Zdravím je mi 18, a to co jsem udělala se cítím trapně a na druhou stranu se mi i ulevilo... Tři roky vedle bydlí sousedka její 54let... Hodně se baví s rodičema... A ona mě a sourozencům nadává sprostě my se tomu smějem i ona, ale Jakmile řeknem maličkost my tak se hned uráží jde žalovat rodičům, člověk se nemůže ani zasmát hned si myslí že se smějem jí.. Ani žádný hry s ní nejdou hrát prohraje a už se nebaví s námi celý den.... No a já k ní chodila vždy kouřit, oba moje rodiče nekouří takže by se jim nelíbilo kdyby věděli že kouřím...
Kolikrát mi i ona sama nabízela, a dnes ráno zniceho nic přijde a začne žalovat že kouřím tak samozřejmě mi rodiče vynadali... Šla jsem k ní a řekla jí proč na mě žaluje když jsem jí nic neudělala a ona řekla že prý to na mě řekla sestra, tak jsem šla za ségrou pohadala se s ní a ona říkala že o tom nic neví, tak jsem dostala takový vztek znovu jsem přišla k ty sousedce a pořádně ji vyndala co si dovoluje si ještě vymýšlet a ona chtěla jít ke mě a dát mi facku tak jsem ji chytla za pusu a řekla ji ať se do mě nesere že jsem dospělý člověk, a strčila do ní ale pořádně, a ona začala brečet....
Cítím se trapně že jsem to udělala ale prostě se mi i ulevilo... Jako vím je to starší člověk, ale takhle si žalovat a ještě si vymyslet? ..
Jaký na to máte názor
🛋️🍷
😂😂😂 54 není starý člověk jen už by měl mít rozum 😂😂😂 a vůbec bCh si z toho nic nedělala nehrála fér tak nevidím důvod proč by jsi na ni měla být milá 😅😅💪🏻💪🏻💪🏻 zabila
To musela být podívaná 😁🤣
Čtu to asi podruhy a pořád nevidím nic, na co bych měla odpovědět 🙈
Muj nazor je,ze jsi troll
Kde mám popcorn?
@jako_mala_holka tady,dej si🤣🍿
@zelenaesmolda Troll by to tak nezmotal - tohle mi přijde emoční, že ji naštvalo, že ji sousedka práskla. Za mě - pokud se rodičům podaří tě v 18ti ještě nějak přesvědčit, že nemáš kouřit, udělají ti do života tu nejlepší službu. Třeba si sousedka uvědomuje, že to podělala tím, že tě kryla - nebo jí přijde, že kouříš už opravdu moc. Nehledě na to, že vzhledem k rizikům kouření se dá čekat, že za pár let nebudeš mít skoro kde kouřit a ještě za to zaplatíš šílené peníze. Cigarety nemůžou zakázat ze dne na den kvůli hromadách závislých, ale teda jsem myslela, že pro lidi, co jim je 18, je kouření už neskutečně out a hlavně už to opravdu budou mít za pár (desítek) let neskutečně složité. Chápu, že v tomto mladí nechtějí moc poslouchat, ale tady je bohužel realita, že kuřáci, co je jim kolem 40ti a starší, ti už nějak "dožijou" (i když teda ti, co jim je těch 40-50 v penzi asi umřou hlady nebo kouřit přestanou), ale mladší, tam to bude tyranie státu velmi brzo - jakmile postupně starší kuřáci zemřou a mladších bude míň a míň tak už bude velmi snadné zakázat např. cigarety na ulici (jak už to teď je v některých státech). A pak pokud nebudeš mít dům a nebudeš moci kouřit na zahradě, tak budeš volit zda kouřit dětem doma (obří riziko pro dítě) nebo nekouřit. To už je lepší opravdu nezačínat.
Muj názor je, ze patříte mezi primitivní lidi jak ty a tvoje rodina, tak sousedka. Typy do výměny manželek.
Když je tak strašná, proč s ní kamarádíš? Vy musíte být "materiál" 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
@l01991 díky 😁
Já si myslím, že by ses místo kouření měla věnovat studiu, aby se tvůj psaný projev dal číst.
Co vám je lidi 😅😅 že jste tak kritičtí ať je kdo chce jaký chce 😅 Já taky kourila v 18 letech a věnovala studiu a nejsem z žádné pochybné rodiny ba naopak když vám to přijde tak ,,hloupé” nevidím důvod proč to komentovat. 😂
😂