Tréninkové kalhotky - jaké vybrat?

isabelafuentes
27. lis 2018

Ahoj maminky, podelte se o zkusenosti s treninkovymi kalhotkami,prosim, a doporucte mi nejake skvele! Klidne hodte i odkaz nebo fotku... Diky moc!

medakote
27. lis 2018

Já jsem to kdysi hodně řešila, a nakonec mi nijak nepomohly. První syn při odplenkovávání pokud nevydržel, tak vždy pustil tolik, že kalhotky nepomohly a protekly, takže bylo jednodušší prát jen tepláky a ne tepláky a svrchňáky k tomu. Druhý syn to samé, tam jsem u je už ani nedávala.
Jinak měla jsem dva typy, jedny natahovací jako trenky (Tots bots) a druhé na patenty na boku (myslím Anavy). U těch natahovacích bych se přesvědčila jak dobře sedí a jak dobře jodu sundávat, syn nebyl schopen si je sundat sám a jít čůrat, musel volat na mě a zpočátku mnohdy nevydržel než jsem doběhla. Ty na patentky bych řešila jak dobře sedí(kolem stehýnek hlavně) a tam jsem zas měla problém je zapínat, syn nechtěl ležet už u toho a ve stoje se mi těžko zapínaly.
Takže moje zkušenost je, že mi to připadalo jako skvělá vychytávka a nakonec se ukázalo, že v našem případě je celkem k ničemu.

verinikki
27. lis 2018

Za nás nepostradatelné.
Měli jsme Bambino Mio - takové froté a vycpané mezinoží - takový střed - mokré byly, ale zachytily skoro vše. Pak takové s obrázkama - tenké- zabránily jen nejhoršímu- nic moc. naprostý TOP Baby Lucy - sice tlustší, ale funkce látkové plenky, takže i do auta, či v zimě. Jinak doporučuju i normální stahovací plenkové kalhotky či minimální s PUL a měnit vnitřní vkládačku. Těch kalhotek jsme měli asi desatery a stejně jsem střídala s plenou...