holky, já teď udělám věc, kterou úplně nesnáším a to je vkládání a dělání testů před termínem !! prosím, neukamenujte mě !!! test jsem si dělala 4 dny před menzes a to z důvodu toho, že mám dnes jít na MOBILIZACI KOSTRČE PŘES KONEČNÍK (bohužel) a když je žena těhotná, tak se to nedělá, musela jsem si tedy test udělat, ale příznaky těhu nemám žádné !! nicméně jsem si udělala test, šla jsem spát a po hodině jsem koukla na výsledek o kterém jsem věděla, že bude negativní (po dvou letech prostě už to ani nečekám...)a je tam trošku duch, ALE některé testy duchy dělají... nevím, jestli vidíte na fotce ???? !!! malilinko je tam prostě duch. máte někdo zkušenost s těmito testy?? no bohužel nevím značku, že (krabičku jsem už dávno vyhodila totiž). třeba tam žádného ducha ani neuvidíte, je těžké to vyfotit... taky je možné, že už mi hrabe...
děkuji !! jj vím, že nejste vědmy, já vím...
Taky bych tipla, že jde o falešný duch po lhůtě.
Spíš mě překvapuje, že jdete na mobilizaci teď, mě si zvali na 2-3 DC (tj. při menstruaci) s tím, že je to nejlepší doba?
Mně to přišlo skoro víc v klidu než normální rehabilitace u lékaře. Ale byla jsem na mobilizaci u velmi příjemné starší paní, hezké tiché prostředí, měla na mě asi 2 hodiny, takže žádné "svlékněte se" hned po vstupu do ordinace... Neboj se toho.
Nebolelo to skoro vůbec, bylo to pocitově podobné, jako když masíruje zatuhlý sval nebo natahuje zkrácený vaz. Nepříjemné to je spíš psychicky, možná trochu záleží, jaké máš zkušenosti třeba s análním sexem, jestli se dokážeš uvolnit nebo je to pro tebe naopak stresová záležitost. Ale přežít se to rozhodně dá a co bychom pro úspěch neudělaly, že 🙂
Tak to je dobrý ☹ Zas třeba se příště budeš míň bát, když si to teď už "protrpěla" 🙂
Držím palce, ať to proběhne v pohodě a hlavně ať to pomůže. Mě to teď taky čeká znovu - před půl rokem jsem spadla na zadek a zlomila si poslední bederní obratel, tak to chci raději před dalším pokusem zas napravit.
Já otěhotněla už před mobilizací, jenže v 8tt jsem potratila. Po mobilizaci jsem otěhotněla znovu, ale jako těhotná jsem právě spadla z 10 m (a později opět potratila), takže je možné, že se mi kostrč zase hnula.
A jak jsi zjistila, ze ti vadi jizda na koni? Taky jezdim...
@jezz1e ježiši děkuji ! neraduju se, mám menzes dostat až za 2 dny !!! i tak může přijít menzes, i když je test pozitivní !! včera mě chytly mdloby v čekárně u lékaře, už vím proč. došly mi testy, škoda, chtěla bych zkusit jinou značku a manželovi říkat nemůžu, má dost starostí s prací, vystresovala bych ho a pak to nakonec dostanu.. jestli to dostanu, tak po dvou letech snažení si už hodím asi mašli.
Duch tam je,ale ten se také může objevit až za tu hodinu.Některý testy to tak mají,že čárka se neukáže vtu danou dobu co má,ale třeba až za hodinu,což by bylo neplatný