Ahoj, zajímalo by mě, zda tu někdo nemá zkušenost se službou taxi zdarma z letiště na ubytování při úhradě ubytování u Booking.com. Vím, že booking.com to přímo neprovozuje, moc jsem k tomu nenašla. Nabízí to při zakoupení ubytování při určité délce pobytu a ceny za UB. Našla jsem k tomu jen jednu zahraniční diskuzi na fb a tam si teda stěžují, že je to celkově dost nespolehlivé a na čekání, než bylo taxi k dispozici. Zajímá mě hlavně, zda jde dopředu říct, že cestujeme s dítětem a potřebujeme dětskou sedačku. Při tvoření rezervace jízdy se to totiž nezdá a v podmínkách mají, že pokud naopak službu potvrdíme a nenastoupíme, tak ji uhradíme. Využili jste? Měli jste s sebou dítě a jak jste pak rezervovali dětskou sedačku. Je tam možná nějaká další komunikace nebo se udělá rezervace a tím to končí? Pokud jste takhle službu využili, ve které zemi? Od booking.com jsem si nikdy doplňkové služby nekupovala, nevyplatí se to, ale když už tu ta nabídka je, tak jsem si říkala, že ji alespoň zvážím.