Maminky, potřebuju tenisky, poraďte jaké teď frčí, vůbec nevím jaké koupit. Extravagantní nechci. Cenově přijatelné 🙂diky
New Balance, Converse, Vans, Vagabond....
Converse ever 😛
Ještě mě napadly Novesta
@drep Prosím o informaci k Vaskám.Včera jsem na botky koukla moc se mi líbi ale odradili me recenze od nespokojených zákazníku.Píšou že zatéka,otlaky na noze,rozlepení po kràtkem uživání,fleky které nejdou vyčistit.Jestli ich nekdo má a je spokojený tak bych do nich šla.Je tam nová kolekce tenisek a jsou boží hodí se ke všemu k sukni i kalhotám.Čeká se na nich 4 týdny ale to nevadí.Cena je slušná na to že jsou z kúže.
@shaun40 a ad zatekani, nosim je i za deste a netece do nich.Ale ja je cistim, kremuju a impregnuju. (ne furt, podle potreby). Dnes pul dne pršelo, byli jsme venku a nohy v suchu. Tak nevim, bud mam kliku nebo ty recenze lzou. To same i ty turisticky. Usla jsem v nich na prvni vzeti 20km horskou turu a jediný co mě nebolelo byly nohy 😀
@jijulka Na www.zbozi.cz píše pani že ich 3krát reklamovala že se rozlepili.Tak jsem se vydesila a pak na emiminu si taky stežovali.
V diskuzi je to 2 strana. 2 Prosinec 2019 https://www.zbozi.cz/obchod/132683/
Mám doma kotníkové Vasky, hnědé. Trvalo dlouho než se prošláply a bolely mě z nich dost nohy. Boty jsou vcelku široké, takže opticky zvětšuji nohu. Na můj vkus jsou těžké. Co se zpracovaní týká, tak se nerozlepují ani do nich neteče. Nosila jsem je celou zimu. Kolem tkaniček mi ale zčernaly, nevím proč. Další Vasky bych si už nekoupila.
@mamikry Moc díky za názor.Nechám si to projít hlavou.Já jsem zvyklá na to že v Rieker si koupim boty a jsou jak bačkory.Jenom mi přijde že delají všechno na jedno brdo.Chce to zmenu a taky me láka ta pravá kúže.Plátenky mám doma mustang už tři roky peru je v pračce a jsou pořád jak nové.
ted jsou in bílé tenisky a espardilky. Hpdí se teměř ke všemu, taky je mám moc ráda
taky mám ráda conversky, mám jich několik, nízký vysoký i v různých barvách, ty se nikdy neomrzí 🙂
Nevim, ktere frci, ale ja miluju conversky (kotnikove) 🙂 ty jsou teda drazsi, ale je spoustu variant, ktere vypadaji stejne.