to mi nebudete věřit co se mi dnes stalo za trapas sedím s malou u naší pani doktorky malá má na zedečku vyržku červené flíčky a mažu to vším a nic nám nepomáhávečer neměla nic až dnes ráno sedím v čekárně a malou mám na klíně a čekám až na nás přijde řada v čekárně bylo docela prázdno asi 5 maminek s dětmi na proti nám seděl chlapeček cca 4 roky s maminkou no a jak tam tak všichni sedíme tak si ta moje malá do toho ticha vklidu a nerušeně docela na hlas po prdí no a ten chlapeček co seděl na proti nám tak zatahal tu maminku za ruk a povídá na hlas fůj ta paní ale prdí teda řeknu vám že tak hrozně trapně jsem se v životě nikdy necítila i když to řeklo dítě trapas jak se patří a co vám stalo už se někdy něo takového maminky asi né co?
jééé, máš malej taky počůral doktorku 😀 jen se smála...nevím, takovýhle věci jako trapas neberu... 😀
já chápu, že takový komentář je nepříjemný, ale pokud jde o tohle, pochybuju, že si některá z maminek myslela, že si to byla ty... 😉 ...mimi prdí pořád,na tom nic není...já taky jednou byla v čekárně a byla tam maminka s kloučkem a ten prděl jak o život a ona ho chválila, jak mu to pěkně jde, a vůbec mi to teda nepřišlo nějak nepatřičný, spíš naopak...spíš by mi bylo trapně být na místě maminky toho kluka ve tvém případě...ať už by si ulevil kdokoliv...