Test negativní, 14 dní se menstruace stále nedostavila

vilaamalka4
28. bře 2018

Zdravím!
Prosím o radu!:(
Měla jsem nechráněný sex, ale přítel se neudělal... MS se 14.3. nedostavila, tak jsem si udělala test a byl negativní! UFF! Každopádně je to 14 dní a MS nikde. Cítím se fajn, nic mě nebolí, žádné problémy.. Co mám dělat?
(velmi špatný vztah s mamkou, tudíž gynekologie nepřipadá v úvahu)
prosím o radu! ☹

priefi
28. bře 2018

@vilaamalka4 udelej si znova test. Proc gynekologie neprichazi v uvahu kvuli vztahu s mamkou? Kolik Ti je let?

lachtanice86
28. bře 2018

@vilaamalka4 kolik ti je? A udělala bych další test

vilaamalka4
autor
28. bře 2018
lachtanice86
28. bře 2018

@vilaamalka4 holka zlatá. Když nechci dítě tak se chráním. A zkus další test.

necoextra21
28. bře 2018

@vilaamalka4 nechci strašit, ale úplně to samé jsem teď řešila. Dneska jsem byla u doktora a vše je díky cystě na vaječníku.

lachtanice86
28. bře 2018

@necoextra21 tohle je individuální. Já na cysty trpím roky a ms chodí pravidelně.
@vilaamalka4 Tak se neboj. Může to být i stresem

priefi
28. bře 2018

@vilaamalka4 tak si tam zajdi, protoze to nemusi byt tehu, ale jina komplikace, kterou by bylo lepsi odstranit. To, ze Ti meska ms, nemusi mit nic spolecneho s tehu.

veronikanel
29. bře 2018

@vilaamalka4 Nejsem si jista,ale k lékaři můžeš i bez mamky,ne?Jasně,jsi pod zákonem,takže v případě těhotenství jí asi bude muset kontaktovat,ale jestli těhotná jsi,stejně se tomu nevyhneš.
Zajdi k Dr.,zjisti co se děje a až potom plaš 🙂
Nemluvě o tom,že v tak nízkém věku nemusí být MS pravidelná 🙂 Zpoždění může ovlivnit i kdejaká nemoc,takže bych určitě zašla.