Dobrý den!
Hodně jsem uvažovala o tom, jestli tento příspěvek psát, protože chápu, jak divně může znít.
Každopádně jsem si řekla, že než tím uvažováním zabít den, tak to prostě udělám - a je to.
Ráda bych se zeptala, zda máte nějaké tipy na to, jaké nakladatelství/jakého vydavatele oslovit pro zhodnocení/feedback/publikaci knihy zaměřené na "situaci po potratech, případně po opakovaných potratech - v různých rovinách".
Nejedná se o text podložený lékařskými výzkumy ani statistikami či jinými typy odborných zdrojů, jde čistě o text psaný po osobní zkušenosti. To samozřejmě nezaručuje dobrou kvalitu textu a dloho jsem uvažovala/ještě uvažuji o tom, jestli je vůbec dobré s tím někam jít.... Ale sama jsem v období "po" narazila na knihy, díky kterým jsem si připadala méně "sama" a řekla jsem si, že kdyby někdo po přečtení toho textu, třeba i jediný člověk, měl podobný pocit, tak by to za to stálo.
Samozřejmě - než bych s tím někam šla, nechala bych text projít jinými autory a tak dále...
Kdysi jsem publikovala sbírku básní, ale toto je úplně jiný žánr a typ textu, takže se ani nehodí zkoušet oslovit stejného nakladatele. Proto se obracím na vás s tím, že třeba máte nějaký nápad 🙂
Moc děkuju a přeju hezký víkend 🙂 K.
Hele, já jsem dostala před lety tip na malé nakladatelství, kde podle mě text přečtou a řeknou Ti, jestli do toho vůbec půjdou...
https://nakladatelstvi-barbara-cz.webnode.cz/