Ahojte,
zajímalo by mě, jestli máte někdo zkušenost s Tinderem v této věkové skupině (40+) jakožto single matky.
Jsem s dcerou sama už 4 roky, 2x jsem někoho potkala, ale byla to jen několika měsíční známost, protože ti lidé ještě neměli vyřešené svoje vztahy. Takže jsem to ukončila, protože zaprvé vztah začal lží z jejich strany, kdy na Tinderu uvedli, že jsou rozvedení nebo že hledají dlouhodobý vztah (ač ženatí). Na svůj věk vypadám dobře, mám dobrou práci, muže vlastně fakticky nepotřebuju - nevidím úplně benefit toho, že bych vedle sebe někoho měla, pokud by opravdu nestál za to (vyzrálá osobnost, podporující, moudrý člověk a hlavně někdo, koho bych si dokázala představit v přítomnosti své dcery).
Nicméně mám pocit, že Tinder nějak nefunguje, kdy přes x desítek "matchů" málokdo napsal a málokdo to směřoval k osobnímu setkání. Pak tady samozřejmě realita, ve které bych se seznamovala vůbec nejraději, ale 90% obyvatelstva čumí do mobilů, kde si asi hledají vhodné protějšky a uniká jim tak příležitost seznámit se reálně.
Ale možná je to všechno jen věkem, prostě ani jedna strana už nehledá nějaký bláznivě zamilovaný vztah se všemi těmi romantickými gesty, každá strana má ráda svoje pohodlí a motivace ke vztahu je pak pochybná.
Jaký na to máte názor, popř. zkušenost?