prosím zejména o www stránky a nápady ať už vlastní čí jiné..případně vyčtené, také prosím o fotky pokojíčků, které jste pro své zlatíčka udělali....tak se pojdte pochlubit a pomoci tak nám, kteé to teprve čeká!Díky 🙂
Ahoj, náš malý ještě svůj pokojíček nemá, ale až ho budem (snad brzo 🙂 ) dělat, tak určitě použiju něco z těhle stránek, strašně se mi to líbí: lepeeto 😉
ahoj, my jsme zatim ve fazi, ze je vymysleno, ale jeste nebyl cas napady realizovat...ale snad dodam fotky do konce prazdnin 🙂 akorat u nas to nebude ciste klucici pokojicek, ma ho napul se segrou 🙂
Ahojky ráda bych pomohla.
My jedině šly do Domestav ten je docela dobrej mužeš si sama vybrat a nakombinovat si to podle svého gusta.
Mně se to od nich moc líbí.
meblik mě osobě se líbí tohle. Právě řešíme pokoj pro syna a už se blíží malování a už se bude montovat světla, zásuvky a pak už jen koberec a může se stěhovat. 😀 😀 😀
Já mám ráda styl Ikea, tak tam si určitě vybere každý pokojíček na míru, ale jenom pokud se mu líbí takový styl nábytku.
Ahoj stylly, náš drobček má zatiaľ len 6 týždňov, no ešte počas tehu sme mu vymalovali pokojíček a na lepeeto.cz som kúpila autíčkovu bordúru, ktorou sme to oblepili - výsledok viz. foto 🙂 Ostatné zariadenie ešte nemáme, zatiaľ sa len obzerám po niečom zaujímavom. Hrozne sa mi páči nábytok Ikea Stuva (zadaj do googlu - obrázky), ale u nás ho nedostať ☹ A plánujem kúpiť toto svetlo http://light.canonshop.cz/zbozi/rocky-detsky-40... (dá sa zohnať aj lacnejšie, to len narýchlo som ho vyhľadala). Držím prsty pri zariaďovaní! 😉