Ahojky holky, chci svého manžela překvapit, rád rybaří a nevím, co mu koupit. On vždy tvrdí, že nic nechce, že si koupí sám, co potřebuje. Mám to s ním fakt těžké. 😀 Myslíte, že by mu mohlo tohle udělat radost? Prosím, poptejte svých drahých poloviček,... 😝 http://www.rybarskepotreby-shop.cz/kreslo-rybar...
Je to pěkné křesílko, já si koupila podobné, ale jen v křeslovým provedení. Já sama za sebe musím říct, že když jdu s otcem rybařit máme tolik věcí, že křeslo je sice pohodlné ale docela těžké na přenášení, což je nevýhoda...člověk sebou táhne tolik věcí na rybaření, že když jde člověk sám, je rád že pobere to nejdůležitější a ještě těžké křeslo...,ale záleží na každém....já bych spíš volila přístřešek proti dešti pro rybáře než takové křeslo....v dešti nejlíp berou...ale to je jen můj názor...každopádně jsi myslím, že uděláš radost tak či tak!
Kdybyste potřebovali příště poradit, tak můj kamarád má v Brně docela velkou prodejnu🙂
Tohle křeslo má můj tatínek, tuším, že také objednával z toho eshopu RS FISH. Zatím ho co vím použil jen párkrát, ale chválil si ho.
já mu vloni koupila takové extra široké a nosné pohodlné křeslo, ze kterého jde udělat i lůžko.