Ahoj, nemáte někdo tip na nějaký fajn seriál typově jako Zoufalé manželky nebo Californication? Tedy s nějakou vztahovou nebo tajemnou zápletkou a tak, aby na sebe díly navazovaly, abych měla chuť si pustit další? 🙂 Případně prostě nějaké drama říznuté komedií 🙂 Díky moc za tipy 🙂
@anita003 Co doktorka z Dixie?
Mě pohltil příběh sluzebnice. Myslím ze tento seriál chytne za srdce každou ženu- matku 🙂
Prolhane krásky
This is us
Sedmilharky (ale ma jen asi 7 dilu)
This is us
Devious Maids , Mistresses
13 důvodu proč, Příběh služebnic, This is us, Sedmilharky.... To jsou super seriály 👍 Od tvůrců zoufalych manzelek jsem asi před dvěma lety sledovala seriál Prohnané služky, vtipné a zároveň napínavé.
This is us se tu opakuje často, tak to asi otestuju 🙂
Za me je uplny top La casa de papel 🙂
Až po uši
@apple_tree prosím tebe na mě to furt vyskakuje na netflixu a furt to úspěšně ignoruju. Co to je pls?
@anita003 Tidelands. Jako není to kulervoucí, spíš taková lehčí zábava -s temnou i romantickou zápletkou.
@odula Za me fakt absolutni pecka. Je to o skupince lidi, kteri prepadnou tiskarnu penez. Ma to dve sezony a fakt az do poslednich peti minut netusis, jak to dopadne. Je to napinave, je to zabavne, ma to genialni zvraty a jak si to jednou pustis, chces dalsi a dalsi dil 🙂 A neokoukani herci jako bonus.
K tomu se upnu, takynevím, na co koukat už.. 🙂 Co je doma, je okoukané, něco nového nezaškodí 🙂
Díky moc všem za tipy, určitě se nechám inspirovat ;)
@anita003 charmed? 🙂