Holky, take Vam manzel pri kojeni nekdy rekl, ze by take rad ochutnal materske mleko?
Tak to je sranda,rád pozoruje,jak mlaďas saje,protože vážně baští s velkou chutí a je na něj úžasnej pohled,z legrace jsem mu nabídla,jestli nechce taky ochutnat,když Vítečkovi tak chutná,odmítl 😀 Musim se přiznat,že já dosud taky nenašla odvahu ochutnat 😕
Tak já to nabízela příteli i starším holkám,ale všichni omítli.Já to zkoušela,je to dobré,sladké a plné vitamínů 😀
Tak manzel ochutnal 😎 ale ja jsem teda odvahu nenasla....i kdyz je to 'ze me' 😅
ale pry je to jako sladka voda tak nevim, budu mu muset verit!! 😀
Můj manžel neochutnal, já ano, když jsem odstříkané mlíčko v lahvičce ohřívala a pak na zápěstí testovala, jestli je teplé, olízla jsem to a - je to fakt dost sladké, ale mlíko mi to moc nepřipomnělo. Fakt je to spíš jak sladká teplá voda 😅
já to zkoušela hned, spíš mě překvapuje, že to někdo neudělá 🙂 je sladký a docela dobrý, přítel řikal, že mu vadí teplota... 😀
Diky za odpovedi, holciny 😉 zajimalo by me, jestli by se nejaky chlap odvazil pit rovnou z prsu
MM absolutne odmita! Ja ochutnávám porad protože ohřívám... ale zkoušela jsem to uz v porodnici, byla jsem hrozně zvědavá...
Ahojky, jéééé, tak jeho to nenapadlo. Ale naše dcera (5,5roků) takový nápad měla 😀 .....ale nevyzkoušela.