Taky je vám 37 let a více a jdete na třetí mimi?

janesafari
1. kvě 2015

Mám doma dva jedináčky-dcera 12 let a syn ted 21 měsíců...Antinu už nemám-zítra odfrčí MS a jdeme na to...Sice sem měla oba porody moc těžké,a byla sem dlouho na vážkách,ale ještě jednou si užiju těhu a mimi a doma bude ještě veseleji...A hlavně kvůli prckovi-má rád děti kolem sebe a je vidět,že nechce být sám...Ten věkový rozdíl mezi dětma je velký
Jste na tom podobně??? 😉

bbvcelka
1. kvě 2015

@janesafari podobně ne,ale třetí plánujeme,je mi 30 a holčičky mám 8 a 5 let 🙂

janesafari
autor
1. kvě 2015

Ráda bych to třetí holčičku...tak uvidíme 😀

bbvcelka
1. kvě 2015

@janesafari no a mi zase chlapečka 😀 ,ale víš jak hlavně aby se to zadařilo a bylo zdravé..

nonnni
1. kvě 2015

@janesafari treti jsem rodila v 39. letech, dcery mely tou dobou 9 a 6 let...mam tri dcery 🙂

janesafari
autor
1. kvě 2015

Je to moje přání mít holčičku-ale hlavně pohodové těhu a zdravé mimi...to je to nej

anansie40
1. kvě 2015

tak mi je čerstvých 40 a jdu do čtvrtého 🙂 dokonce mám takové tušení, že už je zaděláno 🙂 ale těhotenství by to bylo taky třetí, jelikož mám doma dvojčata - páreček 8 let a dceru 12 let, takže bych pro změnu ráda chlapečka a pro změnu toho benjamínka jedináčka na rozmazlení 😅

janesafari
autor
3. kvě 2015

...Tak včera už byl nácvik 😀 ...Ode dneška oficiálně bez antiny....Obě děti sem měla hodně rychle na cestě,tak uvidíme ted.... 😉
Ale mám tušení,že i ted to půjde rychle-když bude čas na sex...S manžou se ted dost míjíme

marton
3. kvě 2015

@janesafari Jj,taky jsme to tak měli 🙂 .Šli jsme do třetího těhotenství ve 38,porod v 39,výsledek dvojčata 😀 .
Tak ať se zadaří 🙂.

janesafari
autor
3. kvě 2015

@marton Nestraš-mě stačí jedno 😀

pindruse76
3. kvě 2015

@janesafari Drzim palce, at se zadari co nejdriv. Me je 39 a vypada to, ze se o to treti taky pokusime. Mame holku (3 roky) a kluka (1,5) a oba s manzelem mame pocit, ze by se jim jeste hodil treti do party. Tak uvidime, snad to vyjde.

janesafari
autor
3. kvě 2015

@pindruse76 Děkuju a nápodobně 😅

marton
3. kvě 2015

@janesafari no jo,ale příroda si občas udělá co chce 😉 .

janesafari
autor
3. kvě 2015

@marton Tak to by byla fakt trefa mít dvojčata 😀 V rodině je nemáme,tak se spokojím s jedním...No tak uvidíme-co si na nás osud vymyslí 😉
Dům máme hodně velký,tak místo je...Ale nevím jak bych zvládala s takovou kupou dětí tu práci kterou mám 😕

hojda
3. kvě 2015

@marton Kamarádka má to samé, na třetí pokus dvojčata.

janesafari
autor
3. kvě 2015

Holky-fakt mě trochu strašíte...Už tak bude určo pro rodinu šok,až jim jednoho dne oznámíme přírůstek !!! Ikdyž to třetí plánování tajíme,protože často slyším,jak v dnešní době je třetí dítě moc a podobné kecy...
Ale nemůžu se smířit s tím-mít doma dva jedináčky !!!
Doma mám vše jak po dceři tak i po synkovi,tak nemusím nic kupovat-jen pleny,dům je velký a na Tobinkovi vidím,že se cítí být sám...A můj se tomu taky nebrání...Jen to tajíme a odhalíme to až bude těhu průkazka a první foto s UTZ...Pak at si rodina říká co chce-je to náš život a aspon bude doma veselo...
Nakonec se stejně budou rozplývat nad miminkem...A pak už další děti necháme na sourozencích a budou po nás dědit oblečení a vše pro své děti-snad ! 😉

marton
3. kvě 2015

@janesafari Taky nás to nenapadlo.Ale u nás by zase to třetí bylo jedináček.Starším klukům bylo 11 a 16.
Nevím jakou máš práci,ale dá se to.Zvládáme to i bez babiček.Teď je jedno dvojče nemocný,tak by se babička hodila 😒 .

janesafari
autor
3. kvě 2015

@marton Sice je to jen přivýdělek na ŽL,ale i tak o to nechci přijít...Na našem fotbalovém hřišti mám výčep,kde o víkendech točím pivko apod...Přes týden si zajištuju,jak pivo,pití tak i klobásy a pečivo apod...A o víkendech sem za barem...Je to záležitost přes jaro a podzim,ale baví mě to...Tak snad to budu zvládat i nadále
Babičky sou obě-tak snad to skloubíme 😉
Asi pak holt natočím pár piveček a odskočím si nakojit a dál povalím za pípou 😀

marton
3. kvě 2015

@janesafari tak vymyšlený už to máš 😀 .Já pracuji ve zdravotníctví,provoz nonstop,služby i o víkendu.Ale to zase funguje manžel 🙂 .Docela ti to závidím.Dala bych si to se všema dětma od začátku.Tak holt až s vnoučaty 😀 .

janesafari
autor
4. kvě 2015

Nikdy sem nějak doma nebyla-v prvním těhu sem odjížděla do porodky s práce...A pak bylo špatné období-zůstala sem sama na všechno,tak sem chodila po brigádách,když měla dcera 12 měsíců....
A u Tobiho sem byla na neschopence,protože bych nedala chodit na 12-ctky denní a noční,ale stavěli sme během těhu dům,tak sem byla stále v jednom kole ! A když bylo Tobimu 13 měsíců,tak sem měla jednu práci,pak se naskytla ještě druhá a nakonec i třetí a to ten výčep...Tak tu první brigádu sem ukončila a zase se po letech věnuju práci za barem a obsluhování rautů pro bývalého ,,šéfa"....A práce na domě je stále tolik,že jedu nonstop....
Ale zas na druhou stranu-nuda mě ubíjí....Jen nevím jestli díky své akčnosti nejsou i ty mé děti tak aktivní a živé....Asi třetí těhu proležím 😀
To asi stejně nevydržím-mám v plánu do porodu stihnout tolik věcí,že už ted nestíháááám 😲 😀

yildiz
4. kvě 2015

Me se treti dcerka narodila v mych 38..a mam doma nejstarsi 17 a mladsi 3 a nejmladsi je rok a mesic...a klidne bych sla a mam porad chute na 4te..a i po ctvrte bych brala holku 😀

janesafari
autor
4. kvě 2015

4tvrté bych asi brala taky-kdyby se stala někdy nějaká nehoda...Ale plánově už ne....Ještě si ted užiju to třetí a hurá na plné obrátky makat

zuzik22
5. kvě 2015

Prala bych si mit 3.miminko,ale treba za osm let.Bude mi v te dobe 35 let.Holcickam bude 10 a 7 let.Snad to tedy vyjde. Holky máte to tak nektera?☺

andelka
5. kvě 2015

@zuzik22 já bych chtěla mít třetí až bude starším 10 a 8 cca 🙂 A mně 35-37.

Jinak v rodině máme příklad, kdy měli rodiče chlapečka, po 4,5 holčičku a aby nebyla sama, tak chtěli ještě třetí, a za 13 měsíců po malé se narodily dvojčata. V rodině jich máme několik, tak mám malinko obavu 😅

michalusenka
5. kvě 2015

@janesafari věkový rozdíl mezi mýma bráchama je 15 let ;)

andelka
5. kvě 2015

@michalusenka já jsem od bráchy o 14,5roku. 😉 Nezažila jsem sourozence věkově blízko, tak nemám s čím srovnávat, ale vždycky jsme se měli rádi a jsem ráda že ho mám a snad i že on mě, a mamka nás oba.

michalusenka
5. kvě 2015

@andelka tak nejstarsi ma 36, ja 31 a mladsi 21 ale vzdy sem si rozumnela spis s mladsim nez starsim

andelka
5. kvě 2015

@michalusenka ono je to myslím hodně i o povaze, než o věkovém rozdílu. Jsou děcka rok od sebe, ale povahově a osobnostně si nesednou.

zuzik22
5. kvě 2015

@andelka tak to mame stejne prani...☺ U nas se dvojcata nevyskytuji,ale stat se muze vse.To uz by se nedalo nic delat,kdyby byla miminka na ceste 😉☺

janesafari
autor
5. kvě 2015

Holky-vy mě s těma dvojčata strašíte víc a víc 😅
Ale kdyby se stalo-stalo by se...Byl by to pořádný šok,ale stejně bych je milovala 🙂
Jinak-už ted mě hrozně děsí porod....Oba porody sem měla opravdu mooooooc špatné a oba je mám doted v živé paměti.....Ale budu dělat vše pro to-aby ten třetí dopadl nejlíp....

zuzik22
5. kvě 2015

@janesafari ja jsem se hodně bála druhého porodu a dost mi pomohla kniha Hypnoporod.Dle ktere jsem se naucila relaxacni cviceni a pravidelne jsem je cvicila.Asi jsem byla pred porodem na tolik uvolnena,ze po prasknuti vody byla mala za 3 hodiny venku.😉