Určení pohlavní podle orgasmu

liking16
11. led 2018

Ahoj holky, můj děda (velmi zkušený otec) tvrdí, že ví, jak počít holčičku a jak chlapečka. Prý když v sexu má první orgasmus chlap narodí se chlapeček a když má první orgasmus žena narodí se holčička. A jelikož jsem na internetu žádnou takovou zkušenost nenašla nebo spíš žádnou takovou babskou radu, zajímalo by mě zda to některá z vás může potvrdit nebo naopak vyvrátit...? Předem děkuji za odpovědi.

horsiee
12. led 2018

Tak to by lidstvo brzy vymřelo, protože by byly zástupy chlapců a hrstka holčiček,😁

vendelinka08
12. led 2018

@liking16 dle meho nazoru to tak neni....manzel vzdy ceka az dosahnu orgasmu nebo ho mame spolecne...a mame dva kluky...

dora13
12. led 2018

Jakoze kdyz ma muz prvni orgasmus, tak vypusti jen spermie nesouci chromozomalni informaci na poceti kluka? :D Je to samozrejme uplny nesmysl, pohlavi ditete proste ovlivnuje jen a pouze to, zda jako prvni vajicko navrta klucici nebo holcici spermie, tot vse. Teorie o orgasmu je asi tak stejne pravdepodobna jako ta, ze kdyz pri sexu budete mit pod polstarem sekyrku, narodi se kluk 🙂

liking16
autor
15. led 2018

Mě to jen docela zajímalo, jak to je u ostatních (hlavně jestli to může někdo vyvrátit), protože u lidí v mém okolí to opravdu vycházelo...😊

adill
9. črc 2018

u nás jsem ho měla první já a máme holku
...😀