To mě štve, že nevysílají ulici. Ale jako docela dost. To asi nemají před natočené díly.
Aha, taková změna najednou po těch X letech.
@lucifux zkusila bych zapojit mozkové buňky a popřemýšlet, proč tomu tak je 🙂
Je to kvůli tomu, že přerušili natáčení jako mnoho seriálů okolo kvůli koroně. Tak stáhli vysílací dny na 4,aby jim zbyly přednatočené díly co nejdýl....Oni maj vdycky předtočeno myslím na cca 2 měsíce dopředu.
@leilinka1234 neni nutny, do ni hned rejpat, ze se na tohle zepta. Trosku zbytecny utok, to si odpust prosim.
@orisek56 to nebyl útok, to bylo konstatování. Občas by bylo lepší popřemýšlet, než založit "zbytečnou" diskuzi.
@leilinka1234 paní se asi od rána do večera cpe chytrou kaší... pozor na to. Jestli jste dobře četla, já se zmiňovala o nenatočených dílech. A umím si dát dohromady jedna a jedna dohromady, a moc dobře vím, že herci jsou bez práce, jen jsem se ne dost dobře pro rýpalky vyjádřila.
To jsou starosti...🙄
Maji predtocene dily na 2 mesice dopredu. Ted nemohou natacet a nevi jak dlouho ...
@leilinka1234 neni to o nic horsi diskuze nez tady dokolecka se opakujici hovadiny. A charakter cloveka a urcity lidsky pristup spociva i vtom, umet se povznest a rozumne odpovedet i na pro me hloupy dotaz. Ale ok, akceptuju tvoje vysvetleni.
@lucifux už mě to teda moc nebaví. Jen se tam všichni hádají a nic jineho se tam neděje
Zkuste si najít jiný seriál. Hodně různých internetových televizí teď v karanténě spouštějí vysílání zdarma.