Tiky na břiše. Setkal se s tím někdo?

karolinka100
4. led 2021

Obvykle se mi to stává večer. Jako kdyby mě jednou koplo miminko, těhotenství na 100% vylučuji. Je to takový tik ale nemyslím si, že na povrchu pokožky ale někde zevnitř. Občas se mi to stává i na rameni a to se ale opakuje vícekrát .Setkal se s tím někdo? Mě to něco společného s střevy?

leniczka23
4. led 2021

@karolinka100 mám to taky, bude to spíš souviset se svaly než se střevy.

karolinka100
autor
4. led 2021

@leniczka23 užíváš nějaké léky na to?

leniczka23
4. led 2021

@karolinka100 ne vůbec, ani mě nenapadlo to nějak řešit. Je to normální jak se svaly po celém dni uvolňují.

karolinka100
autor
4. led 2021

@leniczka23 Dobře. Mě to někdy fakt tak vyleka, jak kdyby mě něco koplo (zevnitř). A ještě mně se to stává i přes den, takže to nezávisí zda je den či noc? Děkuji.

leniczka23
4. led 2021

@karolinka100 já jsem taky byla jednou takhle vyděšená, fakt jak pohyby. Nene, u mě nezávisí, prostě tělo není stroj, a ty svaly se uvolňují různě. Pokud nemáš žádné bolesti nebo tak něco, zkusila bych max začít užívat magnesium.😊

baraskaska
4. led 2021

Ja mam neco obdobneho na stehne, vzdy na stejnym. Je videt jak se kuze nadzveda a citim ty stahy az ve svalu. Myslim ze by mohlo pomoci magnezko, mne je to teda dost neprijemny takze jsem akorat pak nevrla z toho 🙈

karolinka100
autor
4. led 2021

Děkuji, pomohla si. Vyzkouším 😉

karolinka100
autor
4. led 2021

@leniczka23 Ach, zas jak kdyby mě někdo kopl zevnitř. Byla jsem v lékárně na to magnesium tak uvidím či pomůže 😉