Ahojky holky, napadlo mne, že bychom mohly založit zase nějakou pozitivnější diskusi. 🙂 Já čekám na malého, až se mu bude chtí v mého těla ven, tak jsem si řekla, že si ráda počtu Vaše zážitky z víkendu, nebo i z jiných dnů, o které se s námi chcete podělit. 🙂 Tak pojďte, těším se na Vaše zážitky. 😉
Jully😉
Top moment z víkendu? Děti odjely s babičkou na hory 😄
Sešla jsem se s kamarádkami, které jsem dlouho neviděla. A ještě jsem jim udala hromadu vyřazeného oblečení po dětech.
Konečně jsme se s manželem dohodli, kam vyrazíme na letní dovolenou 😀
Tak máš volněji, když jsou ratolesti na horách s babičkou. 🙂 Kampak vyrážíte na dovolenou? 🙂 Já posílám pozdravy z Gambie 🙂
Pro me top chvile z vikendu byla ta, ze nedeli volno nekonci - mame cely tyden jarni prazdniny a ja muzu spat kazdy den dokdy chci 🙂)) Jupiiiiiii!
@drzticka81 Naprossto chápu, nemám ráda vstávání 😀 😀 😀 Jaké máte plány na prázniny? 🙂 Posílám pozravy z Gambie 🙂
Mě na víkend odjeli kluci k babičce a manžel byl v práci, tak sem měla celkem klidný den s nejmladší dcerou :D v neděli jsem jela k segre, byly jsme na procházce se psama 🙂
@krisstina93 Díky za Tvůj příspěvek! 🙂 Jakého máte psíky? Kolikpak je dcerce? 🙂
Zjistila jsem, že máme blbě poličky v dětském pokoji, na špatném místě zakopané nedávno zemřelé psy, špatně učím dítě jíst (měla jsem začínat pudinkem s piškoty jakožto lehkým jídlem) a bordel v prázdných místnostech v patře.
Aneb tcháni na návštěvě 🤣🤣
Ale taky manžel koupil krásné nové krevetky, a malá trochu lépe v noci spí, takže krásný víkend.
Prohlídka Obecního domu.
Poslední víkend? Tutovka. Syn na soutředění, manžel pracovně mimo. Celý, ale celý víkend jen já🙂))
Skvěle. Měla jsi pořádný relax? Posílám pozdravy z Gambie 🙂
@amerix moje dítě těžký závislák na pohádkách od pátku neviděl ani jednu ani 5 minut...nechce...jako těžký lenoch včera snědl úplně sám celý oběd a už 4 dny se nepocural👍😂s pondělkem si to zase vybírá 😂😂😂🤦🤦🤦😡