Ahoj holky, strašně mi to je trapný, ale opravdu se potřebuji vykecat a asi možná trošku uklidnit, ale jakýkoliv názor samozřejmě vítám..
S dcerkou 2 roky jsem byla sama už od těhu, pak začala růst, tak jsme si našly větší byt, bydlely jsme v paneláku.
Teď už skoro rok bydlíme v cihlovém domě a jsou tu 4 byty vč. mého, já jsem zrovna na té straně kde mám všechny sousedy, něco tu slyset je a něco naopak někdy vůbec.. no abych se dostala k jádru věci: Soused co bydlí naproti mně, má ložnici jak mám já, tudíž je přes zeď, je hluchý a slysi jen to co chce😀
Pak mám sousedy nahoře a tam je rodina a jsou fakt fajn, pokecáme, nikdy s nimi problém nebyl a pak je tu to nejhorší zlo a to babka pode mnou, má tam nějakého Slováka už x let tu bydlí asi cca 10 let, každý kdo tu bydlel, se kvůli nim po roce odstěhovali, bába všude byla, všechno zná a mysli si, že ji to tady patří.. majitelé ji mají sami plné zuby, říkali ať si ji vůbec nevsimam ale neděláme naschvaly.. oki beru. Bydlí tu proste x let a platí včas, proto tu je..
No a já si našla přítele, spíme spolu už delší dobu a potichu, protože dcerka spí vedle nás v postýlce, ale včera jsme byli sami, takže jsme si to chteli opravdu užit, byli jsme na večeři a s přáteli a přišli okolo 2 hod ráno.. no… teď to trapný.. přítel se tak rozvášnil, že to bylo fakt velkolepé 😀 oprabdu vrzala postel, do zdi občas bouchla a ke konci když už byl skoro konec lehce zařval.. no je mi to traapný to psat 🤦🏽♀️
Ale bylo to skvělé, asi tak po 3 letech sex proste na který nezapomenu, ale teď co ty sousedi, 100% to museli slyset a je mi hrozně. Soused vedle se mě ptal co to bylo večer za rachot, že to bylo jako sex velký, říkám to nevím ja nebyla doma, no bylo mi trapně, nahoře nevím zda to slyšeli kde mají ložnici, ale ta bába ji má pod námi, určitě to musela slyset, já proč to píšu..
Už opravdu nechci aby se to opakovalo, protože jsem z toho úplně hotová. Strašně ale strasne se bojim toho, ze zavolá majiteli, co se tu dělo a on nás vyhodí, bylo to pozdě a ještě hluk.. proste se bojim 😔 ona má furt nějaký problém..
já se tu bojim skoro prdnout, aby neměla něco a on nás třeba nevyrazil, proste jsem tohle pos… na plné care… přítel říká ať jsem v klidu, ze ji chce vidět jak volá a říká, ze jsme spolu spali, ze by se akorát ztrapnila, no já nevím..
Prosím co byste dělali v mé kuzi Vy? Neřešili to? Nebo zavolali majiteli a nějak něco poresili? Já fakt nevím..
ani z bytu nechci vyjít jak mi je trapne 😀😭
Dekuju moc a nesmejte se😀
@martina_slama Tak se mi ulevilo, strašně ale strašně moc dekuju! 😀❤️
Pokud to je jednorázově, dá se přimhouřit oko, kdyby se to opakovalo pravidelně, tak bych chápala, že se sousedi budou ptát a nebude se jim to líbit. Ono v těch panelákách/cihlových domech je fakt šíleně slyšet. Kdyby se bába ptala, tak nějaké cudné "omlouvám se" je tak asi na místě. Už se stalo a pokud to není pravidelné, tak to nikdo moc řešit nebude. Příště lepší vědět, kde má kdo ložnici a užívat si někde, kde ji nikdo nemá 😀 (i když i tak je to slyšet, ale už to není tak strašný) 🙂
@merope Joo bylo to jednorázově, příště už budeme opatrní😅 děkuji moc!
No,co mi se stalo... teda ne s manželem ale s hračkou 😅 satisfier... no byla neděle,já sama doma,tak jsem se rozhodla že nebudu potichu a užiju si to naplno,taky že jo,až na to že jsem zapoměla zavřít okno,takže mne slyšela pulka vesnice,jako bonus jsem já slyšela jak se susedčino dítě ptá,co je to "achach"...😅😅😅... stane se nooo,užili jste si to naplno a na ostatní se neohlíżej 😀
Ty už si tu jednou psala o ty babe pod vámi? No tak co, tak vás slyšeli, kdyby měla keci, řekni jí že by si taky měla užít nějaký pořádný "zážitek", pak by možná nebyla tak protivná 😉. Ale objektivne , jednou bych to jako sousedka noční akce sousedů vydržela, ale opakovaně to není příjemné a rozhodně ne ve dvě ráno.
No tak hlavně bych si do budoucna pořídila postel, která nevrže a zajistila bych, aby nemlátila do zdi.
Mi jeden kolega vyprável, ze jeho syn peroval v postýlce na kolínkách, postýlka vrzala a rytmicky vrážela do stěny. Sousedky se pak na kolegu usmívaly a pomrkávaly jakože je dobrej kanec 😅 Synáček mel totiž výdrž 😂
@martinka_33 😅
@martinka_33 🤣🤣🤣
Uzivala bych si sex a nasla si bydleni, kde mi bude lip a nebudu se bat si prdnout.
A co je ti trapne? Vsak sex k zivotu patri. Uzivej si ho. Samoze kvuli sousedum trosku potiseji, ale kdyz se stane tak co? Budes chodit kanalama? Sousedovi bych odpovedela jinak, ale ja jsem povahou jina nez ostatni.😀
tohle bych určitě teda neřešila :D kolikrát mi kamarádka řekla, jak slyší furt sousedy, jak to dělají v paneláku, že to je hrozný a nikdo to evidentně neřeší :D Buď v klidu 🙂
Asi tak, já bych se prostě jen slušně omluvila sousedům, kteří by se ptali a nechala tu věc přejít a časem vyšumět, dyť jsme dospělí lidi a ostatní můžou jen závidět, dyť je to vlastně hezký, že Vám to s přítelem tak klape. Před dvěma lety jsem u našeho baráku čekala na mamku, až přijede k nám a taky jsem slyšela sousedy - obligátní přirážení a hlasy, naprosto jasně, měli otevřené okno, bylo léto, druhý den jsme se tomu se sousedem zasmáli, on se teda chudák styděl, ale já to prostě beru normálně.
Vůbec bych se tím netrápila, ale asi bych byla klidnější, kdyby má postel nenarážela do zdi, za níž spí sousedi, zkusila bych ložnici přeorganizovat, a to nejen kvůli vášnivému sexu jednou za rok, ale prostě i kvůli tomu "běžnému". 🤗
Myslíš že by řešili stížnost od báby, kterou mají sami plný zuby? Určitě by nad tím mávli rukou.
Kdyby babka něco říkala, tak jí normálně odpověz, že závist není hezká lidská vlastnost a jdi dál. Touhle dobou má stejně většina lidí půlnoc, takže buď úplně v klidu.
Babka to resit nebude,uvidis a fakt bych to neresila.A kdyby cosi rikala,tak ji rekni,no ja to taky slysela takoce divne stramoceni a klepani,neslo to ze stoupacek?Babe to bude srotovat a tobe da pokoj 😂
@marcicek84 Holky, děkuju moc, je mi fakt hned lépe😀❤️
U některých odpovědí jsem se luxusně nasmála😂😂
Večer třískáš postelí do zdi a přes den už sw bojíš jen si prdnou?nechápu čeho se bojíš
@bara88 Protože ona je to největší zlo v tomhle baráku, i když se v 20 hod jdeme koupat tak už mlátí do zdi, aby bylo ticho🙄
Ale ve 2 očividně spala, takže v klidu 😉. Jinak promiň,ale u tvého příspěvku jsem se usmívala. Moc ti to přeju. Taky bych si takovou divočinu někdy dala😆.
@hanyzka11 Jsi zlatá, děkuji moc😅 a tak rict chlapovi? Musí se s nimi prý mluvit 🙄😀
Tyto zvuky poslouchá každej rád 😂 řekněme si to na rovinu. Zajisti postel a dál nic neřeš. Určitě to netrvalo od 2h do 6h ráno... to se přežije... horší co si bude povídat s kamoskama babka jedna 😂😂
My minule meli otevrene okno... jen bylo nedelni dopoledne 😁😁😁.Kaslu na to.Bylo nam dobre a nikomu jsme neublizovali
Diskuze je rok stará, ale teď jsem napnuta jak ksandy jestli si teda sousedka fakt stěžovala nebo ne 😄😄😅😅
Vždyť jste jenom lidi a jednou za čas, normálně bych sousedovi potvrdila, že sex a že stál za to. Třeba by dal příště pokoj a staral se o sebe
Jednou za čas to sousedí přežijí. My třeba měli sousedku kdy to bylo i několikrát za noc a den. Už je pryč. Teď ve vedlejším domě je sousedka která sex potřebuje hodně často během za den a řve u toho tak že se to rozléhá celým vnitroblokem, když máme doma návštěvu tak jim musíme říkat ať si toho nevšímají.
😀 byt vama si užívám pocit ze sexu, který jste si po dlouhé době užila a neřešila bych problém, který není a ani byt nemusí. Nebo chcete zavolat majiteli a omluvit se, ze jste měla pohlavní styk po nočním klidu a možná trochu hlucnejsi? 😀 já bych to fakt neřešila, babe kdyžtak řekla ať nezávidí a byla v klidu. Kdyby to bylo obden a rusila jste cely barák…ale jednou? A pochybuju, ze vás někdo vyhodí kvůli tomu na ulici.