Tři kluci a čtvrtá holčička. Podařilo se někomu?

jedlin
17. kvě 2020

Je tu někdo, komu se povedla po třech klucích holčička? Pokud ano, jak se holčička cítí proti třem klukům? Není to velká přesila?🙂 A máte nějaké "zaručené rady" na početí holčičky?

lennus
17. kvě 2020

@jedlin Říká se, že o kluka se snažit při ovulaci a o holku před, ale možná někdy tělo některé pohlaví z důvodu možného problému nepřijme a je to prostě vždy sázka do loterie. Já ovulaci poznám bezpečně a u prvního syna to sedělo, teď máme holku a otěhotněla jsem hned ani nevím jak, takže fázi cyklu si nepamatuju, kamarádi mají páreček a jeli dle tohoto, co píšu. Držím palce!

jedlin
autor
17. kvě 2020

@lennus Tak to gratuluju🙂 Já dělám průzkum, nevím, jestli mám odvahu jít do čtvrtého🙂

rnika
17. kvě 2020

@jedlin Mám čtvrtého kloučka 😎🙂

puhelin
17. kvě 2020

Rika se, ze cesta k dceri je dlazdena syny. Otazkou je, jak dlouhy ten chodnik bude... 🙂

meronym
17. kvě 2020

Na mne a vsechny v mem okolo plati tahle tabulka urceni pohlavi podle “stari krve” rodicu. To samozrejme neznamena, ze to 100% funguje, ale je to min zajimave. http://www.pohlaviditete.cz/index.php/pred-poce...

eva118
17. kvě 2020

Já jsem ta ,, holčička" 😉, mám tři starší bratry a ta ,, velká přesila " byla super, byli- jsou to mí ochránci, i když už jsem kapku velká holčička.

michaela_2
17. kvě 2020

Neporadím, máme holku a dva kluky, ale moc ti přeji, aby se ti ta holcicka splnila 💜

jedlin
autor
17. kvě 2020

@michaela_2 Děkuji🙂 Já bych tak moc chtěla, ale bojím se🙂 A to jsem nikdy čtyři děti nechtěla🙂

jedlin
autor
17. kvě 2020

@eva118 To nejlepší nakonec🙂 Já bych tak moc chtěla holčičku, ale nedovedu si představit čtyři děti🙂 Už se třemi je doma pozdvižení🙂 Jak vaší zvládali výchovu?🙂

jako_mala_holka
17. kvě 2020

@meronym je to zajimave, i nam ro vychazi ;)

lennus
17. kvě 2020

@jedlin Děkuji, nám to bylo úplně jedno, před malou jsme přišli ve 23.t. u kluka, teď to bylo první donošené miminko ze čtvrtého těhotenství, takže hlavně zdraví, ale samozřejmě tu preferenci po třech klucích chápu. Nikdy jsem se cíleně o pohlaví nesnažila, jen že o této metodě vím a při té ovulaci to vyšlo poprvé. Třeba můžou pomoct ovu testy.

lennus
17. kvě 2020

@jedlin Mě láká třetí, dřív jsem si představovala kluk-holka-kluk, teď si tu holku užívám, je to jiné, ale až se jí blížil rok, došlo mi, že jsem za ni ráda, takže další holka by se mi líbila, ale po klukovi a holce by mi to bylo už fakt jedno a samozřejmě po těch našich smutných událostech. Syn by rád samozřejmě bráchu. My nikdy nevěděli pohlaví a ani potřetí - páté bychom to nechtěli vědět, to překvapení nás baví 😆

eva118
17. kvě 2020

@jedlin No popravdě já plánovaná nebyla, takže překvápko. Bráchové už byli velcí, nejstarší už měl 18, ale s výchovou problém nebyl, rodiče pro nás byli a stále jsou velká autorita, byli jsme všichni čtyři bezproblémoví.
Jak už tady někdo napsal, vetší pravděpodobnost, že to bude holka, je snažit se tak dva- tři dny před ovulací, pak už ne, odolnější jsou xx spermie. Držím palce!

jedlin
autor
17. kvě 2020

@eva118 🙂 My se snažili taky dva dny před, ale ten sex snad ovu vyvolal dřív🙂 Pořád tak přemýšlím, že čtyři děti jsou mazec🙂

jedlin
autor
17. kvě 2020

@lennus My teď napotřetí taky měli překvápko a doufala jsem v holku🙂 Holčičku si užívej, závidím v dobrém smyslu slova:(

jedlin
autor
17. kvě 2020

@puhelin To je hezký, to jsem neslyšela. Ale já ji mám hodně dlouhou🙂 A do čtvrtého se bojím🙂

jedlin
autor
17. kvě 2020

@lennus Ještě jsem Ti zapomněla napsat, že je mi líto, čím jsi si prošla.

takyjedna
17. kvě 2020

Jedna moje znama ma ctyri holky v rade a pateho kluka😁 no do cvtrteho ditete, jenom jestli to nebude konecne holka, bych tedy nesla. Pravděpodobnost, ze to dalsi kluk je vic nez vysoka..

pipi_puncocha
17. kvě 2020

@meronym tady podle té teorie nikdy nemůžu mít holku, když jsme s manželem stejně staří.🤷‍♀️🤷‍♀️

takyjedna
17. kvě 2020

@meronym Tak podle teto tabulky bysme meli mit první kluka - mame holku. A druhe holku - a mame kluka. Tot k uspesnosti teto teorie 😂

puhelin
17. kvě 2020

@jedlin Sestrenka ceka ctvrtou dceru. Jeji manzel uz syna na 5. pokus asi taky nebude zkouset. 🙂

juliemichal
17. kvě 2020

čekáme čtvrtého kluka 😀

lilian2111
17. kvě 2020

Podle mě žádný fígle nejsou 🙂😀

orisek56
17. kvě 2020

@lennus dobrej nápad 😁 někdy, v budoucnu chceme dalšího špunty a rádi bychom napotřetí už toho kluka 😆 když se, povede, tak se, povede, když ne, buem mít doma tři princezny

orisek56
17. kvě 2020

@lennus sorry za, chyby a moc čárek. Mám nový, mobil a ten zmetek mi všechno prepisuje

lennus
17. kvě 2020

@jedlin Děkuji, zní to sice zvláštně, ale já za tu zkušenost teď s pokorou děkuji, bylo to těžké, ale hodně nás to všechny tři posílilo!

astyna88
17. kvě 2020

No,nekdy je.ten chodnik pekne dlouhy. Na Bulovce pracuje sestricka,ktera ma 8 bratru 😀😀😀😀😀

krupka3
18. kvě 2020

Ja verim tomu, ze dcery prichazeji zenam, ktere potrebuji v zivote resit sve zenstvi, kdezto synove tem, ktere nemaji vyresene sve vztahy k muzum. Takze ja bych na to spis nez pres "osvedcene figle" a "vypoctove metody" sla cestou zpracovat si cokoliv, co mam v hlave, a muze to stat na teto ceste.

codal
18. kvě 2020

Na slovenském konikovi je maminka co má čtyři chlapecky a teď celkem čerstvě holčičku a naopak je tam mamina, co má čtyři holčičky a taky se jim na popáté zadařil synek.. Někdy je ta touha opravdu silná 😂.. Já nevím, kam bych u nás doma ty děti složila, ale jinak je to teda úžasný ❤️..

niski
18. kvě 2020

já mám dceru a před ní 3 syny, nebylo to v plánu, ale bylo to hezké překvapení a asi to s tím sexem před ovulací platí