Ahoj, mam problem. Jsem rok po porodu a mam takovy pocit ze mam hrozne tmave chloupky pod nosem. Dneska prisel muz z prace a at se jdu umyt ze mam spinavou pusu ze vypadam ze mam knirek. Samozrejme umyti nepomohlo. Prosim jak se efektivne zbavit chloupku a aby to pokud mozno bylo trvalejsiho razu. Jsem linej clovek na kosmetiku a takove veci
Voskovy pasky na oblicej.
tmave chloupky by mely jit odstranit laserem
Zkus laser, uvidíš. Já se to naučila trhat voskovymi pásky Veet, ty modré s chrpou. Jsou perfektní. Berou vše, tmavě, světle. Ale nejprve zkus ten laser, ještě tu holky doporučuji to IPL světlo Philips Lumea, snad to píšu správně.
@vitezove muzu na ipl i ted kdyz uz je venku pekne. Cetla jsem ze by nemelo byt slunecno
Pouzivam voskove pasky. Staci jednou za 3-4 tydny a trva to par vterin. Cena zanedbatelna.
Používám voskové pásky. A čím déle je používám (cca) 10 let, tím častěji je potřebují
Můžeš. Když vysloveně pak nepojedeš k moři nebo se nebudeš opalovat tak je to ok. A i tak den, možná dva. Oni ti řeknou, neboj.
Zkus jít na IPL. Prostě na odstranění laserem.
Na to půjdeš tak 2x nejhůř 3x a budeš mít klid fakt na hooodne dlouho. Ale nic nefunguje na pořád. Tohle vydrží nejdéle. A jinak doma vytrhat pinzetou.