Ahojte,
najde se někdo ze Zlína a okolí, kdo už se dlouho a neúspěšně snaží o dítě? Ráda bych si s někým takovým pokecala. Připadá mi, že se točím v bludném kruhu, nemůžu najít cestu ven, rozpadá se mi vztah.
díky za "laskavou" nabídku, nepotřebuju ti ani volat, abych zjistila, že mi chceš spíš než pomoct prodat nějaké "zázračné" produkty 😉
Ahoj, nejsem ani ze Zlína ani se nesnažíme o miminko dlouho, jen posílám pozdravení z Brd a přání, aby se Vám brzy zadařilo. Moc držím palečky...
@ariellaida díky moc za podporu, taky přeju hodně štěstí
Ahoj, pokud si v profilu nastavíš, že se snažíš o dítě, dostaneš se do skupiny Snažilky, kde je takových holek hodně.
@kytkatka sama nevím..objednala jem se na genetiku do Brna..takže nas vše teprv čeka..je to přesne tyden,co jsem nastupovala do nemocnice na ukončení..takže ty pocity jsou hrozne..šíleny strach..ale moc by sme si přali s přítelem miminko..ty pocity se ve mne hrozne melou..co ty?
To víš, že takové pocity v člověku zůstanou dlouho, jen tak neodplavou a vrací se. Od posledního potratu mám rok a teprv teď se mi psychika trochu uklidňuje. I když já měla rok 2013 děsivý ve více směrech. Potřebovala jsem si dát nějaký čas na oddech. Ale někdo se smutek snaží zahnat novým těhotenstvím a často to i klapne, těžko radit.
Teď jsme si dali rok od snažení pauzu, řešila jsem ještě nějaké jiné problémy. A asi tomu dál necháme volný průběh. Vždycky když jsme se moc snažili a moc chtěli, případně to podpořili nějakými léky, dopadlo to špatně. Asi se holt nic nemá lámat přes koleno ☹ Jediné co mě stresuje, že roky utíkají a dítě pořád nepřichází.... Držím palce, ať máte dobré výsledky a třeba se hned zadaří 🙂
ahojky, povídat si je málo, musí se proto něco udělat, já si myslím, že to jsou problémy, které jsou hodně intimní a specifické, chceš si povídat a něco dělat, tak mi zavolej 775528508 😵