Ráda bych vysondovala 😉 jestli je tu někdo, kdo umí mluvit "pozpátku"...já to umím a jsem s tím ve svém okolí unikátní.....Říkám si, čím to je.?.že jsem v dětství děsně ráda luštila osmisměrky, bo mám nějaké nadání.. ?Máte někdo taky takovou schopnost? Čím si to vysvětlujete?
Jenom dodám, že větu přeložím slovo od slova. ne od konce věty po začátek...
Někdy jsem úplně šjalená, když zaslechnu nové slovo. nebo dejme tomu "autokatalizator", tak dokud si to nepřeložim do mé zpátečnické databáze, tak jsem protivná a nesvá... Má to, prosím pěkně, taky někdo tak, nebo jsem magor pár ekseláns-ráp snálekse 🙂
Moje kanaradka to umi. Sama nevi jak😀 neni to zadny einstein 😀
No možná máš lehčí obsedantně kompulzivní poruchu 🙂 ale magor par exellance nebudeš, když si svou ,,poruchu" uvědomuješ 😉
@alubif poruchu? To je snad nadani a ne porucha.
@anniesfibis no vzhledem k tomu, že píše že je s toho nesvá a protivná, když si něco nepřeloží, už je to jakýsi druh poruchy, když to vyvolá úzkost a nepříjemné pocity .... jako samozřejmě nadání to asi je, ale absolutně pro běžný život nemá tento druh nadání žádné využití.
@guinea nechapu moc tvuj dotaz na pisatelku, ale treba moje kamaradka proste umi mluvit plynule pozpatku. pr. lokomotiva avitomokol a tak je schopna mluvit cele vety, texty..
@anniesfibis 😉 Jo, asi takhle ňák
@alubif No úzkostí bych to nenazvala, to jsem asi přehnala, že bych z toho byla tak vynervená..spíš bych to přirovnala k tomu, když si třeba člověk nemůže vzpomenout na tel číslo, který ví, že v tom šuplíku v hlavě je, ale teď zrovna nejde ten šuplík otevřít 😉
@guinea Je to použitelný leda k pobavení dětí, když jim zpívám písničky pozpátku, tak se dobře bavěj..Některý zněj pozpátku fakt srandovně...Jednou jsem takhle řekla na gymplu neoblíbenýmu profesorovi, co si o něm myslim 😀 To bylo výborný...
Si prostě občas říkám, čím to jako je...asi napíšu Hoschlovi, ten ví všechno 🙂
Vzhledem k tomu, že máš ve svem překladu chybu, tak jsi úplne normální. 😀
@majkoz kdyby tak sla i anglictina, co? :DDD
My jsme se tak bavili v dětství v oddíle, mluvil tak celý oddíl 😀
@majkoz Takhle mluví jeden kolega v práci , no je tak trochu magor:D Není to úplně běžné🙂