "do prdele uz" mela byt nejaka osveta, ktera nejake holce ze vsech koutu Sveta vysvetli, ze nemusis mit Orgasmus s kazdym frajerem, se kterym se spustis. Jestli tohle neni troll tak uz fakt nevim 😂

irmamala
7. bře 2023

Ve 20-ti jsem to taky pořád řešila. A stálo to pěkne za vyliž. On měl pocit, že je neschopný, já, že jsem nemožná. Když si vzpomenu na ty hodinový soulože, kdy rozedřená do krve jsem věděla, že z tohohle opět nic nebude a ten jeho zoufalý pohled nad sebou.... 😀 Měla jsem chlapů v posteli víc, než je slušné a 11 let jsem byla vdaná. A k čemu jsem došla? Nejlíp si to udělám sama a bez honby za orgasmem si konečně užívám po letech skvělý sex.

patypresdevaty
7. bře 2023

A proč se za tím tak zenes? Spousta žen nedosáhne orgasmu s partnerem vůbec nebo pouze výjimečně, to je fakt. A nemusí za tím být vyloženě nějaký problém.
Mně se to za mnoho let podařilo jen párkrát a přesto si sex užívám. K tomu, abych si to užila, prostě orgasmus nepotrebuju.

michaela666
7. bře 2023

Hlavně se nesniž k předstírání, aby měl chlap radost. Mě k tomu kdysi dohnal jeden můj ex a nejraději bych si za to naliskala. Vždycky byl protivný, že jsem jediná , která se s ním neudělala.
Pořád opakoval, jak se s malým kašpárkem dá zahrát velké divadlo, až jsem mu ho jednou předvedla. 😃 3 roky mého trápení jak jsem divná a pak jeden sex s manželem a bylo po problému.

laxesis
7. bře 2023

Chlapcům vysvětlit, že nejsou v por.u a že orgasmus rozhodně není záležitost, za kterou je nutno se takto urputně honit, protože to prostě není totéž, co u chlapů a stačí s prominutím blbá teplota v místnosti a prostě z toho nic nebude...neřkuli, že není nic horšího, než když se chlap snaží až je z toho nasraný a ještě někoho obviňuje, nic mě nedokáže odradit víc...nicméně věřím, že tebe to může štvát a chceš si to užít - realita je občas taková, že plno žen to buď časem vzdá, protože samy si to prostě užijí nejlépe, nebo při sexu používají nějakou vibrační pomůcku k tomu, aby ten orgasmus měly (také mám)🙂 tu pomůcku můžeš dát chlapovi a říct, kde má co dělat...po mnoha letech a mnoha partnerech jsem u toho skončila také, o žádných traumatech nevím, s uvolněním jsem nikdy problém neměla..ale prostě potřebuju něco jiného, tak toho využíváme a jsme spokojení oba dva=)

- ještě dodám, že plno žen vaginální orgasmus vůbec nezná a dosáhne ho jen drážděním klitorisu....

katule1990
7. bře 2023

Uplne jednoduse - vzit si k sexu pomocnika typu Satysfier a spolecne orgasmy pri kazdem sexu zaruceny 😂. Maloktera zenska dosahne orgasmu jen soulozi bez drazdeni klitorisu.