Telefonát. Co si o tom myslíte?

terkaterka31
23. zář 2022

Ahoj holky ..úplně to sem asi nepatří ,ale dnes i včera mi někdo volal ze soukromého čísla , že prý právní pojišťovna či co ..že jsem překročila povolenou rychlost ,přitom auto ani řidičák nemám 🤷
A zněl jako robot ,tudíž asi nahraný hovor?

mimi1004
23. zář 2022

@terkaterka31 Zablokovala bych to číslo a hotovo. Je teď těhle šmejdů mraky. Pokud nemáš auto a ani řidičák, těžko ses něčeho dopustila. Kdyby jo, zajímaly by se o tebe jiné orgány 😉

michaela666
23. zář 2022

@terkaterka31 Mě takhle poslední dobou volá někdo kvůli povinnému ručení na auto. Údajně jsem si někde žádala, aby mě kontaktovali. Škoda, že nemám ani řidičák. 😃
Šmejdi zkouší na kom by ještě vydělali.

mourovatakocka
23. zář 2022

@terkaterka31 Obrátila bych se na policajty, jen aby věděli, že to takhle někdo zkouší a pravděpodobně se jedná o podvod - ty nic, ale příští volaný už se chytne, protože auto a řidičák má...

sinicka
23. zář 2022

@mourovatakocka policie řeší protipravní jednaní. Nic s tim nikdo neudela ani nezaeviduje. Nejedna se o prestupek ani trestny cin a je to ztrata času. Zadny policajt z horni dolni nebude volat na prezidium, ze nejake zenske nekdo volal a nic se nestalo.

terkaterka31
autor
23. zář 2022

@sinicka hmmm to asi jo ..ale jsou to hajzlove

jjasmina
23. zář 2022

@terkaterka31 to bude podvod, ale včera mi přišla zrovna obsilka za rychlost no 🤣🤣🤣

mourovatakocka
23. zář 2022

@sinicka Zajímavé, naposledy, když jsem četla nějaké oficiální prohlášení ohledně podvodných telefonátů, tak tam bylo, že má člověk nahlásit a přišlo mi to tak logické. Čistě pro info, že se něco takového nového děje.

nikoulinka
23. zář 2022

Hele neeee, to si z tebe někdo vystřelil. Je to volně dostupná aplikace na google play. Tam se zada jen telefonní číslo, a vybereš kategorii... Bouračka, neplnění pojistného, atd... Hovor se nahrává. Tomu dotyčnému pak přijde hlasová zpráva a "směje se" tomu, jak té nachytal.

terkaterka31
autor
23. zář 2022

@nikoulinka
No dneska mi volali znovu ..že prý si sousedi stěžují na sexuální zvuky od nás 😄

terkaterka31
autor
23. zář 2022

@mourovatakocka
No nevím co s tím.. nejhorší že to nejde zablokovat..volá ze soukromého čísla

konidana
23. zář 2022

@nikoulinka fakt jo? No to je mazec😲 Takovyhle appky by mely bejt zakazany, a ne volbe dostupny🙄

terkaterka31
autor
23. zář 2022

@konidana
No je to otravný ..

nikoulinka
23. zář 2022

@terkaterka31 ano ano, je tam několik variant těch telefonátu. Příště, jak to bude volat, mluv schválně úplně kraviny, mimo mísu, a uvidíš, že to nebude odpovídat na tebe. Je to vážně automat. Chlop si tak taky že mě udělal už srandu 😂

natysnovec
23. zář 2022

@nikoulinka jj ze mě si taky udělaly kamarádi legraci 🤣🤣 fakt vtipný

krisstina93
23. zář 2022

To jsou fake hovory 🙄 někdo si z tebe dělá srandu, je na to apka. Nějaký tvůj kámoš tam zada tvoje cislo, ono ti to zavolá, je to robot a říká každému to stejně a nahrává se tvoje reakce, pak se na tom dotyčný baví. Mě takhle nachytala ségra, sem měla skoro infarkt, že kdo co mi volá kvůli rušení nočního klidu nebo něco takového :D