Tak jsem se také nechala potetovat 🙂. Líbí se vám, nebo je to kýč?

nici121
8. zář 2021

Ahoj,

nedávno jsem tu řešila různá tetování a konečně dotáhla jeden svůj nápad, mrkněte samy. Líbí se vám, nebo je to kýč?
Jen dodám, že je to ryze můj výtvor, text má pro mě od dětství význam a vybaví se mi v něm důležité vzpomínky, dlouho jsem rozmýšlela, navíc Edith Piaf miluji. A francouzsky umím. :D
Díky za názory ❤️

piggy123
8. zář 2021

Je vois la vie en rose ❤️ Moc pěkné!

nikjean
8. zář 2021

@nici121 Důležité je, že se to líbí tobě.

zrzeckas
8. zář 2021

Z toho co pises tak ma pro tebe vyznam a neflakla sis na sebe jen neco z rozmaru a pojala si to po svem. Jestli se libi nebo nelibi... 100 lidi 100 nazoru,ale dulezity je tvuj. Za me - je pekne a jemne + ma pro tebe vyznam, to ocenuji taky a velmi.

dascha9
8. zář 2021

mě se to líbí🙂

gruyerre
8. zář 2021

@nici121 mně se zdá hezké, zajímavé, ale na první pohled jsem myslela, že ti na krku chybí kus kůže 😃

jjasmina
8. zář 2021

@gruyerre přesně

malanoha
8. zář 2021

Me se to líbí... Ale důležité je snad, jestli se to líbí tobe. Na anonymních názorech snad nesejde.

gracinka7
8. zář 2021

@nici121 mě se to líbí, ale stejných už jsem viděla spoustu. Akorát ten nápis se liší. Takže originální zrovna není. Já bych radši měla něco, co jiní nemají. Ale nejdůležitější je, že jsi spokojená ty 😉

mateees
8. zář 2021

moc originální to není, ale jestli to má pro tebe význam a líbí se ti to, nemusí te ani zajímat názory ostatních...jinak o tom dle mého nejsi přesvědčená

vladenkamaminka
8. zář 2021

Nadherne 🤩👍

irmamala
9. zář 2021

Nápad hezký, ale ta růže je zpracovaná děsně. Až to začne vybledávat bude z toho růžový flek. Já bych si nechala udělat normálně okraje a vystínovat.

hanyzka11
9. zář 2021

@irmamala mě to teda přijde jako vlčí mák.
A jak už bylo řečeno - důležité je, že to pro tebe má význam. Spousta lidí má po sobě obrázky jen proto, že se jim ten motiv líbil a pak na těle každý pes jiná ves🙄
Ale za mě teda bych kytce taky dopřála kontury, jinak se mi to líbí 😉

gracinka7
9. zář 2021

@irmamala to bude vlčí mák 😉

irmamala
9. zář 2021

@hanyzka11
@gracinka7 Aha 😀 Tak ten bych si dokázala představit úplně jinak.... Jasně, že je hlavní, aby se to líbilo jí. Proto nechápu, proč stojí o komentáře cizích lidí na internetu 🙂

lachtanice86
9. zář 2021

Originální to není, ale jestli se ti to líbí, tak ok