Je tu někdo, komu se povedla po třech klucích holčička? Pokud ano, jak se holčička cítí proti třem klukům? Není to velká přesila?🙂 A máte nějaké "zaručené rady" na početí holčičky?
Rika se, ze cesta k dceri je dlazdena syny. Otazkou je, jak dlouhy ten chodnik bude... 🙂
Na mne a vsechny v mem okolo plati tahle tabulka urceni pohlavi podle “stari krve” rodicu. To samozrejme neznamena, ze to 100% funguje, ale je to min zajimave. http://www.pohlaviditete.cz/index.php/pred-poce...
Já jsem ta ,, holčička" 😉, mám tři starší bratry a ta ,, velká přesila " byla super, byli- jsou to mí ochránci, i když už jsem kapku velká holčička.
Neporadím, máme holku a dva kluky, ale moc ti přeji, aby se ti ta holcicka splnila 💜
@michaela_2 Děkuji🙂 Já bych tak moc chtěla, ale bojím se🙂 A to jsem nikdy čtyři děti nechtěla🙂
@meronym je to zajimave, i nam ro vychazi ;)
@jedlin Děkuji, nám to bylo úplně jedno, před malou jsme přišli ve 23.t. u kluka, teď to bylo první donošené miminko ze čtvrtého těhotenství, takže hlavně zdraví, ale samozřejmě tu preferenci po třech klucích chápu. Nikdy jsem se cíleně o pohlaví nesnažila, jen že o této metodě vím a při té ovulaci to vyšlo poprvé. Třeba můžou pomoct ovu testy.
@jedlin Mě láká třetí, dřív jsem si představovala kluk-holka-kluk, teď si tu holku užívám, je to jiné, ale až se jí blížil rok, došlo mi, že jsem za ni ráda, takže další holka by se mi líbila, ale po klukovi a holce by mi to bylo už fakt jedno a samozřejmě po těch našich smutných událostech. Syn by rád samozřejmě bráchu. My nikdy nevěděli pohlaví a ani potřetí - páté bychom to nechtěli vědět, to překvapení nás baví 😆
@jedlin No popravdě já plánovaná nebyla, takže překvápko. Bráchové už byli velcí, nejstarší už měl 18, ale s výchovou problém nebyl, rodiče pro nás byli a stále jsou velká autorita, byli jsme všichni čtyři bezproblémoví.
Jak už tady někdo napsal, vetší pravděpodobnost, že to bude holka, je snažit se tak dva- tři dny před ovulací, pak už ne, odolnější jsou xx spermie. Držím palce!
Jedna moje znama ma ctyri holky v rade a pateho kluka😁 no do cvtrteho ditete, jenom jestli to nebude konecne holka, bych tedy nesla. Pravděpodobnost, ze to dalsi kluk je vic nez vysoka..
@meronym tady podle té teorie nikdy nemůžu mít holku, když jsme s manželem stejně staří.🤷♀️🤷♀️
čekáme čtvrtého kluka 😀
Podle mě žádný fígle nejsou 🙂😀
No,nekdy je.ten chodnik pekne dlouhy. Na Bulovce pracuje sestricka,ktera ma 8 bratru 😀😀😀😀😀
Ja verim tomu, ze dcery prichazeji zenam, ktere potrebuji v zivote resit sve zenstvi, kdezto synove tem, ktere nemaji vyresene sve vztahy k muzum. Takze ja bych na to spis nez pres "osvedcene figle" a "vypoctove metody" sla cestou zpracovat si cokoliv, co mam v hlave, a muze to stat na teto ceste.
Na slovenském konikovi je maminka co má čtyři chlapecky a teď celkem čerstvě holčičku a naopak je tam mamina, co má čtyři holčičky a taky se jim na popáté zadařil synek.. Někdy je ta touha opravdu silná 😂.. Já nevím, kam bych u nás doma ty děti složila, ale jinak je to teda úžasný ❤️..
já mám dceru a před ní 3 syny, nebylo to v plánu, ale bylo to hezké překvapení a asi to s tím sexem před ovulací platí
@jedlin Říká se, že o kluka se snažit při ovulaci a o holku před, ale možná někdy tělo některé pohlaví z důvodu možného problému nepřijme a je to prostě vždy sázka do loterie. Já ovulaci poznám bezpečně a u prvního syna to sedělo, teď máme holku a otěhotněla jsem hned ani nevím jak, takže fázi cyklu si nepamatuju, kamarádi mají páreček a jeli dle tohoto, co píšu. Držím palce!