Okradla Vas zde na bazarku pani Holubicka81?
Chci oznamit prestupek, vim, ze nejsem sama. Pokud se mi ozvete, pripisu vas kontakt do oznameni, muzete se pripojit a ziskat casem (mozna) nahradu skody, pripadne ji aspon “zavarit”.
@dorje
Beru si na starost topovani diskuze.Kdo se prida?
Ahoj, tady je forum, chápu, že se chceš podělit o špatnou zkušenost, ale pokud problém někdo pořeší, tak přes faq, dole na stránce, Zeptej se nás. Tady admini bazaru nejsou a neuvidí to, ok?
Posílám link pro nahášení.
https://www.modrykonik.cz/faq/faq/#h-mam-problem-s-prodejcem-kupujicim
mmch tady už má Bazar zablokovaný.
@berenika39 však v tomhle případě jde o hledání dalších podvedenych 🤷🏻♀️ To mi přijde na svém místě..
@berenika39 tak na bazar muze pod jinym nickem
@berenika39 nechapu vasi reakci. Hledam dalsi poskozene, aby se pridali k oznameni.
@dorje
Zatim je tu ta diskuze kratce,jeste vydrz,budeme ji topovat.
Souhlas, však on se někdo najde.. bo můžeš hledat i na Fb třeba podle jména pokud vis nebo i podle účtu tam lidé hledaji 🤷🏻♀️
@viki999
to je pravda,at to zkusi dat do bazarovych skupin ruzne po cele republice
.
🔝
@megi89 topujeme
Up
...
@dorje Hele autorko,nemela by ses i ty zapojit do ozivovani tehle diskuze?Je v to hlavne v tvem zajmu ne?
🔝
.
Prestava me to bavit kdyz samotna autorka diskuze na to kasle
@dorje
Vis co,skubni si protezou.Koncim.
@zelenaesmolda jestli to nebude tím, že sem autorka nechodí denně 🙈
@malenka3
Hele kdyz uz zalozila diskuzi na takove tema a vidi,ze se ostatni snazi diskuzi topovat tak by ji snad neubylo ne?Zabere to par sekund.
Hodně štěstí 👍. Topuji.
@zelenaesmolda paní chtěla najít někoho stejně poškozeného. Topování si nabídla sama, což bylo od tebe hezké, ona se o to ale aktivně neprosila. Takže pokud už to nechceš dělat, tak nedělej, nikdo tě přeci nenutí, taková reakce je celkem zbytečná. Podle mě stejně to topování k ničemu není. Já mám řazené
příspěvky podle data vzniku, ne aktivity, takže u mého zobrazení třeba postrádá topování zcela logiku.
Hoď si to i na svoji zeď, ať to vidí víc lidí.