Zdravím všechny, kteří by mi rádi poradili. Koupila jsem dětem funkční trička, vyprala je v tekutém prostředku na funkční prádlo - bez aviváže. Děti to měly jedou na sobě a následně se chopil praní manžel.:o( Takže vypral klasicky s ostatním prádlem - v prášku a s aviváží. Snažila jsem se to napravit a vyprat to tou správnou cestou - jako poprvé. Ale když jsem to vytáhla z pračky po prvním (tom správném) praní, byla ta trička lehoučká, skoro suchá - i při nejnižších otáčkách. Když jsem je vyprala teď (po tom manželově zásahu...), tak jsou mokrá a těžká. Dost se bojím, že jsou jejich vlastnosti fuč...:o(
Máte nějakou zkušenost, co s tím? Dá se to nějak napravit? Skoro se bojím, že ne... už mi takhle manžel vypral i několikery funkční ponožky a nikdy se to nespravilo.:o(
Předem díky všem. ... tohle jsou situace na rozvod, fakt.
Já jsem to tu řešila asi před rokem, vyprala jsem v aviváži manželovo termotričko, ale nic se mu nestalo
Ale jak to tak popisuješ tak mi přijde, že ta tvoje budou zničená...to naše tričko je stále lehoulinké když ho tahám z pračky ale jestli ta aviváž má na tohle až takový vliv? Nicméně stejně to poznáš až to vyzkoušíš, nic jiného ti nezbývá 
Můj manžel dostal nakázáno, že mi má vždycky nahlásit, když do koše hází termoprádlo, i když poslední dobou už to taky zapomíná hlásit, naštěstí já si toho už všímám.
Vlastně jo - ZAKAŽ MANŽELOVI PRÁT