Holky,nevíte, zda jsou obchody společnosti TEDi otevřené? Obchod se definuje jako "domácí potřeby" a domácí potřeby (např. Tescoma..) jsou otevřeny i nyní, když je nouzový stav. S manželem se "dohadujeme", já jsem názoru, že obchod by otevřený být měl, manžel zase tvrdí, že je určitě zavřený 😂😂🤦🏼♀️.
Tedi je u nas sice zavreno ale vedlejsi action coz je skoro to stejne otevreno...tak jsme si rikali ze mohlo zustat i pepco 🤭😁😁😁 asi zalezi jak se kdo zvladl nacpat do spravne kolonky. 😁😁😁 Videla jsem i obchudek s dekoracemi na tvoreni otevren a ti meli na dverich ze prodavaji doplnky na kvetiny a hrbitovni aranze...🤭takze taky si nasli skulinku pod cim byt otevreni 😂
@sasui1
A koukám, že jste z Opavy 😂. Tak to jsem tu "hádku" prohrála 🤭.
Jen takový dotaz mimo, jsou v tom obchodě Action i balící papíry a stuhy?
@barussska1 Díky za reakci. 👍🏼
Asi má ten manža pravdu a fakt je TEDi zavřený. Ale je to zvláštní, některé obchody otevřené jsou jiné ne..
Jeva tak to nevim. Ja tam jeste nebyla co to otevreli ale rika se ze je tam uplne vsechno! Tak urcite i papiry a stuhy 🤭 🤭😂😂😂
A teda vsuvka taky mimo...pracuju ve skolce a vzdy mi chodila holcicka jejiz maminka pracuej v action rano brzy. A rikala ze chodi do prace...prislo mi to divne...tak jsem si rikala ze asi zmenila praci 🤭 taky jsem si myslela ze je vsechno zavreno! A byla jsem teda kolegyni vyvedena z omylu ze jako domaci potreby maji otevreno 🤭
TEDi u nás je zavřené, ale Orion hned vedle je otevřený.