Upřímnost ve vztahu. Jak to máte vy?

volcok87
5. únor 2022

Dneska jsem si byla s kamarádkou sednout a napadla mě taková otázka.
Seděl u nás i její kamarád a byl na něj opravdu hezký pohled. Jsme už lidi více než 30+, ale ráda se podívám na pěknýho chlapa a pak se ráda vrátím ke svýmu manželovi domů.
Jsme k sobě upřímný a prostě mu řeknu, hele seděla jsem na pivu s fakt hezkým chlapem, bylo pěkný se na něj kouknout a mě to tak stačí jako vzrůšo. Stejně mu řeknu, když se mi zdá nějaký erotický sen se Zacem Efronem 😀 On to má podobně. Ale mám spousta kamarádek, který by to nekousli a jejich partneři by nepřežili, kdyby řekla, že se potkali s pěkným chlapem, A tak mě napadla otázka, jak to máte vy?

tasimia
5. únor 2022

@volcok87 neříkám mu to, že bych se bála, to on by se ještě zasmál a s vtipem by pronesl, zda se má bát konkurence. Spíše nevidím důvod, proč mu to říkat. Takže to, že potkám nějakého hezouna řeším s kamarádkami.
Sen bych mu řekla, to je prkotina 🙂.

jako_mala_holka
Autor odpověď smazal
Zobraz
jana_zofie
5. únor 2022

Jo, rikame si takove podobne veci. A taky se navzajem obcas upozornime na neco, co by toho druheho mohlo zaujmout (muz v tom ma nizsi uspesnost, asi je tezsi pro chlapa zhodnotit chlapskou prdel a nohy nez pro zenskou cizi kozy "na volno" pod tenkym trikem, no... :D. Ted s ditetem uz to teda tolik neni, ale jo, jsme prasata a obcas jsme po nekom natajnaka koukli :D ).

lucie0205
6. únor 2022

@volcok87 Ano říkáme. Máme 2 děti. 3 na cestě s nemáme s tom problém. Manžel: miláčku viděla si ty kozy? Ty byly že 😂 ( mám implantáty a velikost 75DD) a stejně se koukám oba. Já většinou: zlato Divej ten ale byl že ? A ty výška 😂 a manža: třeba ještě vyrostu neboj. Největší perly vždy házíme ve stylu: bez ji nebo ho zkusit sbalit a uvidíme zda s tebou půjde domu 😂

zrzinda
6. únor 2022

Jasně. Manžela upozorním na “peknej zadek,” když jde okolo, úplně tak stejně on mi říká, ze tenhle fesak by se mi mohl líbit. Spolu koukneme, zhodnotime a pak si stejně řekneme, ze se nám ten druhej líbí nejvíc. 😊 Uprimne si myslím, ze je to naprosto zdravý a v pohodě. Kdyby mymu chlapovi vadilo, ze se mi líbí někdo jinej, tak by to byl idiot 🤷‍♀️

martaskaaa
6. únor 2022

Erotický sen se Zackem Efronem po třicítce? 🤣

kakba
6. únor 2022

Jasne. Jdu s muzem po ulici. Ja na nej. Hele ten zadek te holky. On na to. A videla si zadek toho chlapa? 😀😀😀 u nas normalni jev.

volcok87
autor
6. únor 2022

@martaskaaa Ja za to nemůžu 😂

tinaprofi
6. únor 2022

Me to prijde strasne infantilni sdelovat komukoliv, kdo se mi libi a jaky ma kozy nebo zadek... Nemam ani takove pratele, natoz partnera ✌️

volcok87
autor
6. únor 2022

@tinaprofi jsem rada ze jsem pod tvoji úroveň 😁

levandule_k
7. únor 2022

@martaskaaa Jako by se dalo ovlivnit o kom s nám zdá 🙂 Dívala jsem se jak vypadá teďka Zack Efron a přijde mi, že zraje jako víno.

@volcok87 Já se ráda kouknu na hezkého chlapa, ale beru stylem ráda se podívám na hezké auto, historickou památku, užiju si romantický výhled z rozhledy, tak se ráda mrknu i na chlapa nebo na film, kde hraje nějaký sexy herec, toť vše. Manželovi o tom nijak nebásním, ale někdy okomentuji pěkného chlapa, se mnou je to těžké, já si z málokoho sednu na zadek 🙂.
Manžel se kouká po ostatních ženách, nijak mi to nevadí, protože vím, že je to jen dívání a nemá potřebu flirtovat, navazovat kontakt a být mi nevěrný. Když je někde nějaká hodně hezká holka, tak se dívám, jestli se manžel na ni dívá, pak mi většinou říká, že sice hezká je, ale mě by nevyměnil za nic na světě, že je mu se mnou dobře a že už zažil psycho vztahy.

ajja87
7. únor 2022

Jsem asi divná, ale neříkáme si nic takového, ale možná je to moje chyba... Nas vztah musel projít velkou zkouškou mojí žárlivosti (po dvou neverach a nevere otce, jsem chlapum prostě neduverovala)
No a ted se prostě bojím něco takového manželovi říct, přestože vim, že by to přešel s humorem, tak se prostě bojím, že kdyby mi něco takového řekl on že by se probudil zase ten pocit žárlivosti, přestože mu důvěřuji. Ale teda v televizi občas oba nějakou ženskou nebo i chlapa okomnetujeme

marimanta
7. únor 2022

Jsme k sobě upřímní, ale to neznamená, že mu vytelím každou ptákovinu, co mě napadne nebo někde vidím. Přijít domů a vypočítat, kolik hezkých chlapů, holek, aut, šatů va jánevimčeho jsem viděla, nemá za mě s upřímností nic moc společného 😉

treasurka
7. únor 2022

@volcok87 Jo, uplně v pohodě tohle řeknu, taky se bavíme o tom, kdo se nám líbí, vím úplně přesně, na jaký tip kouká, občas koukám s ním, a hodnotíme. Taky mu říkám, kdo se líbí mně. Považuju to za zdravou věc, jelikož každý občas potká někoho, kdo se mu líbí, a než to tutlat, radši to vypustit ven 🙂

luciina
7. únor 2022

@volcok87 😀 my spíš když potkáme nějakýho echt divnýho nebo bezdomovce tak mi manžel řekne "že mu nedáš pusu" 😂 a nebo já jemu obráceně. Ale pozor, není to tak, že bychom se někomu posmívali, taky nejsme žádné hvězdy.

macicek003
7. únor 2022

Nevim no. Mě manžel říct že má někdo hezčí kozy než já, tak ho majznu po hlavě 🤣 V tomto nejsem tolerantní vůbec. Jako samozřejmě mám oči a ráda se podívám a on též. Kdo taky ne. Ale nemám potřebu to vytrubovat do světa. Přijde mi to spíš jako takový dráždění nervů. Tak proč se zbytečně rozčilovat. Stejně je nejhezčí ten, s kým jsem 😊💜

veruuu_kubesovic
8. únor 2022

Vě věku 30+ očekávám i logické myšlení, ne úvahy hodné puberťáka...
prostě se podívám na hezkého chlapa, stejně jako nejspíš můj muž na hezkou ženskou...co je na tom? ale že bychom to doma rozebírali? to vůbec, zase mu nemusím tlachat kde jakou ptákovinu...

zuzineckah
8. únor 2022

@volcok87 přijde mi to dětinské... a stejně tak by mi to přišlo od manžela. Upřímní vůči sobě jsme, ale v podstatných věcech... a měli jsme to tak i jako 20+

volcok87
autor
9. únor 2022

Vidím ze se tu hodně názory liší. Asi jsem to špatně vysvětlila. Prosím vás, toto řeknu doma třeba 3x do roka a manžela vzrušujou převážně klobasy a receptama mě otravuje asi milionkrát častěji než ženskými. Pro mě je to důležitý, protože pro ex jsem byla ta jediná, ovšem podváděl mě kde to šlo. Abych ještě upřesnila, už se převažují ke 40 a kdyby někdo dumal nad mým IQ, tak mám VŠ. Chápu, ze někomu to muže přijít blby, já v tom vidím to, ze se nemusím bát říct absolutně cokoliv, nikdy nebudu za noc odsouzena a to si myslím ze je ve vztahu fajn. A neříkám vůbec, hezké zadek nebo tak, ale proste “hele pokecala jsem na pivu s fajn chlapcem, na kterého bylo příjemné pokoukani, ale ty budeš pro mě vždycky ten nejhezčí” takže toho je delší a možná srozumitelnější verze Zprávy a tímto bych to uzavřela 😂