Třetí dítě blízko k druhému. Dá se to zvládnout?

13. únor 2021

Je tu někdo takový? Máme dvě děti 3 roky od sebe a ted by mi vycházelo 17 měsíců třetí od druheho. Dá se to zvládnout? Nemyslím finančně, i být máme velký. Spíše silově a psychicky. Druhé dítě je dost náročné, hlídání moc nemám. Manžel dělá na směny. Je tu někdo, kdo to tak má a je s tom spokojen?

levandule_k
13. únor 2021

Ono ti ani nic jiného nezbyde než to zvládnout. Budeš muset být hodně multifunkční a do té doby najít styl, jak to zvládnout s nyní s nejmladším dítětem. Kdy se má narodit třetí?

meronym
13. únor 2021

Mne to prijde nefer vuci druhemu ditku (klasicke “sendvicove” dite, ktere ma nejmene pozornosti rodicu). Ja bych do toho nesla. Pokud se jiz stalo, budete to muset zvladnout...

madbetka
13. únor 2021

Třetí dítě máme 18m od druhého (první dvě jsou po 13m). Dá se to zvládnout. Občas je to náročné, ale neměnili bychom.

izz76
14. únor 2021

Jestli už jsi těhotná tak to zvládneš protože musis, ale dobrovolně bych do toho nešla..

hankaros
14. únor 2021

Mám 3 po 2 letech. Jestli chceš, napiš sz.

nat
14. únor 2021

Já to viděla u 2 kamarádek měly děti od sebe cca 15 m a děs,ale je to o každé maminek jiné,jak zvládá děti sama zda má podporu a tak.Spis bych to brala prakticky a popřemýšlela o tom,jestli má mladší kroužky až bude jedno z dětí nemocné nebo druhé nebo všechny , když manžel dělá na směny tak udržet je aby měl klid po noční třeba...my máme vyzkoušeno menší rozdíl děti od sebe i větší a za nás menší určitě neeeee a větší luxus děti si více rozumí a je to lepší

vikinkav
14. únor 2021

Ja mam prvni dve 17 mesicu od sebe a cekam treti 2 roky od druheho. Jako chtela jsem aby byli blizko, ale samozrejme klasika, ted tehotna, je mi blbe a rikam si kam jsme dali rozum 😄 nee jsem stastna a musim to nejak zvladnout. Chci aby byli blizko vekove a taky nechci trcet doma x let 😊

jitkaem
14. únor 2021

Kdyz jde o deti, tak my-zeny umime byt neskutecne silne. Zvladnete to.

autor
14. únor 2021

@jitkaem děkuji 😘

autor
14. únor 2021

@vikinkav moc gratuluju a super přístup!! 👍

autor
14. únor 2021

@madbetka to jsem ráda teda ☺️☺️

autor
14. únor 2021

@hankaros děkuji 😘