Ulice.

lucifux
20. bře 2020

To mě štve, že nevysílají ulici. Ale jako docela dost. To asi nemají před natočené díly.

verciiik
Autor odpověď smazal
Zobraz
lucifux
autor
20. bře 2020

Aha, taková změna najednou po těch X letech.

leilinka1234
20. bře 2020

@lucifux zkusila bych zapojit mozkové buňky a popřemýšlet, proč tomu tak je 🙂

queenp
20. bře 2020

Je to kvůli tomu, že přerušili natáčení jako mnoho seriálů okolo kvůli koroně. Tak stáhli vysílací dny na 4,aby jim zbyly přednatočené díly co nejdýl....Oni maj vdycky předtočeno myslím na cca 2 měsíce dopředu.

orisek56
20. bře 2020

@leilinka1234 neni nutny, do ni hned rejpat, ze se na tohle zepta. Trosku zbytecny utok, to si odpust prosim.

leilinka1234
20. bře 2020

@orisek56 to nebyl útok, to bylo konstatování. Občas by bylo lepší popřemýšlet, než založit "zbytečnou" diskuzi.

lucifux
autor
20. bře 2020

@leilinka1234 paní se asi od rána do večera cpe chytrou kaší... pozor na to. Jestli jste dobře četla, já se zmiňovala o nenatočených dílech. A umím si dát dohromady jedna a jedna dohromady, a moc dobře vím, že herci jsou bez práce, jen jsem se ne dost dobře pro rýpalky vyjádřila.

aneta15
20. bře 2020

@lucifux fakt tragédie, snad větší než koronavirus 😁😁😁 co budeme dělat? Sepiseme petici!!!Páč ta o porodech je sobecká, ale tahle by nemusela lidí tak pobouřit 😁 ach jo

terezz29
20. bře 2020

To jsou starosti...🙄

michelleponky
20. bře 2020

Maji predtocene dily na 2 mesice dopredu. Ted nemohou natacet a nevi jak dlouho ...

orisek56
21. bře 2020

@leilinka1234 neni to o nic horsi diskuze nez tady dokolecka se opakujici hovadiny. A charakter cloveka a urcity lidsky pristup spociva i vtom, umet se povznest a rozumne odpovedet i na pro me hloupy dotaz. Ale ok, akceptuju tvoje vysvetleni.

svetilkova201
24. bře 2020

@lucifux už mě to teda moc nebaví. Jen se tam všichni hádají a nic jineho se tam neděje

ellisza
25. bře 2020

Zkuste si najít jiný seriál. Hodně různých internetových televizí teď v karanténě spouštějí vysílání zdarma.