Půjdu trochu proti proudu a tentokrát nebudu řešit ani otěhotnění, ani miminka, ani nevěry, nýbrž - SEX. Ženy, které nemáte dlouhodobý vztah, jak to máte? Pořizujete si "kamaráda s výhodami"? Nebo vystačíte s erotickými hračkami? Téma, o kterém se moc nemluví. Na druhou stranu, ikdyž jsme mámy, pořád jsme i ženy, milenky. Mě je kolem 40, manželství mi nevyšlo, partnera teď nemám..... Cítím se ale dost neuspokojená v této oblasti. Co když už nikoho nenajdu? Nemůžu (nechci) přijmout myšlenku, že pro mě už život v této oblasti skončil. Zkusila jsem mít milence, ale já k tomu asi ten vztah prostě potřebuju, nejde mi jen o "to". A nějaké jednorázovky, tak to mi už vůbec nedává smysl. Budu ráda, když se podělíte o své zkušenosti.
@felis Díky moc za upřímnou reakci. Co se seznamek týče, já už toho zkusila.....!!! Tinder už mi právě začal lézt krkem. Uzavřela jsem to s tím, že zas tak špatně na tom ještě fakt nejsem. Zkusila jsem i různé více či méně "seriózní" seznamky, ale nic moc, teda. Prý jsem moc náročná. Spousta těch chlapů kolem 40 ještě vůbec neměla děti a teprve se chystali rodinu zakládat , s nějakou nekomplikovanou svobodnou slečnou, samozřejmě. Asi se budu muset přeorientovat na vyšší věkovou kategorii 🙂 A v okruhu známých, nevím teda. Všichni zadaní. A ex rozvádějících se kamarádek asi fakt ne. Hele, a můžu mít dotaz na tělo? 5 let mi přijde jako fakt dlouhá doba. Nezamilovala ses? Jak jsi to "dokázala"? 😉 asi jsem marná, v tomhle....
Jasně, že jsem se zamilovala, ale taky jsem byla po fakt těžkém rozvodu a chtěla žít s dcerou sama. Nicméně s tímto jsem pak zažila nejkrásnější rozchod v životě. Rozešli jsme se na párové terapii. Upřímně jsme si řekli naše klady, zápory, postřehy, náměty pro vztahy budoucí a poprali jsme si štěstí. Oba jsme brečeli, ale věděli jsme, že hledáme/chceme/potřebujeme něco jiného.
Ty seznamky jsou fakt peklo někdy 😄 jako takovou přehlídku patologií - to prostě nenajdeš nikde jinde 🤣
A co vlastně hledáš? Občasné povyražení anebo vztah? Mě moc pomohla knížka "Jak si správně přát" - pomohla mi, ujasnit si, koho vlastně potřebuju vedle sebe.
Jooo a ještě jsem vyzkoušela akce pro nezadane. Vybereš si aktivitu, která Tě zajímá a baví a minimálně se potkáš s podobně naladěnými lidmi 😌 na netu je toho dost.
Hele, v zásadě chci partnerství, akorát teď zrovna si dávám pauzu, po posledním rozchodu. Teda pokusu, kdy mělo jít jen o sex, ale nějak se to trochu zvrtlo. V mnoha aspektech jsme si sedli, ale od začátku bylo řečeno, že společnou budoucnost to nemá. Nicméně, úplně ukočírovat se to nepodařilo, trávili jsme spolu dost času. Jenže pro mě je to hodně i o tom, abych si dotyčného vážila, cítila důvěru. Jo, a chci být pro někoho důležitá. Aby mě bral jaká jsem - i s mými dětmi. A v mezičase možná nějaký milenec 😉 Jeden se nabízí, ale nějak nevím. No, chystám se na psychoterapii, třeba si tam něco objevím.
To je síla - že jste spolu byli na párovce. Díky za důvěru ❤
@felis Jaké akce pro nezadané? Můžeš prosím upřesnit?
Tak jestli si dáváš pauzu, tak měj pauzu. Venuj se sobě vc. Self-intim-care 😄 a nech to chvíli být 😄 anebo choď na rande a zkoušej...i kdyby z toho mělo vyplynout jen to, co nechceš 🤣
Ja driv byla nekolik let sama a proste cca 1-2x tydne za mnou prijel kamarad, oba jsme si uzili, ciste proste sex, pokec, super uvolneni.
Vždycky jsem měla někoho aspoň na sex. A kamarádka má milence už 12 let 😃
@klokanka31 když říkáš milence, myslíš ženatého chlapa? me dycky zajímalo, jak to je tyhle vztahy jen za tim jednim účelem, zda se to bere automaticky, že mají třeba víc takových kamaradu, když to není vztah.
@skororozvedena No ze začátku ženatý byl, ona byla svobodná. Postupem času se ona vdala, a on zase rozvedl 😃 Ale nikdy v tom city nebyly, aspoň z její strany. Prostě kamarád 😊
Hele já přes seznamku poznala něj chlapa, kterého jsem kdy měla. Měla jsem ji vysloveně z nudy, neb já neměla vůbec žádné hlídání, tedy společenský život se smrskl na to jít do práce, školky, nákup a domu, takže když děti usly, tak jsem si psala. Takže jako najít se dá. Jinak jsem měla kamaráda s vyhodami
@barulina teď jsem teda zvědavá. Takze psaním to začalo a skončilo "klasicky"? 🙂 já taky s jedním začla psaním a skončilo to "Dycky ve čtvrtek spolu" (To proto že pouze čtvrtky bývaly děcka u exe 😉
Byla jsem po rozvodu sama dva roky- byl v tom i kamarad s vyhodami,par pokusu ze seznamky (vcetne ghoustingu) a tucnak z e-kondomu 😁😁.
Ac mam milovani rada,tak cim min ho je,tim min ho chci,takze v tomhle smeru mi nic nechybelo...
Ted mam pritele a kolikrat je rad,kdyz odjizdim domu,ze si odpocine 😁😁
@felis Ambulantní vztah, to je super název. 😀
Bacha ja mam z tinderu aktualniho manzela, pravda seznamili jsme se v dobe covidu, kdy to jinak moc neslo 😅
Nestastne nanzelstvi-seznameni na tinderu-kamarad s vyhodami-rozvod-stastne manzelstvi…
Ale taky bych asi nemohla mit jednorazovky, tak pak asi jedine kamarad s vyhodami,akorat bacha at se z nej nestane manzel jako u me
Já když jsem byla sama s dětmi, tak jsem měla milence, stálého, jednou za dva týdny pokec, káva, sex a domů. Žádné závazky. Chvíli jsem do něj byla moc zamilovana, ale on se necítil na to, dělat tátu dvěma prckum a mi stačil ten sex a pohlazení. Pak jsem to přerušila, měla vztah a po jeho rozpadu se vrátila k tomu samému milenci. A ještě jeden vztah a opět po jeho konci tentýž milenec 😁
Teď mám dva roky přítele a ze seznamky, z badoo 😁 zatím nám to celkem klape 😁
Já měla kliku, že jsem se s tehdejším posledním chlapem rozešla v dobrém a ani jeden z nás zatím neměl nikoho jiného. Takže ty dva roky, co jsem byla sama jsme zůstali kamarádi s výhodami.
@skororozvedena u nás to bylo prostě buď a nebo. My se ve středu asi po týdnu psaní sešli, v pátek jsem lehká s covidem, se kterým jsem nakonec skončila i s mladším.synem.ve špitále. V ten pátek ráno dojel, uklidil mi, nakoupil mi, postaral se o nás, já to teda moc nechtěla ale vzhledem k tomu jak mi bylo a já nemám nikoho, tak jsem kývla. No a už vlastně neodešel. V květnu se bereme a čím dál tím.vic mi dokazuje jak je boží 🤣
@felis Díky moc za tipy. Možná něco vyzkouším, až ukončím tu pauzu...
Ahoj, měla jsem kamaráda s výhodami - 5 let... takový ambulantní vztah: po zákroku domů 😂 heleď a Tvá otázka je naprosto regulérní. Furt jsi žena, takže o nic nejde. A jinak na seznamkách je plno takových, co si klidně dají říct 😂😂😂 ale je to dost o nervy a jak řekla moje ségra: "probrat se tou fotogalerií šulínů" a najít někoho... no, prostě trochu normálního 😀 Můžeš zkusit třeba Tinder, Rande.cz anebo... co mi teda fungovalo při hledání (partnera jako regulérního), tak rozhodit sítě mezi kamarádky/rodinu, že hledám... no a partner přišel přes mojí sestřenici 😀