Ahojky,mám dotaz.Dnes při couvání jsem omylem tukla do dopravní značky,trochu jsem si promáčkla nárazník,ale na značce nebylo vůbec nic,tak se chci zeptat,jestli je tohle povinnost nahlásit policii když nedošlo poškození majetku třetí osoby a došlo jen k poškození na mém vozidle.Předem děkuji za odpověď
@vero987nika nikdo tam nebyl,ale myslím,že tam jsou zrovna kamery,ale ty že prozkoumávají až když něco někdo nahlásí a ne průběžně ne?
no ikdyby to někdo viděl na té kameře, tak co si na tobě vezmou když na té značce nic není za škody 🙂
@vero987nika neohlášení dn nebo ujetí z místa apod, vůbec netuším
@vero987nika kamarádce se zase jednou stalo to,že omylem ťukla u domu do rouru a ta se jen trochu posunula,tak ji opravila s tím,že ji nic nebylo,jen ona trochu škrábla auto a nic nehlásila,tak nevím
Už jsi odjela. na místě žádná škoda nevznikla... tak to nech bejt, protože právě pokud to ty sama teď zpětně nahlásíš, tak oni budou muset řešit ujetí od nehody. (Vím, že táta takle srazil nějaký patník označující zůžení silnice. dojel domů a nahlásil to... a řešilo se právě ujetí od nehody - i když škoda byla v řádu možná i pár stovek a nahlásil se sám. ... Ale teda ve výsledku to odložili, že, ale ten první dojem byl celkem šok.)
Já jsem na náledí nedobrzdila a vrazila do auta přede mnou, byl to náklaďáček, zajela jsem mu pod korbu, jemu se nic nestalo, já mám rýhu v kapotě a upadla mi značka. Zrovna jeli kolem policajti, prej pokud jsme se shodli, že jsem viník a druzí nemají škodu, tak můžeme jet, jen nám dali dýchnout a víc se nestarali ;)
Mam na konte víc podobných záležitostí, auto omlácené ze všech stran, značky, zábradlí i pouliční lampy jsou z odolného materiálu 😅 Nikdy se jim nic nestalo a tak jsem to ani nikomu nehlásila.
@martinka_33 to mi říkal i manžel,že to nemám hlásit, když se nic nestalo, mně spíš šlo o ty kamery co jsou u toho
Myslim ze na kamery se nekdo diva az kdyz se neco řeší, talze kdyby tam bylo nejake poskozeni, tak kouknou, kdo to naboural, ale takhle si nemyslim ze to nekdo sleduje.
@martinka_33 tak to se mi ulevilo.Moc děkuji
Urcite nejsi prvni ani posledni, kdo do te znacky tuknul 😀 jestli se te znacce nic nestalo, tak polituj sveho plechoveho milacka, omluv se mu, pohlad ho a dal to neres 😎
@exbordelar to asi jo,mně hlavně šlo právě i o ty kamery,nedošlo k poškození,tak jsem to ani nehlásila
jestli je značka ok tak bych vůbec neřešila 🙂