Už jste se někdy zamilovaly a zjistily, že je gay?

michnovka
13. dub 2017

Zkrátka nevím,co poradit kamarádce (už jsme probraly vše a pořád ji to nepomáhá).Zamilovala se do cyklisty,se kterým v partě jezdí pravidelně na výlety.Byl k ní milý,pozorný,rozumeli si a mela pocit,že to mezi nimi jiskří.Bohužel zjistila (ne primo od něj),že je na kluky.Nemůže se z toho dostat.Byla jsi jistá,že konečně našla z toho praveho.Ted už spolu skoro nemluvi,to ji také mrzi.Prozila jste některá něco podobného?

drzticka81
13. dub 2017

Moje kamoska se dvakrat vdala a pokazde se znej vyklubal gay..........tomu rikam pesek ☹((

kristynatita
13. dub 2017

@drzticka81 no to je mazec teda... a nepritahuji ji trochu feminni typy?

jezz13
13. dub 2017

Kamarádka žila s gayem asi 5 let, pořídili si spolu byt na hypotéku, chystali svatbu.. a pak ho našla s jejich společným kamarádem v ložnici. Dotyčného jsme jí předtím záviděli, úspěšný, urostlý chlap, rozhodně jako gay nepůsobil.
Co poradit? Leda že tohle jí snad mrzet nemusí, není to věc, co by mohla jakkoliv ovlivnit, tak proč se s tím trápit. Dotyčný s ní asi mluvit zas začne, pokud mu naznačí, že ho už bere jen jako kamaráda. Teď se asi bojí, že by svou pozorností jitřil její city.

drzticka81
13. dub 2017

@kristynatita ona je trosku maskulinniho vzezreni, ale jinak je proste zenska.....tak prvni manzel byl prvni laska na gymplu-on asi jeste nemel rozmysleno-meli dceru,doted jsou pratele a stykaji se.......pak si nasla mladsiho,vse skvele, opet dcera -byli spolu 12 let,on sel jednou na nejakou party,zkusil to s muzem a bylovymalovano.......se tak nekdy stane......ted ma konecne stesti a potkala zda se super chlapa,uz 2 rokyje s nim stastna a ja pevne verim,ze inadale bude-prejujito.....

simdan
14. dub 2017

Můj otec,když se podruhé oženil,tak s ženou která byla lesbička,mají spolu dvě děti(už dospělé)rozvedli se v klidu a ona teď asi 8let žije s ženou...Radu nemám,hold se to někdy stane,něco jako neopětovaná láska...

koordinatorka_odboje
14. dub 2017

nechci tady chytračit, v životě jsem blíže poznala asi 5 gayů a nezamilovala jsem se do žádného - zdá se mi, že tak nějak jinak vystupují, mají jiné držení těla, jinou vůni, než heterosexuální muži. Nemají vůbec vliv na mé libido. Nevím, jestli to máte některá stejně, nebo si to já jenom namlouvám. Každopádně mě ani jeden nijak nepřitahoval, možná náhoda.

michnovka
autor
14. dub 2017

@koordinatorka_odboje Já to mám taky tak, ale ted mě kamarádka donutila se nad tím zamyslet. Jsou gayové a gayové. Ti zženštělí nás asi nemůžou nikdy přitahovat, ale co potom, když je chlap fakt kus a ještě ke všemu si s ním výborně rozumíte. Ideální kombinace,ne? A pak najednou ťafka - je gay! nebo horší, když nechce, aby ho veřejnost takhle vnímala a "naoko" flirtuje s ženami, ty se do něj zamilují a pak trpí. Kamarádka je fakt na dně. Beru ji aspon na výlet. 🙂

koordinatorka_odboje
14. dub 2017

@michnovka tak ajko horsi by bylo to zjistit az po svatbe 😊 Navic -cyklista - upnute elastaky. To neni zrovna eroticke 😃

jezz13
14. dub 2017

@koordinatorka_odboje Ono je otazka, zda jsi opravdu potkala jen 5 gayu (statisticky velmi nepravdepodobne) nebo jsi jich potkala vic, nekteri te mozna i pritahovali, ale nevis, ze jsou gayove. 😉 Taky jsem byla pul roku s klukem, o nemz doted nevim, jestli je gay nebo asexual.

koordinatorka_odboje
14. dub 2017

@jezz13 jj, prave proto jsem psala, ze asi 5. O dalsich prave nevim, ze jo.
Heh, to byl tak vasnivy? 😃

terorka
14. dub 2017

Mně zase přitahoval muž, o kterém se dlouho říkalo a tak nějak prostě vědělo, ze je gay. Je trochu zzenstilej, ale ne zas moc, vůbec nevím, co me na něm bralo, jsem normálně na pořádný chlapy, viz můj muž, ale něco v sobě zkrátka dotyčný má. No a ejhle, včera jsem zjistila, ze ma přítelkyni 😀

michnovka
autor
14. dub 2017

Myslíte,že je pravda,že se gayům hnusí líbat holku a vůbec se ji třeba dotýkat?Že jsou třeba takový odtražití,když na ně něco zkoušíme?🙂

terorka
15. dub 2017

@michnovka

Tak to jsem nikdy neslyšela. Ale když si vezmu, kolik chlapů mělo nejdřív ženský, tak horký to asi nebude 🙂

malarenatka34
16. dub 2017

Nebyla jsem vyloženě zamilovaná, ale taky se mi kdysi velmi líbil chlap, dobře jsem si s ním rozuměla, pořád jsem na něj myslela...a pak jsem zjistila že je gay. Ale když jsem se to dozvěděla, nějak brzy mě to přešlo. Asi podvědomě mě už gay nepřitahoval 🙂 ale byli jsme pak dlouho kamarádi.

esteban8hairygay35
Odpověď byla odstraněná
Zobraz