Tchibo, je lepší nakoupit přes internet nebo na prodejně?

4kata4
11. únor 2017

*** Holky,prosím která z Vás nakupuje v TCHIBO ? je lepší nakoupit přes internet z pohodlí domova nebo rovnou zajet na prodejnu...
*** V TV jsem slyšela,že nyní mají akci při nákupu nad 999,- dávají slevu na přiští nákup 300,- to platí jen při nákupu na prodejně ? nebo i kkdyž nakoupím přes internet ?

Děkuji moc za rady. Hezký víkendík .

puresin
11. únor 2017

Ja nakupuju vzdycky jen pres net, pockam si na dopravu zdarma, nebo u vetsiho nakupu me 59,- za dopravu nezabije. 🙂 A ty body ("zrnka") za nakup, co se pak daji pouzit jako sleva jsou taky fajn.
Ale o te akci nic nevim, to musi poradit nekdo jiny. 🙂

4kata4
autor
11. únor 2017

děkuji moc

majovasnazilka
11. únor 2017

Nakupuju přes internet a nechávám si to poslat na prodejnu, takže doprava vždy zdarma 🙂

michaelacikankova
11. únor 2017

Nakupuju taky přes internet,ale až od té doby,co máme tady kamenný obchod.Vrácení zboží poštou není nic pro mě.Takhle,když nám to není,tak bez problémů mi to vezmou na prodejně a rovnou vrátí i peníze.Jinak na Tchibo nedám dopustit,ale hlídám si hodně akce.🙂

4kata4
autor
11. únor 2017

objednala jsem si přes internet tři věci a došel mi email,že mi dvě byly odeslány...ta třetí nevím co.... :(

anaon
11. únor 2017

@4kata4 Oni občas ty zásilky rozdělí, asi to mají na různých skladech nebo co. Ale to by mělo jít v objednávce dohledat, měla bys tam vidět předpokládanou dobu dodání.