Ahoj holky,
můžete mi prosím někdo poradit, jaké jsou možnosti, když chci umístit videonahrávku z digit.foťáku někam na internet tak, aby si ji mohli známí prohlídnout? Na posílání mailem je ten soubor moc velký.
Máte s tím někdo zkušenosti? Předem díky za vaše tipy. Veronika
Beveho, kazdopadne to jde na youtube.com. Imageshack.us taky neni spatny, ale zkus prvni youtube, to mi prijde jednodussi 😉
my používáme :
tam se zaregistruješ a stahování je celkem snadné 😀
My takisto davame na n-joy.cz
a úschovna.cz by použít nešla? Je do 100 MB
tini da sa tam nejak dat aj videonahravka s kamery?este som to nepozrela.
To teda neviem, my davame len nahravky z digitalneho fotaka, ale klikni si na to a mrkni, treba sa zaregistrovat, omrkni to sama.
tini dakujem je to super stranka... 😵
ak by si chcela aby si to známi stiahli,
tak je vela upload serverov... na ktore to nahraš ten subor a znami si ho stiahnu.
napr. www.upnito.sk, www.ulozisko.sk, www.uloz.to, www.rapidshare.com,
www.subory.sk, www.uploaded.to, www.uloz.cz, www.iskladka.cz,
www.zdielanie.sk........ je toho mnoho 🙂
Mirka, teraz som davala nove video na n-joy pre rodicov, tak som si vsimla, ze sa daju dat videa z mobilov, fotakov, kamier a z 'inych' zdrojov 😉
Ahoj holky, díky za všechny vaše tipy! Zkoušela jsem n-joy.cz, ale bohužel ten můj soubor má 101MB a tak mi to asi po hodině stahování "kleklo". Ráda bych se tedy zeptala vás zkušenějších - 1.můžu ten můj stávající soubor nějak zmenšit a 2. fakt to stahování trvá tak dlouho nebo dělám někde chybu? Předem díky za vaše rady!
da sa zmensit. stiahni si program DVD-shrink..
ak budes mat problem napis, rada ti s tym pomozem
teda aspon si myslim ze by sa to v tom mohlo dat.. ja v tom vsetko zmensujem... 😕
Ahojky,
chtěla bych se zeptat zda se to dá na některých výše uvedených stránkách zaheslovat tak, aby k tomu bez mého vědomí neměl nikdo cizí přístup?
baby, a neviete nejaky program v našom jazyku na UPRAVU VIDEA???? z fotaka,potrebujem trebars odstrihnuť začiatok aj kus z konca.... tiež niečo na strihanie HUDBY
Nikdo nevíte o žádných stránkách? To je škoda ☹
nahodou na facebooku to nepojde? Neviem nja som to este neskusala ale kamaratky tam maju nejake kratke videa.
mne sa najviac osvedcila picasa.. automaticky si stahuje fotky a videa; s pocitaca; staci len kliknut na danu fotku a video , a staihnut na net. trva to vzdy kratko.. 😉
ahoj ja si ukladam ale len fotky pre rodinu na rajce.cz.to by aj mna zaujimalo kam sa daju ukladat videonahravky.snad niekto poradi.