Také se dlouhodobě neúspěšně snažíte o dítě? Zlín

kytkatka
5. bře 2014

Ahojte,
najde se někdo ze Zlína a okolí, kdo už se dlouho a neúspěšně snaží o dítě? Ráda bych si s někým takovým pokecala. Připadá mi, že se točím v bludném kruhu, nemůžu najít cestu ven, rozpadá se mi vztah.

321ludmila
5. bře 2014

ahojky, povídat si je málo, musí se proto něco udělat, já si myslím, že to jsou problémy, které jsou hodně intimní a specifické, chceš si povídat a něco dělat, tak mi zavolej 775528508 😵

kytkatka
autor
5. bře 2014

díky za "laskavou" nabídku, nepotřebuju ti ani volat, abych zjistila, že mi chceš spíš než pomoct prodat nějaké "zázračné" produkty 😉

ariellaida
5. bře 2014

Ahoj, nejsem ani ze Zlína ani se nesnažíme o miminko dlouho, jen posílám pozdravení z Brd a přání, aby se Vám brzy zadařilo. Moc držím palečky...

kytkatka
autor
6. bře 2014

@ariellaida díky moc za podporu, taky přeju hodně štěstí

chimny
6. bře 2014

Ahoj, pokud si v profilu nastavíš, že se snažíš o dítě, dostaneš se do skupiny Snažilky, kde je takových holek hodně.

krausule
31. bře 2014

@kytkatka Ahojky..ja jsem ze Zlína..a mam za sebou jeden samovolny potrat,1 zamlkle tehu..a ukončení tehotenství ve 22tt..co na to říct..jsem v podstate "pořad snažilka".. ☹

kytkatka
autor
31. bře 2014

@krausule To mě mrzí. Jsem na tom dost podobně, dva samovolné potraty a ukončení v 18tt s dvojčaty. Zjistili u tebe nějakou příčinu? A máš ještě odvahu a sílu to zkoušet znova?

krausule
31. bře 2014

@kytkatka sama nevím..objednala jem se na genetiku do Brna..takže nas vše teprv čeka..je to přesne tyden,co jsem nastupovala do nemocnice na ukončení..takže ty pocity jsou hrozne..šíleny strach..ale moc by sme si přali s přítelem miminko..ty pocity se ve mne hrozne melou..co ty?

kytkatka
autor
2. dub 2014

To víš, že takové pocity v člověku zůstanou dlouho, jen tak neodplavou a vrací se. Od posledního potratu mám rok a teprv teď se mi psychika trochu uklidňuje. I když já měla rok 2013 děsivý ve více směrech. Potřebovala jsem si dát nějaký čas na oddech. Ale někdo se smutek snaží zahnat novým těhotenstvím a často to i klapne, těžko radit.

krausule
3. dub 2014

@kytkatka takže tomu nechavate "volny prubeh"??Ja počkam na vysledky genetiky..a když budou o.k..tak tomu asi "volny prubeh"nechame..kdybych to ješte jednou neskusila..vím,že bych si to vyčitala..pozdejc určite..ale nejduležitejší je psychika..to maš pravdu..

kytkatka
autor
3. dub 2014

Teď jsme si dali rok od snažení pauzu, řešila jsem ještě nějaké jiné problémy. A asi tomu dál necháme volný průběh. Vždycky když jsme se moc snažili a moc chtěli, případně to podpořili nějakými léky, dopadlo to špatně. Asi se holt nic nemá lámat přes koleno ☹ Jediné co mě stresuje, že roky utíkají a dítě pořád nepřichází.... Držím palce, ať máte dobré výsledky a třeba se hned zadaří 🙂

krausule
25. dub 2014

@kytkatka dekuju..my čekáme na ty vysledky..říkali nám tak tři mesíce..tak snad vám to taky dobře dopadne..a máš pravdu..když se neco až moc "hrotí"..nedopadne to dobře..u nás to taky tak bylo..