Ahoj, tohle mě trápí už delší dobu, tak snad mi tu někdo podaří 🙂 . V posteli se mi podařilo dosáhnout orgasmu pouze s jedním partnerem a to s mým úplně prvním (takže naposled v 18 letech, teď mám 23). Jinak ten orgasmus jsem s ním měla pravidelně, každý sex. Sice pouze v jedné poloze, ale přeci jen... S druhým ex jsem byla ve vztahu skoro rok a s ním jsem orgasmu neměla ani jednou, ať už se snažil pusou, prstama, celkově dlouhou předehrou. Teď mám přítele třetího, se kterým jsem sice krátce, ale též se zatím nezadařilo :/ A to na něj chuť mám v jednou kuse... Chlapů jsem měla v posteli víc - nějaké dlouhodobější známosti a taky jsem s nimi nikdy nedosáhla orgasmu. Akorát s jedním jsem měla mokrý orgasmus, ale to podle něj není pravý orgasmus, jelikož stačí správná technika rukou
Když se dělám sama, nikdy s tím nemám problém. Hormony mám taky v normě.. Začíná mě to pěkně štvát a jsem z toho zoufalá. V mém druhém vztahu mi to bylo celkem často vyčítáno a párkrát jsme se kvůli tomu i pohádali.
Kamarádka si z toho dělá srandu, že si budu muset najít chlapa se stejnými poměry jako měl můj první, jinak mám asi smůlu. Což beru samozřejmě s humorem, ale občas mě napadne, jestli to vážně nemůže být velikostí.
Tak zkus nějaké cviky na pánevní dno, posilovat a uvolňovat to tam dole. Zkus nějakou terapii, jestli nemáš blok, potlačené trauma, jestli nejsi zacyklená, v minulosti to nešlo, tak se to s tebou táhne. Zkus si přečíst něco o tantře. Já mám rozečteno Tantra pro každého Cesta od sexu k duši, S. Soluna. Vyčítat někomu, že nemá orgasmus je fakt debilita, to se akorát zablokuješ a pak ho nemáš.
Ja si hlavne myslim, ze by "do prdele uz" mela byt nejaka osveta, ktera nejake holce ze vsech koutu Sveta vysvetli, ze nemusis mit Orgasmus s kazdym frajerem, se kterym se spustis. Jestli tohle neni troll tak uz fakt nevim 😂
Ve 20-ti jsem to taky pořád řešila. A stálo to pěkne za vyliž. On měl pocit, že je neschopný, já, že jsem nemožná. Když si vzpomenu na ty hodinový soulože, kdy rozedřená do krve jsem věděla, že z tohohle opět nic nebude a ten jeho zoufalý pohled nad sebou.... 😀 Měla jsem chlapů v posteli víc, než je slušné a 11 let jsem byla vdaná. A k čemu jsem došla? Nejlíp si to udělám sama a bez honby za orgasmem si konečně užívám po letech skvělý sex.
A proč se za tím tak zenes? Spousta žen nedosáhne orgasmu s partnerem vůbec nebo pouze výjimečně, to je fakt. A nemusí za tím být vyloženě nějaký problém.
Mně se to za mnoho let podařilo jen párkrát a přesto si sex užívám. K tomu, abych si to užila, prostě orgasmus nepotrebuju.
Hlavně se nesniž k předstírání, aby měl chlap radost. Mě k tomu kdysi dohnal jeden můj ex a nejraději bych si za to naliskala. Vždycky byl protivný, že jsem jediná , která se s ním neudělala.
Pořád opakoval, jak se s malým kašpárkem dá zahrát velké divadlo, až jsem mu ho jednou předvedla. 😃 3 roky mého trápení jak jsem divná a pak jeden sex s manželem a bylo po problému.
Chlapcům vysvětlit, že nejsou v por.u a že orgasmus rozhodně není záležitost, za kterou je nutno se takto urputně honit, protože to prostě není totéž, co u chlapů a stačí s prominutím blbá teplota v místnosti a prostě z toho nic nebude...neřkuli, že není nic horšího, než když se chlap snaží až je z toho nasraný a ještě někoho obviňuje, nic mě nedokáže odradit víc...nicméně věřím, že tebe to může štvát a chceš si to užít - realita je občas taková, že plno žen to buď časem vzdá, protože samy si to prostě užijí nejlépe, nebo při sexu používají nějakou vibrační pomůcku k tomu, aby ten orgasmus měly (také mám)🙂 tu pomůcku můžeš dát chlapovi a říct, kde má co dělat...po mnoha letech a mnoha partnerech jsem u toho skončila také, o žádných traumatech nevím, s uvolněním jsem nikdy problém neměla..ale prostě potřebuju něco jiného, tak toho využíváme a jsme spokojení oba dva=)
- ještě dodám, že plno žen vaginální orgasmus vůbec nezná a dosáhne ho jen drážděním klitorisu....
Uplne jednoduse - vzit si k sexu pomocnika typu Satysfier a spolecne orgasmy pri kazdem sexu zaruceny 😂. Maloktera zenska dosahne orgasmu jen soulozi bez drazdeni klitorisu.
Co třeba nějaké bylinky ,maců ,nebo hračku a přijít na to co vás vzrušuje