Dá se tohle brát jako pozitivní test?
no... A co rika navod?
@jana_zofie Tam se o slabých carkach nepise
Nejaky zbytkovy thc tam je.. proc?
Jakože možná něco malilinko, ale jestli jsi to ty co ses ptala ohledně testování manžela tak ti povím že jsi fakt jeblá 🙈
Jezkovy voci, ty jsi fakt megera. 🤦
@agneska7 coto? To me minulo?
@jana_zofie tyvole, zas nějaká kauza a já vím zas kulový 😀
@dasipe Paninka se rozhodla, ze bude terorizovat sveho partnera testy na THC, protoze nesnese, kdyz si da jednou za cas a bez ni brko. Jsem se ji ptala, jestli by se ji libila namatkova kontrola kalhotek, zda v nich nema cizi sperma a neustale podezrivani z nevery. Mno, nepochopila to.
@sudylichozrout ó můj bože... 😀 Na to asi nemám co říct 🙈 snad jen to, že si ho vybrala, tak ať nebrečí 😀
Ses trapka
A vi madam jak dlouho po brku je ten test pozitivni? Dlouho.
Tvoje věc koho testujes, ale je to ujetý. THC se ale v těle drží mega dlouho a co vím, že nás učili na střední samy policajti, tak testy jsou orientační a i oni samy vědí, že to jsou šmejdy, 100% máš akorát krev.
@kubesovaadelka moc. Laboratorne.
Absolutně neprokazatelny test. Na žádné duchy se u toho nehraje.
PS: On ti fakt dobrovolně naplival na test? Tak to tě asi musí hodně milovat. Možná by sis to měla uvědomit a ujasnit si priority.
@jana_zofie jak kdy, já hodinu po brku nic a po druhé 2 hodiny po brku a taky nic.
@leniczka23 ty hulis? 😇
@dejjna25 dřív.. nicméně, jedno brko za mě.lepsi než 10 psychologů 🤣🤣 takže kdybych byla psychicky na dně, možná bych si zakouřila i teď.
@leniczka23 chapu😀😀
@leniczka23 spis taky cim. Timhle asi jako tahat micky z cerneho pytlicku.
@jana_zofie nebo moč no, každopádně úlet testovat tak muže, když jsem si ho takového našla. 😂 Jako přítel hulí a jsem ráda za to že hulí, ano máme spolu malé miminko, ale vím, že si dá prda a je s námi v klidecku vychillovanej doma a nelita někde vyfetovanej nebo ožralej. Mě to taky nic neříká, ale prostě přítele jsem si takového našla a ani by mě nenapadlo po něm chtít přestat, že já chci
@kubesovaadelka Když jsem si ho našla tak jsem neměla tušení že to bere. Zjistila jsem to až po x letech když jsem byla těhotná. A to je sakra rozdíl.
"to bere" 😄🤦♀️🤦♀️🤦♀️ bože bože. Za mě test negativní a chlap chudák.
Negativní.
Já si primárně myslím, že ten problém bys měla řešit s psychologem, protože je to tvůj problém, ne jeho. Ty jsi úplně mimo, ty v podstatě srovnáváš trávu s braunem, ty jsi hysterická a ty ho ponižuješ. Zamysli se nad tím a něco změň, jinak ti velmi brzy zdrhne. A já se mu nebudu divit, až to udělá.
Tohle bys na mě zkusila jednou a brala bys schody po dvou, jak rychle bys letěla. Nechápu, jak si to k němu vůbec můžeš dovolit, kdo ti dal právo ho takhle terorizovat. Vlastně je mi až mdlo z toho, jak šílené krávy můžou ženské být.
Každý kdo kouří trávu nebo bere drogy je feťák ,taky bych to netolerovala doma ,vůbec tam kde jsou děti ,plně vás chápu .
Je to fuk jestli denně nebo občas .
A blbá nebo narušená mi nepřijdete.
Nechápu jak vás tady můžou urážet.Podle toho ty co tady schvalují marihuanu ji pravděpodobně hulí taky.
Asi půjdu proti proudu.... Já bych s ním za těchto okolností nebyla a to hned ze dvou důvodů, o tom prvním víš a ten druhý je nedůvěra mezi vámi. Vykašli se na to a najdi si někoho kdo k životu nepotřebuje šidítka a na koho se budeš moct spolehnout a věřit mu. Takhle se trápíte oba.
@katherine177 Ne, ja nehulim. Jen nejsem takova hystericka blbka, abych ponizovala sveho partnea testy jak policajt. A propos, doufam, ze jsi naprosty abstinent a alkohol nepijes. Jakoze ani deci vina s kamoskami, ani slavnostni pripitek. Alkohol je toziz take droga a je daleko drsnejsi nez trava. Vznika na nem extremne silna zavislost a lide kvuli nemu padaji na uplne dno dost casto. Tak zpytuj svedomi, kocko. Zpytuj.
Můžete mi prosím někdo dát odkaz čeho se to týká? Ať se můžu taky vyjádřit, na závislosti jsem poslední dobou expert ☝️ 😀
@sudylichozrout
@pajusz
@leniczka23
Až jsem byla těhotná, do té doby sis ničeho nevšimla, takže ti to ani nepřišlo divný a nevadilo ti jeho chování, tak jako kde je problém?
@katherine177 tvl🙏 neeee😂 opravdu nehulím a feťák jsou trochu silná slova pro někoho kdo kouří rostliny. Vy nejite mák, jakožto taky opium? A co tabák? To je taky rostlina. Zajímavý, jak už je celkem známý, jak to lidem pomáhá a léčí, že je to i v některých zemích legální vám taky není podezřelé, že to asi až taková hrůza není?!!!! Ano vím, že jsou určité druhy konopí, ale tyhle názory, zabšklych lidí mě zvedají ze židle
Tak už si chudáka manžela otestovala?😅