Únor 2016 - začínáme další cyklus

kikidii
30. led 2016

Dámy, jelikož se nudím, zakládám nové téma 😀 Pokud vám teď nebo v příštích dnech začíná nový cyklus, pište, jak budete podporovat otěhotnění. Co dělat (jíst) před ovu, při ovu i po ní 😎

kikidii
autor
30. led 2016

S manželem máme odsouhlasený tento plán:
- oba papáme vitamíny, já GS Mamavit, on GS Extra strong multivitamin
- průběžně popíjím vodu s citronem (údajně dobré k regeneraci dělohy atd.)
- každý den ležím na jehličkové podložce (jakože domácí akupunktura 😀 )
- v první půlce cyklu budu pít kontryhelový čaj a občas sklenku červeného vína (dobré na zvýšení děložní sliznice)
- před ovulací přestanu žrát sladkosti a bílé pečivo 😀, uděláme si zhruba 5-7 denní láskovací půst (aby mršky měly čas nabrat sílu)
- s pozitivním ovulačním testem použijeme Conceive gel na podporu početí. Lásku si po tak dlouhém půstu určitě náležitě užijeme 😀 Poté aspoň na hodinu nohy a zadek vzhůru 😀
- následujících 5 dnů po ovu budu papat ananas a popíjet ještě ananasový džus (na uhnízdění)
- ...a pak už jen čekat na // 😅

A protože to mám napsaný, tak už na to teď nemusím myslet! "dont vory, bí hepy" 😀 😀 😎

luciasek1987
30. led 2016

hustý‼️👀😃😃 teda ty to máš ale vymyšlené... 👌

kikidii
autor
30. led 2016

@luciasek1987 to víš, loni jsem to šmrdolila všelijak a většinou jsem ani nehlídala ovulku, v prosinci jsem to vypustila úplně a myslela na jiný věci, a stejně se nepovedlo. Tak jsem si řekla, že letos budu připravená 😀

luciasek1987
30. led 2016

@kikidii a to ti chválím.... 😉 Kdy že jsi měla ovu?

kikidii
autor
30. led 2016

@luciasek1987 v neděli 17.1.

luciasek1987
30. led 2016

@kikidii ty jooo ja myslela ze to budeme mit stejne ;)) a kdy budes delat tt?

kikidii
autor
30. led 2016

@luciasek1987 vůbec nevím, myslela jsem, že bude mrcha, ale nerozjíždí se to. Bolesti přestaly samy od sebe a zas mám jen slabej výtok. Doufám, že to nebude zas jak posledně 😒

luciasek1987
30. led 2016

@kikidii no tak si udelej tt? Uz meskas s ms?

kikidii
autor
30. led 2016

@luciasek1987 očekávala jsem ji spíš až začátkem týdne. Ale teď jsem nebrala kontryhel, takže bych to mohla dostat i teď o víkendu. No je to teď 13DPO, příznaky žádný nemám. Ale posledně jsem měla a nic z toho nebylo, takže z toho se vyvodit nic moc nedá 😀

luciasek1987
30. led 2016

@kikidii a jak s tim souvisi kontryhel?? Ja o tom moc nevim a ted jsem ho do ovulky pila poprve...

kikidii
autor
30. led 2016

@luciasek1987 na každou působí kontryhel jinak. Mě prodlužuje cyklus. Bez něj ho mám 23-25 dnů, ale s ním 28-30.

luciasek1987
30. led 2016

@kikidii ahaaa... Ja ho ted pila poprve a ovu mam o 3 dny pozdeji nez jsem zvykla...

kikidii
autor
30. led 2016

@luciasek1987 tak se nediv, že třeba i ms dostaneš o tři dny dýl, abys nebyla natěšená, že máš zpoždění a pak smutná, že mrcha přišla

luciasek1987
30. led 2016

@kikidii jj... 🙂 no testik udelam 14.2. Na Valentyna ❤️

kikidii
autor
30. led 2016

@luciasek1987 tý jo Valentýn!!! Tak to jsem úplně vypustila z hlavy 😀 ...no to by mohlo být zrovna kolem ovulace 😵

kikidii
autor
30. led 2016

...tak manžel přivezl červený vínečko, si šmáknu 😀 ...třeba mi to rozjede mrchu, uvidíme 🙂

kikidii
autor
31. led 2016

...tak jsem ještě začala cvičit podle Mojžíšové. A jestli s tímhle plánem do jara neotěhotním, tak už na to se.u a nechám to osudu. ...a pořídím si další kočku třeba 😀

andrejka3741
31. led 2016

Užívám kyselinu listovou a ted jsem začala s Gynexem. Jinak nebudu dělat nic, protože čím víc se to hrotí, tím víc to leze na mozek a ničemu to nepřidá 🙂

klarahk
1. únor 2016

Ahoj, jsem ráda, že to má někdo jako já @andrejka3741. taky baštím jen listovku.. ;). ale jsme na začátku tak se uvidí jak to půjde.. třeba časem přitvrdíme v nějakým vylepšení jídelníčku apod.

lenusaak
1. únor 2016

čauky holky, tak nějak jsem sem vlezla ze zvedavosti 🙂 podstupuju IVF , momentálne jsem pár dní po odberu vajíček a čekam, jak se mi budou v laboratoři my dva bobišci, který jako jediny vydrželi, vyvíjet.
Jen hodne mam prodiskutováno s odborníkama ..v podstate se ted mám chovat jako ženska po ovulaci, která se snažila počít. Na co mě ale upozornovali, byla právě tato ,,nadstandartní péče" prý je duležité se chovat normálně a moc se na to neupínat (lehko říka, težko dělá) , říkali, že méně je někdy více. Takže mně bylo doporučene pouze dál pokračovat v listovce, baštit vitaminky a mít pohyb, další léky jsou už jen spojitost s IVF 🙂
Myslím si, že určite neuškodí to co máte některé připravene, jen musíme se pokusit ovládnout trochu tu psychiku a naučit se trochu vypnout 🙂
Ananas baštím tež, protože mi chutná a je udajne dobrý na uhnizdení, je duležitý udelat mrňousovi hezkou peřinku na zahnízdění, ale je to momentálne všechno z moji strany co pro to hodlám dělat 🙂

kikidii
autor
2. únor 2016

...se řekne nemyslet na to, ale co má člověk dělat, když je venku hnusně, v bedně nic nedávaj a není do čeho píchnout 😀 ...na jaře vyběhnu na zahradu, začnu kopat, sázet, stavět, barvit, chodit na výlety atd., to už se pak na snažení vybodnu a nechám to plavat. Teď se budu maximálně snažit ještě dva cykly, abych si na jaře mohla s klidným svědomím říct, že jsem pro to udělala všechno 🙂

klarahk
2. únor 2016

půlka cyklu je tu holky, tak nám příštích pár dní držte palce 😀

1nelinka
2. únor 2016

Ahoj holky pridavam se k vam😀 Dnes jsem 3dc ale minuli cyklus jsem mela 42dnu tak doufam ze se te ovulace v unoru vubec dockam 😂😂 koupila jsem si na to tinkturu jerab ptaci tak uvidim jestli se cyklus zkrati.. Plus klasika kontryhel a femibion a tento mesic poprve i malinik.. Tento mesic zkusim i poprve ovu testy prijde mi ze hrozne mrhame "materialem" tak aspon v obdobi ovu se chci ujistit ze spermijky poputuji na spravne misto.. hodne stesticka a hlavne // vsem

clarabenn
2. únor 2016

ahojky holky 🙂 taky se k Vám přidávám. Jsem dnes 3dc, ale jen proto, že se mě v lednu cyklus někde toulal. My se snažíme znova teprve chvilenku (cca 2měsíce ). Beru od začátku snažení Gynex (díky němu poznám ukázkovou ovulaci a srovná ms), kontryhelový čaj piju jen když si vzpomenu 🙂 Základ je listovka, kterou beru už skoro rok, vitamín E (všude čtu jak je dobrý na početí), no a piju Nápoj nebeské víly (čínská medicína). Prý to dělá zázraky 😀 tak uvidím na ten zázrak 😀

klarahk
15. únor 2016

zdravím holky... jak to vypadá u vás? jak se cítíte? co nového? a bude někdo testovat v tomto týdnu před MS?

kikidii
autor
15. únor 2016

@klarahk mám po ovulaci. V tomhle cyklu jsem udělala, co šlo a rozhodla jsem se, že v tom příštím se na to naopak totálně vy.eru 😀 testovat už nebudu. Už jsem z toho všeho unavená 🙄

klarahk
19. únor 2016

tak a máme tu 1 DC 😠 ... takže si dneska asi dám nějakou tu skleničku 😎

kikidii
autor
21. únor 2016

@klarahk jj, jen si dej 😉 mě přestalo chutnat víno! naprosto to nechápu, já víno miluju, v pátek večer jsem si jen cucla a v sobotu jsem ho dokonce vyplivla!!! a to byla značka, kterou jsem vždycky měla ráda ☹ mám sice týden po ovulaci, ale už nějak nevěřím, že by se to povedlo.

klarahk
21. únor 2016

Hmm ja jak jsem ted moc nepila, jako ze kdyby náhodou... tak jsem si dala 2 sklenky a hned to se mnou pekne zamavalo.... Ted zas bude po neděli detox a nanovo snažení.. Dnes navíc po rodinné oslavě opět jsme byli středem zajmu jako ze kdy už bude vnouče apod... :(

kikidii
autor
21. únor 2016

@klarahk jo, tyhle otázky "miluju": "Tak kdy začnete plánovat miminko?" "Začali jsme před třičtvrtě rokem!" "Aha" 😅 ...tak co, antikoncepci neberu a aspoň se nemusím nervovat, že třeba otěhotním 😀